5 dingen Natuurlijk Fit mensen verschillendIk heb een paar vrienden die lijken op degenen die het meest in de vorm van de planeet. Ik heb nog nooit gezien het de beurt weg van intensieve trainingen. In plaats daarvan omarmen hen. Een of andere manier heb ik niet erg goed fastfood helemaal. Je zet een schaal van groenten voor hen; kan de pot leeg te maken, zonder frons steken hun gezicht.

Dus hier ben ik. Ik haat trainingen. De sportschool instructeur vraagt ​​me om 40 push-ups doen. Ik kan doen 20 en liegen tegen hem. Ik ben een enige overlevende op de prullenbak, en de passage van "gezond" voedsel is niet minder dan een nachtmerrie voor mij.


Dus soms vraag ik me af. Hoe komt het dat mijn klasgenoten lijken te komen van een andere planeet? Ik bleef mezelf af, totdat ik kwam deze vijf dingen die mensen van nature fit anders!

Dieet? IK HEB NIET!

Fitness en voeding zijn gekoppeld aan het punt dat als ik zie iemand die fit, ik denk dat het een diëtist.

Maar dit is niet wat mensen "ware vorm" te doen. Dieet is een woord vreemd is aan hen. Gezond eten is een belangrijk onderdeel van hun levensstijl.

Ze slapen

Ik denk dat dit het enige punt waar ik samen met de jongens in vorm. Omdat ik slapen veel. Soms zo veel dat ik niet eens schelen oefeningen.

Slaap is een van de beste dingen die mensen doen in de vorm om te zorgen dat ze altijd op hun hoogtepunt niveau van gezondheid. Slaap reguleert de stofwisseling en reparatie spieren, en ..ah oke, dat ik niet klinken als je derde klas leraar.

Maar hey, slaap is belangrijk.

Ze genieten van het actieve

In tegenstelling tot die lui ganzen die troost vinden in de comfortabele kussens van de sofa's of zachte matrassen voor hun bed, fitte mensen vinden plezier in het actief blijven en iets productief doen.

Als je een hekel aan lichaamsbeweging (zoals ik), dan heb ik een suggestie voor u. Misschien ligt het probleem bij de trainingen die je draait. Misschien bent u aan het doen zijn dezelfde routine elke dag. Het '' s menselijke natuur te vervelen van routine. En het is de menselijke natuur, nogmaals, hoe om dingen anders te doen.

Probeer het veranderen van de aard van uw workouts om de andere dag en wees getuige van een aantal fantastische veranderingen in uw manier van denken, en je lichaam!

Ik ben niet perfect. En I Do not Care About It.

De perfecte mensen niet hebben geproefd junk in hun leven. Ze dagelijkse workout en zijn nooit verveeld of gefrustreerd over. Ze altijd, herhaal, altijd verbruiken slechts de gezondste voedingsmiddelen. Beschikken over de lichamen in een betere vorm van de planeet.

En ja, er zijn.

Je hoeft niet perfect te zijn. Dit is niet wat de mensen willen bereiken in de vorm. Fitte mensen alleen richten op één ding, en dat is geluk. Innerlijke vervulling, met andere woorden.

Als je het gevoel dat het eten van een stuk pizza of knabbelen op een pakje chips zo, oke.

Alstublieft. Laat uw lichaam niet lastig te vallen.

Associëren met Fit People

En 'common sense, na alles. Als je gelukkig wilt zijn, geassocieerd met gelukkige mensen. Als u wilt om positief te blijven, bewegen individuen over positief. Op dezelfde manier, als je wilt om in vorm te blijven, veel mensen in dezelfde vorm.

Dit is wat de pasvorm te doen, dag na dag. Ze zorgen voor hun vereniging die zorg dragen voor hun lichaam.

Fit zijn is niet zo moeilijk als het lijkt. Geen big deal helemaal. Een paar kleine aanpassingen aan uw mentaliteit en gewoontes, en je bent klaar!

Dus vandaag ga je naar de sportschool met een glimlach, is het niet ?!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha