5 Dag Mela gewichtsverlies dieetIedereen heeft het verhaal van Sneeuwwitje gehoord. Prinses Oppressed, vergiftigd door een appel dodelijke gaat een diepe coma alleen uit de kus van ware liefde te worden getrokken. Echter, net als alle andere verhalen die vaak worden verteld met een vleugje, probeer dit verhaal slapengaan populair om een ​​nieuw dieet van het gewichtsverlies te ontwikkelen voor u te vertellen. Prinses onderdrukt met een gewicht probleem gaat op een appel dieet, een paar kilo kwijt, ontmoet ze een knappe prins verliefd en gelukkig leven, zonder conflict stiefmoeder betrokken helemaal. Klinkt als onzin? Nou, niet echt, want het is een vrij plausibele theorie overweegt Apple diëten hebben bewezen effectieve instrumenten voor gewichtsverlies. Wilt u weten waarom en hoe de appel dieet werkt het gewichtsverlies? Lees verder.

Appel dieet om gewicht te verliezen

De ideale componenten voor een dieet, appels zijn rijk aan mineralen, vitaminen en vezels en hebben ook weinig calorieën, gelijk aan ongeveer 80 tot 100 calorieën afhankelijk van de grootte van de vrucht. Een effectief laxeermiddel, appels zijn ook voedzaam en goed voor het zenuwstelsel dat is waarom ze zijn opgenomen in vele dieet routine. Echter, voor dit dieet, appel is de ster en van nu af aan zullen we kijken naar een appel dieet effectief voor vijf dagen om gewicht te verliezen routine bestaat voornamelijk uit appels.


De 5e dag van Apple Diet Routine

Op Een Dag:

Ontbijt, lunch en diner moeten enkel en appelen met appelen, voor een bedrag van ongeveer 5 kilogram. Klinkt een beetje 'moeilijk te lezen, zelfs als je krijgt wat hulp op dag twee.

Tweede dag:

Ontbijt: eet alleen appels met mate en het niet ongeduldig is slechts het begin.

Lunch: Neem een ​​pauze en geniet van een beetje 'variëteit. Een appel, groene salade, twee wortelen en een kwart van een ui is ideaal. Het is toegestaan ​​om een ​​aantal muntblaadjes kauwen, als je bezorgd over de slechte adem vanwege de factor van ui bent.

Diner: Appels in matige hoeveelheden zou perfect voor een maaltijd tijd van het nachtlampje te zijn.

Derde dag:

Ontbijt: Een appel, zouden een sneetje volkoren brood en een plakje mager spek of kalkoen kip een goede start voor onze driedaagse appel dieet routine vijf dagen zijn.

Lunch: Een appel, groene salade, twee wortelen en een kwart van een ui is de ideale maaltijd 's middags. Nogmaals je mag een paar muntblaadjes te weren slechte adem uit dat stukje ui. Niet veel verschillend van dag twee, is het niet?

Diner: Appels in matige hoeveelheden, en opnieuw moeten worden herinnerd om bij te blijven, want er zijn slechts twee dagen te gaan.

Vierde dag:

Ontbijt: Een mooie roze appel, een sneetje volkoren brood en een plakje spek beneden. Wees geduldig en te anticiperen op de resultaten in termen van gewichtsverlies.

Lunch: Een appel, een heerlijke salade vegetarische ham en 200 gram mager vlees of gebraden kip gevild. Kauw goed en eet langzaam, wordt het lichaam misleiden door te denken dat je genoeg hebt gehad om te eten, dus geen wens voor een tweede portie.

Diner: Appels in matige hoeveelheden. Eet licht en slaap zacht.

Vijfde dag:

Ontbijt: Een appel, een gekookt ei en een sneetje volkoren brood is alles wat je nodig hebt om je heen gaat.

Lunch: Een appel, een salade van rauwe groenten of gekookte groenten licht kruidig ​​en 200 gram rosbief of kip gevild om die knagende honger te doden en een maaltijd uit de buurt van het einde van dit dieet is niet zo moeilijk verlies gewicht.

Diner: Eet appels in matige hoeveelheden en hebben met succes afgerond onze vijf dagen gewichtsverlies appel routine.

Afbeeldingen: shutterstock

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha