5 eenvoudige behandelingen voor haargroeiHaaruitval is erg stressvol!

Het is even stressvol als je op de universiteit, op het werk of thuis. Niemand is op zijn plaats met kaalheid of dun haar weer! Het is immers onze speerpunt. En bekend worden als de een met dun haar of een terugwijkende haarlijn is niet erg aantrekkelijk.

Om te controleren en te beteugelen dit probleem, moet u stoppen met de eerste zorgen te maken. De stress veroorzaakt door het verlies van haar, verergert alleen maar de aandoening. Er zijn natuurlijk, gespecialiseerde behandelingen in spa's en salons haaruitval. Maar eerlijk gezegd, niets kan winnen van de resultaten en de doeltreffendheid van eenvoudige natuurlijke behandeling - behandeling die kan worden gedaan zonder de uitgaven en in het comfort van uw huis. Dus hier presenteren we vijf eenvoudige tips die u kunt nemen in uw levensstijl om de haargroei te induceren.


Behandelingen van de haargroei

Aloe Vera

Deze medicinale plant magie is niets minder dan een wonder van de natuur. Aloë Vera heeft vele voordelen voor het haar. Naast het feit dat een conditioner die helpt om roos te elimineren, maar ook helpt bij de haargroei.

 • Het drinken van aloë vera sap, een half uur voor elke maaltijd, kan helpen bij haargroei.
 • U kunt ook de hoofdhuid met aloë vera sap masseren. De schimmelwerende en antibacteriële voorkomen soort infectie die het proces van haargroei kunnen belemmeren.

Masseer de hoofdhuid

Massage van de hoofdhuid met warme olie niet alleen omstandigheden en verbetert de structuur van het haar, maar verbetert ook de bloedcirculatie. Stimuleert de haarzakjes en verwijdert dode vlokken. Dit op zijn beurt geeft ruimte voor nieuwe strengen haar om te groeien.

 • Neem wat 'van kokosolie
 • Verhit een beetje '
 • Neem een ​​katoenen bal
 • Olie van de hoofdhuid met watten gedrenkt in warme olie
 • Laat het minstens een uur
 • Het masseren van uw haar grondig en wassen

Jojoba olie

Jojoba olie is een vloeibare was ester die als stimulator en voorkomt uitdroging. Deze eigenschappen van de olie te voorkomen dat het haar van steeds te bros. Wanneer haar is sterker en minder broos, voorkomt automatisch de haaruitval. Het maakt ook de poriën - het geven van ruimte en het toestaan ​​van nieuwe haarlokken te groeien.

 • Voor het beste resultaat, gelden jojoba olie en laat een nacht.
 • Was je haar normaal gesproken de volgende ochtend.

Kokosolie/melk

De kokosolie wordt gebruikt op grote schaal gebruikt voor massage en haar conditionering. Dringt door onze onderdelen van haar en stimuleert de haargroei.

 • Masseer warme kokosolie op de hoofdhuid
 • U kunt ook gebruik maken van kokosmelk in plaats van olie
 • Laat het gedurende 6 tot 8 uur
 • Was je haar met een milde shampoo voor het beste resultaat.

Voedingsaanbevelingen

Alle behandelingen zijn tot nu toe besproken actueel. Het is echter zeer belangrijk om uw dieet voor de haargroei te kijken. Het eten van recht en gezond zal niet alleen helpen om de kwaliteit van je haar te verbeteren, maar ook het bevorderen van de haargroei, vooral keratine.

 • Bevatten veel eiwitten gebaseerde voedingsmiddelen en vitaminen in uw dieet.
 • Zorg ervoor dat u oosterse gerechten zoals eieren, kip, kwark, tofu, sap tarwekiemen, groene bladgroenten, wortelen, appels, sinaasappelsap, amla sap en mango, onder anderen.

Wij zijn ons ervan bewust dat haaruitval kan echt deprimerend. Het kan ook leiden tot een sociaal stigma van een heleboel mensen, vertrouwen en hun totale persoonlijkheid. Dus zorg goed voor je haar en verwennen elke keer in een tijdje '. Let op wat je eet en volgen een levensstijl routine. Probeer meditatie en oefenen regelmatig om stress te verminderen.

Al deze, als je klaar bent in tandem, kan resulteren in een prachtige nieuwe haargroei. Dus geen paniek! Gebruik de behandeling van de haargroei boven en pronken met mooi haar in de wereld.

Vertel ons hoe je dit artikel en laat uw commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha