5 Bijwerkingen van appelazijn

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 22, 2015 Admin Schoonheid 0 42


Tot een paar jaar geleden, appelazijn was niet erg populair. Echter, in de afgelopen tijd, deze term wordt het meest gebruikt door diëtisten en gezondheid bewuste mensen. ACV of appelazijn wordt vaak gebruikt om een ​​heleboel gerelateerde gezondheidsproblemen zoals obesitas en diabetes te behandelen. Terwijl de voordelen ervan op grote schaal bekend om een ​​heleboel mensen, slechts een handvol van hen zijn eigenlijk bewust van de bijwerkingen. Naast de scherpe smaak, kan overmatige of uitgebreid ACV ernstige reacties en schade aan uw lichaam veroorzaken.

Apple Cider Vinegar Side Effects

Na zijn enkele vaak voorkomende bijwerkingen van excessieve consumptie ACV.


Weefsel Verstoring:

Of u nu consumeren ACV in de vorm van tabletten of vloeibare vorm, kunt u stoppen of beschadiging van de slokdarm en de andere delen van het spijsverteringsstelsel. Volgens onderzoekers van de Universiteit van Arkansas Department of Human Environmental Sciences, hoog niveau van citroenzuur in supplementen ACV kan beschadigen of corroderen het slijmvlies van de slokdarm en de maag. Bovendien kan de directe toepassing van appelazijn op de huid irritatie, huiduitslag en branderig gevoel veroorzaken. Om de bijwerkingen azijn cider of overal op de huid te voorkomen, moet altijd worden gemengd met water, honing, vruchtensap of een snuifje natriumbicarbonaat.

Laag kaliumgehalte:

In overeenstemming met een beoordeling natuurlijke norm, het hoge gehalte aan azijnzuur van ACV veroorzaakt laag kaliumgehalte in het bloed en ook verminderde botdichtheid, met een overmatige consumptie van deze azijn. Wat meer is, moeten mensen met osteoporose de nodige voorzorgen te nemen en een arts te raadplegen voordat nuttigen van ACV.

Bijwerkingen:

Aangezien het zuur van aard kan ACV gemakkelijk reageren met bepaalde geneesmiddelen zoals laxeermiddelen, diuretica en insuline. Overmatige consumptie van het kan leiden tot hypokaliëmie en lage niveaus van kalium. Sinds ACV heeft een direct effect op het niveau van insuline en de bloedsuikerspiegel, kan zeer gevaarlijk zijn wanneer genomen met de bloeddruk en diabetes medicijnen. Als u lijdt aan een gezondheidsprobleem en wil geen drastische reactie te vermijden, kunt u overwegen uw arts te raadplegen voordat consumeren ACV.

Gastro-intestinale problemen:

Sinds ACV is hoog in zuur, kan ernstige diarree, indigestie en zuurbranden veroorzaken. Als u gebruik maakt ACV voor ontgifting, deze bijwerkingen zijn zeer vaak voor. Volgens de deskundigen, consumeren ACV ruw met een pH van 5-7 beperkt deze bijwerkingen. Als deze bijwerkingen lijken niet over te ontsnappen tijd, stoppen of de dosis te verlagen.

Beschadigd tandglazuur:

Het hoge niveau van zuur verdund ACV kan je tandglazuur te vernietigen als mondeling verbruikt. Naast het geven van een gelige tint aan de tanden, tandheelkundige gevoeligheid verhoogt ook. Om rechtstreeks contact met de tanden voorkomen, rekening houdend met de consumptie ACV vloeistof met een rietje. Meng het ACV met vruchtensap of water voordat consumeren. Op deze manier zul je in staat zijn om de mogelijke bijwerkingen van de consumptie van azijn te verlagen. Een haalbare optie om mogelijke schade aan het glazuur van de tanden is om je tanden te poetsen direct na het nemen van azijn.

Woord van waarschuwing:

De aanbevolen dosis van ACV varieert afhankelijk van de individuele behoeften. Voor degenen die willen genieten van de voordelen voor de gezondheid van de echte ACV, meng 2 eetlepels van ACV met een kopje water en eenmaal verbruikt in een dag. Zelfs wanneer je solliciteert ACV op uw huid, mengen met water, zodat er geen huidirritatie veroorzaken.

Om eventuele drastische schade aan uw huid en gezondheid te voorkomen, overwegen te gaan voor de biologische ACV en ga door de tag einde van de flessen alvorens te kopen. Appelazijn op het haar bijwerkingen zijn ook vervelend. Azijnzuur is de basiscomponent van ACV en dit veroorzaakt een aantal gezondheidsproblemen als verbruikt in geconcentreerde vorm. Met behulp van ACV op de juiste manier en het bedrag dat kan helpen om de bijwerkingen te voorkomen.

Ik hoop dat je nu begrijpt de bijwerkingen van appelazijn, dan is, probeer dan met behulp van ACV in de juiste hoeveelheden. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten.

Afbeeldingen: shutterstock

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha