5 eenvoudige manieren om gewicht voor middelbare scholieren te verliezenJe bent op de middelbare school en het is jouw structuur zwaarlijvige last van hebt? Voelt u zich vaak de behoefte om in vorm te krijgen, maar zijn verward over waar te beginnen? Omdat het op de middelbare school kon komen met veel druk, maar gezondheid is een ding dat je niet moet negeren ten koste van alles.

Dus als u zich afvraagt ​​of er eenvoudige manieren die je helpen gewicht te verliezen in je leven op school, dit bericht heeft u volledig bedekt! Ga verder met uw bed!


Weeg jezelf:

Hoewel je zou kwalijk staande op de weegschaal en zie de stijging van de schaal augustus, is het belangrijk dat voordat u het proces van het gewichtsverlies te beginnen, wordt het gewicht gemeten. Na het ophalen van uw huidige gewicht te weten, ga op om uw ideale lichaamsgewicht u wilt kopen. Dit kan gedaan worden door het omzetten van zijn gestalte in kilogram en dan de kwadratuur en het resultaat te vermenigvuldigen met 1 Hieruit resulteert worden omgezet in pond om het definitieve cijfer dat uw ideale gewicht onderlichaam zou krijgen. Voor de ideale lichaamsgewicht hoger, vermenigvuldig de resulterende cijfer met 29

Beginnen met sporten en het tellen van calorieën inname:

Na het ophalen van uw gezond gewicht weten, zou de volgende stap zijn om te beginnen met trainen. Hiervoor kan je lid worden van een sportschool of aerobicslessen, of zelfs een regime van rigoureuze oefening thuis zelf. Sinds een is een middelbare school student, dan kunt u ook deelnemen aan een aantal sportieve activiteiten in de school zelf, zodat je extra calorieën tijdens de training voor het kan verbranden. Vervolgens is het belangrijk dat u de verbruikt per dag dieet te controleren. De calorieën je verbruikt moet worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het lichaam een ​​levering van overtollig vet niet krijgt. Hier gaat het moeilijkste deel, zou je nodig hebt om de consumptie van vetrijke voedingsmiddelen die in de schoolkantine te verminderen en vasthouden aan gezondere alternatieven zoals vruchtensappen en broodjes granen.

Niet verhongeren jezelf:

Terwijl de werking en het verzamelen van een gezonder dieet, is het ook belangrijk om te onthouden dat je een groeiende tiener. Dit betekent dat uw lichaam nodig heeft een gezonde hoeveelheid eiwit op een regelmatige basis om het proces van spierontwikkeling blijven. Eiwitconsumptie minderjarigen zou kunnen leiden tot complicaties, zoals spieren, bloedarmoede, haaruitval en de groei van het lichaam belemmerd. Dus, wees voorzichtig de consumptie van eiwitten tijdens het verwijderen van vet uit je dieet niet te verminderen.

Neem het langzaam en gestaag:

Een ding dat je moet weten is dat je lichaam is in zijn groeifase op de middelbare school. Dus rush door het proces van gewichtsverlies neiging om honger te essentiële voedingsstoffen, waardoor het verzwakt in. Bovendien zou een dergelijke snelle procedure voor gewichtsverlies het groeiproces van uw lichaam beïnvloeden en belemmeren de werking ervan voor de toekomst. Dus zorg ervoor dat u doorgaat met het proces van het verliezen van gewicht langzaam en niet in een snel tempo.

Verander je levensstijl:

Tot slot, als u van plan bent om effectief en voor een lange periode van tijd gewicht te verliezen, is het belangrijk dat u te brengen over ernstige veranderingen in uw levensstijl. Houden aan een gezonde slaap routine, waar je slaapt op tijd en wakker vroeg in de ochtend na het voltooien van een nachtrust van acht uur. Update uw voedingskeuzes en vervang alle troep uit je leven met gezondere alternatieven. Maak oefenen een deel van je leven en, indien mogelijk, te beginnen deel te nemen aan een aantal sportieve activiteiten op school. Als gevolg van dit alles, je bent zeker fit en slank te zijn vlak voor de middelbare school is compleet!

Ik hoop dat dit bericht helpt je fitter en gezonder te worden! Deel uw ervaringen met ons door commentaar te geven in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha