5 eenvoudige manieren om te gaan met pijnlijke spieren na de trainingWat gebeurt er als je denkt dat een nieuwe oefening programma perfect zal zijn voor jou, maar eindigt met pijn in het lichaam en een zere lichaam? Misschien bent u van plan om uw spieren te voeden pijnlijk voor een tijdje 'en dan denken aan het trainingsprogramma volledig te laten vallen. Maar wacht eens even! Denk je dat je gaat om je doelen te bereiken, als je zoiets doen? Natuurlijk niet! Aan de andere kant, kun je niet eens in geslaagd de pijn van pijnlijke spieren. Wat moet je doen? Het antwoord op deze vraag is heel simpel.

Er zijn manieren waarop u kunt voorkomen dat pijnlijke spieren en blijven de voordelen van uw training regime genieten. Maar voordat we u vertellen hoe u moet omgaan met pijnlijke spieren na het sporten. We proberen te begrijpen waarom ze zich voordoen in de eerste plaats.


Oorzaken van spierpijn na de training:

Bij het uitwerken van of het doen van elke vorm van lichamelijke activiteit, worden de spieren nodig te contracteren. Wanneer u aan het doen zijn een beetje 'van die moeilijke moves, de spieren van je lichaam gaan door verschillende soorten weeën. Soms ook de neiging te korten. Voor sommige mensen, het de neiging om te groeien. Wanneer spieren wennen aan dit soort activiteiten, te beginnen lactaat niveaus om voorzichtig stijgen en schade begint plaats te vinden in het bindweefsel en spiervezels. De pijn die de meeste vrouwen zien er tijdens de oefening is omdat de activiteiten die worden beoefend in is nieuw en vreemd is aan onze dagelijkse levensstijl. Het duurt een beetje 'wennen, maar zodra ons lichaam leert in deze modus, het werkt zonder pijn!

Hoe moet je omgaan met pijnlijke spieren?

Bezorgd over hoe je gaat doen met pijnlijke spieren? Hier zijn enkele van de beste tips die ik ben gekomen met dat zal zeker helpen om veranderingen in de manier waarop het lichaam reageert op zware trainingen zien.

Gezond Eten:

Ja, je moet uit de buurt van junk food te blijven wanneer u uit te werken. De meeste mensen denken dat alleen maar omdat je oefenen, kun je eten wat je wilt. Dit is gewoon niet waar. Nemen vijf eiwit aan uw voeding en zorg ervoor dat je veel water drinken de hele dag om krampen en spierpijn weg te houden.

Leren om de pijn te omarmen:

Onthoud altijd dat dit het begin van de routine, en omdat je niet gewend bent aan iets als dit, de spieren onder contract staan ​​en je zal een beetje 'van pijn te voelen. Dit is goed voor u en uw lichaam op de lange termijn. Dus houd een positieve houding en niet stoppen!

Rekken:

Een andere verrassende ding dat je zou kunnen doen om te gaan met pijn na de training is stretching. Kies drie soorten eigenschappen die je echt leuk vindt en doen aan het einde van de training. Dit helpt je lichaam om af te koelen en te ontspannen. Daarnaast kunt u alle pijn van het lichaam dat je hebt ervaren in het snel op keer te verwijderen.

Solliciteer ijs:

Ja, het gebied dat is ziek kan worden genezen als je gewoon van toepassing en wrijf sommige 'van ijs op het. Dit zal een snelle genezing en bereidt zich voor lange trainingen.

Oefening:

Nu een aantal van u kunnen worden verrast om dit te lezen, maar echt nodig om te oefenen om zich te ontdoen van de pijnlijke spieren! Een goed herstel training is een must om door te gaan. Diligence maakt gewoon dingen beter voor iedereen. Als u stopt, zal je moeten beginnen vanaf nul. Doe dat niet naar je lichaam!

Een beetje 'doorzettingsvermogen, een beetje' geduld - dat is wat in principe moeten omgaan met pijnlijke spieren na de training. Blijf bij je workout routine, zijn de bovenstaande tips, en je komt wel goed. Vertrouw op ons!

Heeft u spierpijn ervaren na de training? Hoe ga je ermee om? Deel je tips met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha