5 eenvoudige maar zeer effectieve behandelingen acne vulgaris



Acne Vulgaris, algemeen genoemd acne, is een huid probleem dat mensen van alle geslachten en leeftijden beïnvloedt, of het nu een tiener of een volwassene. Acne begint te verschijnen op individuele met het begin van de puberteit en verhoogde niveaus van testosteron in het lichaam bij beide geslachten en kan afnemen met toenemende leeftijd.

De acne wordt gekenmerkt door het optreden van uitbarstingen kook rood op de huid als gevolg van infectie en ontsteking van de talgklieren. Huidziekten, hormonale veranderingen, stress etc. kunnen deze klieren om overtollige olie sebum dat zich ophoopt in de poriën van de huid en hoeven verder bacterie P.acne dat aanvallen aantrekken en ontsteekt de poriën acne creëren produceren of. Puistjes, zwarten, pukkels, puisten, knobbeltjes en cysten zijn de verschillende soorten puistjes, waarvan sommige kleine, pijnloos en minder ernstige epidemie, terwijl anderen pus beladen, pijnlijke puistjes vaste stoffen die achter ongewenste littekens achterlaten op het gezicht . Acne kan worden behandeld op diverse wijzen natuurlijke Medische en chirurgische afhankelijk van de intensiteit en de ernst van de uitbraak.


De meest effectieve acnebehandelingen

Was je gezicht met water:

Wassen en schoonmaken van je gezicht regelmatig twee keer, niet meer of minder dan dat, het helpt om vuil en olie uit de kopse kant, duidelijk verstopte poriën te verwijderen, helpt de huid om te ademen en koel te blijven, zelfs het vermijden van acne en puistjes . Dit is een zeer effectieve behandeling van acne.

Overmatig wassen van het gezicht is ook schadelijk als het droogt de huid leidt tot de productie van overtollige talg die bacteriën aantrekt en activeert P.acne bacteriële aanval op de poriën van de huid, die ontsteking van de poriën en resulteert in acne breakout op het gezicht.

Gebruik van benzoylperoxide:

Benzoylperoxide is een van de meest voorkomende en effectieve behandelingen een uitbraak acne te bestrijden. Aanwezig in een groot aantal anti-acne producten, zoals crèmes, lotions, enz. Deze topische behandeling met antibacteriële en ontstekingsremmende helpt te beperken en de groei van bacteriën P.acne remmen en de vorming van comedonen, behandelen en daarmee het voorkomen van acne. De bijwerkingen van het gebruik van producten met benzoylperoxide roodheid, schilfering en uitslag op de huid en droge huid. E 'dan ook aan te raden om altijd een arts te raadplegen voordat u deze producten. Extra benzoylperoxide maakt de huid gevoeliger voor zonlicht; dan is de toepassing van deze moet altijd gepaard gaan met het gebruik van zonnebrandcrème om de schadelijke effecten van zonlicht op de huid te voorkomen.

Reiniging en scrubben de huid:

Ground, dode cellen en talg verstoppen de poriën waardoor een bacteriële aanval op de huid begint, leidt tot de verschijning van acne op het gezicht. Hormonale onevenwichtigheden, zoals de perioden en zwangerschap bij vrouwen leiden tot een verhoogde talgproductie van de huid en dus acne. Dit kan echter worden voorkomen door regelmatig te wassen en afschilfering van de huid om het schoon en vrij van vuil, dode huidcellen en olie kant te houden. Bescherm de huid tegen schadelijke blootstelling aan de zon is belangrijk om acne weg te houden. Zon UV-stralen veroorzaken zonnebrand, zonnevlekken, etc., die het aantal dode cellen op de huid te verhogen, waardoor verstopping van de poriën en het veroorzaken van acne. Het gebruik van zonnebrandmiddelen en cosmetica SPF verpakt helpen bestrijden van dit probleem en helpen acne te voorkomen en houdt je huid gezond en heel goed.

Regelmatige lichaamsbeweging en training:

Regelmatige wandelingen, joggen, fitness workouts en andere vormen van lichaamsbeweging zijn niet alleen manieren om extra flab zweet uit je lichaam en in vorm te blijven, maar zijn ook grote stress busters. Acne wordt verondersteld te worden veroorzaakt door een verhoogd niveau van stress in het lichaam als gevolg van spanning in de productie van het hormoon cortisol dat de vorming van talg verergert in de huid acne promoten. Uitgebreide heeft een dubbele voordeel van het verminderen van stress, waardoor het regelen van de productie van sebum en veroorzaakt zweten, dat verantwoordelijk is voor het reinigen van vuil uit verstopte poriën, waardoor het behandelen en voorkomen van acne uitbraken.

Natuurlijke remedies en gezonde voeding:

Natuurlijke extracten zoals tea tree olie, aardappelen, honing, knoflook etc hulp genezen acne natuurlijk om de huid soepel en perfect te maken .Maintaining een gezond dieet helpt bij het elimineren toxines uit het lichaam, het bloed te zuiveren en de ziekte te voorkomen waardoor remmen van de groei van puistjes van het gezicht.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha