5 Bijwerkingen van knoflook U moet zich bewust zijn vanVoor Donovan Govan. Via Wikimedia Commons

Allium sativum, algemeen bekend als knoflook is een lid van de soort ui geslacht Allium. Het valt in de brede categorie van uien, sjalotten, bieslook en verlies en is meestal de natuur penetrante in geur en smaak. Een inwoner van Centraal-Azië, wordt knoflook gebruikt als een smaakmaker voor voedsel over de hele wereld en is zeer populair voor de smaak dat het eten en zijn geneeskrachtige eigenschappen geeft. Knoflook heeft echter samen met zijn voors zijn aandeel in de nadelen en als het niet prettig om te focussen op negativiteit, in dit geval is het belangrijk hoe je de negatieve bijwerkingen van knoflook moet verkennen om te kunnen verantwoord gebruikt. Lees verder om meer over de bijwerkingen van de knoflook te leren.

Knoflook Side Effects:

Slechte adem en lichaamsgeur:

Iedereen weet knoflook adem term die wordt gebruikt om slechte adem wordt veroorzaakt door het eten van rauwe knoflook of te veel toch en de dreiging van slechte adem te beschrijven; Knoflook is vaak de oorzaak van een penetrante lichaamsgeur. Deze scherpe geur wordt veroorzaakt door Allylmethylsulfide of AMS. AMS is een chemische samenstelling in het bloed opgenomen tijdens de metabolisme van zwavelverbindingen die weg in het menselijk lichaam door knoflook. AMS, een keer opgenomen in het bloed reist naar de longen en vervolgens uit de mond die ervoor zorgt dat wat in de volksmond bekend als de knoflook adem. Het is ook vloeide uit de poriën van de huid veroorzaakt een penetrante lichaamsgeur. Was de huid met zeep heeft een impact op deze hardnekkige geur dus als je niet kunt voorkomen dat het eten van knoflook, kon je kleine hoeveelheden eten of weg te blijven van hen helemaal niet, als je rond mensen de hele tijd. Dit is de ergste bijwerking van knoflook die je kunt tegenkomen in het dagelijks leven situaties.


Knoflook Allergieën en Gevaren voor de gezondheid:

Veel mensen lijden aan een allergie voor knoflook en zijn uiterst gevoelig voor andere planten tot het genus Allium. De meest voorkomende symptomen van allergieën zijn knoflook darm, diarree, mond en keel, zweren, prikkelbaar ademhalingsproblemen, misselijkheid en zelfs in sommige zeldzame gevallen, anafylaxie, dat is een extreme vorm van allergie die zelfs kan leiden tot de dood. Mensen die allergisch zijn vaak knoflook vertonen allergische reacties op diallyldisulfide, allylpropyldisulfide, allylmercaptan en allicine, die alle aanhangers van knoflook zijn. Mensen die allergisch zijn voor knoflook zijn vaak allergisch voor vele andere planten, zoals uien, prei, bieslook, lelies, gember en banaan. Veel mensen consumeren knoflook supplementen voor gezondheidsvoordelen maar er zijn gevallen van ongewenste neveneffecten, zoals maagdarmklachten, zweten, duizeligheid, allergische reacties, bloedingen en menstruele onregelmatigheden geweest. Geen onderzoek kan zorgen voor de veiligheid van knoflook supplementen voor kinderen.

Knoflook supplementen zijn niet veilig voor zwangere vrouwen:

Supplementen knoflook goed verkopen vanwege hun helende eigenschappen, maar knoflook vermindert de aggregatie van bloedplaatjes, zoals aspirine, dat is voor deze zeer grote hoeveelheden knoflook of knoflook supplementen zijn schadelijk voor zwangere vrouwen beschouwd en kan het risico op bloedingen tijdens het veroorzaken de zwangerschap en na de bevalling.

Brandwonden op de huid van het knoflook-gehalte in actuele medicatie:

Er zijn meldingen van ernstige brandwonden als gevolg van toepassing van knoflook op de huid via actuele zalven geweest. Knoflook wordt vaak lokaal toegepast voor verschillende doeleinden, waaronder de behandeling van acne en natuurgeneeskundige maar dit heeft veroorzaakt brandwonden pijnlijk in sommige gevallen. Topische toepassing van rauwe knoflook, en ook het inbrengen van rauwe knoflook in de holte van het lichaam in gevaar. De actuele toepassing van rauwe knoflook op kleine kinderen moet worden vermeden ten koste van alles.

Knoflook interactie met antibiotica en andere geneesmiddelen:

Knoflook kan een wisselwerking met warfarine, trombocytenaggregatieremmers, saquinavir, antihypertensiva, calcium en de quinolone familie van antibiotica dus is het het beste om een ​​arts te raadplegen met betrekking tot de inname van knoflook.

Ik hoop dat je het artikel hield. Laat een reactie

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha