5 Beste strijken tips bij het gebruik van Flat Ironrechtdoor en rechts instellen!

Vraag een willekeurige meisje, wat is je favoriete haar styling tool? Tong haar is wat je krijgt te horen.

Tong haar, ook bekend als een strijkijzer of een haar straightener, is een verwarming instrument gebruikt om de gewenste vorm van het haar te verkrijgen. Als u denkt dat deze prachtige creatie is een ding van de moderne tijd, heb je het mis.


Het concept van deze must-have hair styling tool werd al in 1800. De dames waren zelfs dan modebewuste ontwikkeld. Sterker nog, ze waren veel meer bewust van wat u of ik vandaag zou zijn. Met de tijd, het instrument geëvolueerd in elk opzicht. Het ziet er vandaag nog moderner en is zeer eenvoudig te gebruiken. Maar zelfs met alle voordelen van dit instrument zijn er enkele problemen waarmee gebruikers elke dag.

Als u een regelmatige gebruiker van een stijltang zoals ik, ik ben er zeker van dat de dagen optreden bij het rechttrekken van gewoon nooit komt rechts. Ik over het algemeen zet die dagen in de categorie 'bad hair day'. Echter, realiseerde ik me onlangs dat de techniek verkeerd of het verkeerde product dat verantwoordelijk zou kunnen zijn. Wat de reden ook, het is frustrerend om slechte resultaten te krijgen.

Hier is hoe je het goed kan doen!

Rechtzetten tips tijdens het gebruik van de stijltang

Haal de juiste Start:

Niet beginnen voordat het ijzer is helemaal hot. Zorg ervoor dat je haar tong is op de juiste temperatuur. De logica is hier - een ijzeren je moet zijn werk alleen goed wanneer behoorlijk verhit doen. Niet in slagen om dit te doen, zal je eindigen met krullen van het haar na een paar uur.

Het schoon te houden:

Zorg ervoor dat uw ijzer is schoon en goed onderhouden. Dit is om te worden behandeld als elk ander apparaat. Stof belemmert altijd de warmte en het negatieve resultaat te beïnvloeden. Zo schoon en onderhouden het goed anders, zal niet in staat zijn om het goed te krijgen tot rectificatie. Als dit niet goed schoongemaakt, stof, vuil en vet stok op het haar - waardoor het makkelijker om je haar te beschadigen. Zorg er ook voor uw plukje haar bij elkaar. Je moet ook je haar te wassen.

Kam het Recht:

Kam je haar goed voordat je strijken beginnen. Dan weer, als je haar is erg krullend, het is een goed idee om kam door rechttrekken. Dit helpt om de juiste vorm te krijgen en langer houdbaar.

Ik begin altijd Backwards:

Zorg ervoor om te beginnen met de achterkant van je hoofd voor altijd. Vervolgens langzaam werken vooraan. Idealiter zou het haar aan de voorkant het laatste wat recht te trekken zijn, en de meeste professionals ook instaan ​​voor dit Strijken tip.

Een centimeter per keer:

Wanneer je je haar te verdelen in verschillende secties om strek je haar, ga dan voor een centimeter van het haar op een moment. Neem deel van een inch en goed strijken. Laat het geduld niet verliezen. Het is goed om langzaam te gaan - dit zal u toelaten om steil haar en langdurige perfect hebben.

Dus deze waren enkele van de minst uitgesproken en nog meer relevante tips van het haar rechttrekken voor mensen die graag haar rechtgetrokken.

Gebruik vochtinbrengende shampoo en conditioner voor je haar, als je de steiltang gebruiken elke dag. Het is ook raadzaam om te kiezen voor een stijltang keramische vergulde. Dit zal de schade te verminderen, verminderen kroezen en betere resultaten geven. Gebruik een warmte-beschermer altijd vóór rechttrekken.

Houd deze eenvoudige tips in het achterhoofd de volgende keer dat je je haar recht te maken. Deel Het moet het haar recht, indien aanwezig. Of schrijf ons in de reacties hieronder om ons te laten weten als je dit bericht.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha