5 Chinese kruiden die helpen bij de behandeling van haaruitval

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Maart 18, 2015 Admin Schoonheid 0 176


De meesten van ons zorgen te maken over een of de ander probleem van het haar - haaruitval, dunner wordend haar en kale plekken. Maar wordt benadrukt doet niet veel goed doen, omdat het alleen zal leiden tot meer haaruitval. U kunt een aantal remedies die beloven om haaruitval te genezen hebben geprobeerd. In de meeste gevallen, de meeste van deze niet de beloofde resultaatsverbintenis.

Als u last heeft van haaruitval, kunt u proberen met behulp van Chinese kruiden die bekend zijn voor de behandeling van haarproblemen. Deze kruiden werken op het haar als een geneesmiddel of in combinatie met andere kruiden en oplossingen. Haaruitval behandelingen met behulp van Chinese kruiden zijn in gebruik voor eeuwen. Ze zijn niet alleen een grote hulp voor haar verlies behandeling. In feite zijn Chinese kruiden ook gebruikt voor de behandeling van haar verkleuring en te helpen herstellen de natuurlijke pigmentatie.


Hier zijn een aantal Chinese kruiden remedies voor haaruitval je moet proberen:

Fo-ti: Het Chinese kruid wordt het meest gebruikt fo-ti. E 'werd eeuwenlang gebruikt om te helpen bij haargroei. Het wordt ook gebruikt om de natuurlijke pigmentatie van het haar te herstellen. Dit kruid is ook bekend als He-shou-wu. Het is zeer goed voor het lichaam. Fo-ti helpt ook om de bloedcirculatie te verhogen.

Reishi paddestoel: Gevonden in de meeste Chinese provincies, dit is een geweldige remedie voor folliculitis. Het is een aandoening waarbij grijze of witachtige puistje-achtige belletjes rond de haarfollikels of wortels. Dit leidt tot haaruitval en jeuk. Deze bijzondere schimmel wordt gebruikt voor de behandeling van folliculitis. Het is ook een onderdeel van vele allopathische geneesmiddelen voor haarverlies.

Nu Shen Zi: Dit kruid helpt bij de haargroei. E 'bijzonder goed voor de behandeling van kale plekken. Het helpt om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen en versterkt het immuunsysteem. Nu-Shen Zi-zuivert het bloed en verhoogt de bloedcirculatie naar de hoofdhuid. Verbetering van de kwaliteit van de huid van de hoofdhuid en zorgt gemeenschappelijke problemen zoals psoriasis en dermatitis niet worden herhaald. Dit kruid is een tonic nieren en lever ook.

Wu Wei Zin: Dit kruid is populair als een schoonheid versterker. Het dient ook als een tonicum dat helpt om het bloed te zuiveren. Wu Wei Zin is bekend kaalheid genezen. Helpt de haargroei en geeft het haar zacht en zijdeachtig. En 'bekend om zelfs de meest moeilijke gevallen van kaalheid te behandelen.

Morus Albus: Dit kruid is zeer populair in het bijzonder goed in het voorkomen van vergrijzing van het haar.

Deze Chinese kruiden, een keer gekocht, kunnen worden routinematig gebruikt als een huis remedie. Het goede ding over hen is dat ze ook kunnen worden geteeld in de moestuin of vensterbank planten.
De Chinese methode van haarverzorging is zowel wetenschappelijk en logisch. Ik volg de oude Chinese principes van yin en yang aan de wortel aan te pakken. Tegenwoordig zijn de meeste mensen kiezen voor natuurlijke en plantaardige alternatieven die door deze medicijnen en Chinese kruiden. Terwijl kruiden niet op grote schaal beschikbaar kan zijn, kan gevonden worden op elke lokale Chinese markten in de stad. Bovendien zijn deze zijn niet erg duur en worden gewoonlijk verkocht in gemakkelijk te gebruiken formulieren.

Deze kruiden kunnen hebben in een aantal manieren. Een veelgebruikte methode is om te koken in water en gebruik vervolgens de rest van het water in de keuken. Ze kunnen ook rauw worden gegeten, zoals de Chinezen doen. Als je gaat rauw te hebben, zodat de kruiden goed worden gewassen.

f je moe van dezelfde oude haarverzorging behandelingen die resultaten bieden zijn, probeer dan deze Chinese kruiden voor haarverlies. Start met behulp van op een regelmatige basis en zie het verschil kan maken in een zeer korte tijdspanne.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha