5 eenvoudige manieren om puistjes op de neus te verwijderen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 20, 2015 Admin Schoonheid 0 18


Annulering puistjes uit de neus is een lange en zware taak als puistjes op de neus zijn meestal koppig en neem leeftijden tot pop. Spreek uit ervaring, pukkel op de neus zijn pijnlijk en koppig, het nemen van meer dan een week verdwijnen, verpest shots van familie en vrienden met een grote, lelijke dot blotting een anders mooi schot. Krabben, jeuk of een pincet het puistje maakt alleen maar groter en slechter, iets dat ik u verzekeren, na het proberen in wanhoop.

Tot mijn lotgenoten, heb ik afgerond een paar snelle fix remedies voor deze angstaanjagende dagen wanneer je ontdekt een puistje in al zijn glorie centrum klap op de neus! Een woord aan de wijze, echter deze technieken werken aan individuele puistjes snel geneest en mag niet worden gebruikt voor een full-blown acne probleem, zoals je zou kunnen eindigen met een droge huid, fragmentarisch, jeukende en geïrriteerde.


Manieren om puistjes op de neus te verwijderen

Citroensap:

 • Breng een scheutje citroensap op het puistje. Citroenen zijn zuur en zal u helpen schoon en droog het puistje, waardoor het minder herkenbaar. U moet het sap in ten-minste vijftien minuten verlaten voordat het af te wassen.
 • Vers citroensap is de beste remedie, maar het sap in de fles werkt bijna net zo effectief. Citroensap maakt de huid lichtgevoelig, dus het is best om te voorkomen dat er in de loop van de dag als je sap op de neus.

Ice:

Een pak ijs is een andere snelwerkende remedie pukkel op zijn neus. Geknutseld wrap wat ijs of gemalen ijs in een schone doek en druk deze tegen het puistje voor ongeveer twintig minuten. Dit vermindert de ontsteking en zwelling, waardoor de grootte van de noppen waardoor het minder opvallend.

Tea Tree Oil:

 • Een agent tree olie, thee maar effectieve milde tot matige acne verdwijnt. Breng enkele druppels olie op het getroffen gebied en was in ongeveer tien minuten of een crème of lotion die tea tree olie bevat toegepast.
 • 5% tea tree oliegehalte in crèmes voldoende is om de zit op mijn neus binnen een dag elimineren.

Appelcider azijn:

 • Verdunde appelazijn Apple is bijna nooit aangeraden op de huid, tenzij je in de voorkant van een grote rode hete, smerige puistje. Wanhopige omstandigheden vragen om wanhopige maatregelen en appelazijn zeker past het wetsvoorstel!
 • Breng een druppel alleen op het puistje en wassen in ongeveer vijftien minuten. Ik wil u eraan herinneren niet om dit te gebruiken als een permanente oplossing voor acne. Voor eenmalig ontsteking en zwelling van de zit verminderen.

Tandpasta

 • Misschien wel de meest bekende en gebruikt in tandpasta is koppig zits. Gebruik de witte variëteit en niet de buizen gebaseerde gel.
 • Breng een royale klodder op het puistje en laat de tandpasta 's nachts. Wassen met koud water de volgende dag. Uw puistje wordt gedroogd tot ongeveer de helft van de oorspronkelijke grootte.
 • Silica in tandpasta droogt het puistje en vermindert.

Listerine Mondspoeling:

 • Dompel een schone doek of een wattenstaafje in een paar druppels Listerine mondspoeling en dep het op het puistje neus. Afwassen na tien minuten.
 • Listerine heeft opgelopen bacteriën agenten die bacteriën te vernietigen en vermindert de ontsteking in de puist gevechten. Listerine fungeert ook als een samentrekkend.
 • Zorg ervoor dat u alleen de originele smaak van Listerine gebruiken als de andere smaken toegevoegd agenten die uw zaak kan verergeren.

Deze remedies Super Snel voor puistjes op de neus moet helpen zich te ontdoen van puistjes slecht, en maak je mooie en gevoelige kijken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha