5 eenvoudige manieren om de haarkleur van de huid verkleuring te voorkomen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 8, 2015 Admin Schoonheid 0 3


Hou je haar geverfd? Maar is de gedachte van de haarkleur vlekken je huid ongemak? Het kleuren van je haar is absoluut een fashion statement, maar als de kleur bloedt op de huid, is het hele idee van schoonheid vernietigd.

Dus, er zijn eenvoudige manieren om te voorkomen haarkleur wel vlekken je huid? Nou, dit bericht gaat over een aantal leuke tips die u kunnen helpen! Wil ze weten? Lees verder!


Haarkleuring thuis - A Brief:

Het kleuren van je haar in huis is gemakkelijk, maar de meesten van ons niet voor weg uit angst voor haarverf bloeden in de poriën van onze huid en vlekken op de huid. Dus als je gaat om een ​​kit voor het kleuren van het haar thuis gebruikt, dan kunt u gemakkelijk eindigen met flarden van haarkleur, als u niet de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen.

Hoewel de vlekken van haarkleur zijn niet permanent, maar toch kunnen bewijzen om een ​​last te zijn en duren enkele dagen. Dus, het is altijd het beste om wat tips te volgen om te voorkomen dat de haarkleur van het kleuren van je huid. En de volgende zijn enkele van de beste advies dat je ooit kunt krijgen!

Kleurstof De dag dat je niet je haar hebt gewassen:

De meesten van ons houden om het haar te kleuren vóór het wassen. Maar als je haar kleur op de dag dat je het niet wassen van je haar, zult u zeker genieten van het! De natuurlijke oliën in je haar, vooral de hoofdhuid en de huid poriën, als de grote anti-vlek natuurlijk. Ja, je lichaam verdedigt zich vlekken! Dus, altijd proberen om je haar te kleuren ten minste 1 of 2 dagen nadat u uw laatste wasbeurt haar gehad. Het is hetzelfde met gezichtsreiniging. Probeer kleuring haar na ten minste 2 tot 3 uur na het reinigen van de huid.

Vaseline:

Vaseline is een multi-uitkering. Deze suggestie wordt in gebruik genomen door vele kappers en salons. Bescherm de omtrek van het gezicht met Vaseline is een geweldige manier om de huid vlekken te voorkomen. Deze bevat grote Vaseline hydraterende eigenschappen, die de formule haarkleur te doorbreken en te voorkomen dat vlekken. Je kan ook overschakelen naar een vochtinbrengende zware of zelfs vaak een lotion te treden als een beschermende muur tegen kleur bloeden. Breng een ruime hoeveelheid van het product buiten uw haarlijn, alles op de voorkant en de onderkant van de oren. Je moet ook niet vergeten uiterst voorzichtig dat u de vaseline of crème in je haar te krijgen.

Wrap Katoen:

Je kan ook gewoon je huid tegen haarkleur met katoen te beschermen. Neem een ​​dikke laag van katoen schoon en druk met wat vaseline rond de omtrek van je haarlijn en oren. Het katoen wordt de kleur van het haar, dat kan filteren van je haarlijn en houd je huid schoon te absorberen.

Olijfolie:

Als je graag iets natuurlijks gebruiken, dan kunt u olijfolie gebruiken. Heeft gedeelten rijk aan natuurlijke verzachtende middelen, die de huidskleur van de haarkleuring te beschermen. Gebruik een borstel of spons wrap appartement. Dip in olijfolie en toe te passen in de hele haarlijn en oren.

Baby-olie:

Baby-olie is zeer delicaat, maar het werkt effectief als het gaat om het voorkomen van vlekken. Het beste deel van het gebruik van baby-olie? Het werkt geweldig voor mensen met een gevoelige huid ook!

Kleuren onze haar is niet alleen over hoe de grijze verbergen! Het is een stijl verklaring ook! Maar er is geen stijl als het gaat om de huid gekleurd!

Dus als je perfect wilt gekleurd haar, probeer dan de bovenstaande tips! Ze hebben niet alleen helpen om de huid smet vrij te houden, maar zal niet leiden tot een bijwerking van beide!

Zoals kleur van het haar? Hoe doe je flarden van haarkleur te voorkomen? Met ons te delen door commentaar te geven in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha