5 beste manieren om je conditie te testenLichamelijke conditie is vaak beschreven als een staat van goede gezondheid. Het staat als een symbool van kracht. Het is zeker niet een soort wedstrijd je geroepen bent om te lopen, maar het is het begin van een leven dat gezond en succesvol is.

Vormen van fysieke fitheid:

Lichamelijke conditie kan worden van twee soorten:


  1. Algemeen Fitness: Het gaat over uw algehele gezondheid.
  2. Specifieke Fitness: richt zich op specifieke gebieden van het lichaam. Krachttraining en cardiovasculaire oefeningen kunnen worden opgenomen in deze.

Aangezien fitness is zo'n rage deze dagen, is het belangrijk voor ons om de juiste soort voedsel te eten en doe de juiste soort oefeningen. Als u een van degenen die hopen om de beste manier waarop je zou kunnen uw conditie te begrijpen vinden, beschouwen dit artikel als advies kolom. Het zal u alle nodige informatie geven om uw kennis uit te breiden en in vorm dan ooit!

5 populairste Physical Fitness Test:

We proberen om te proeven van de beste vijf conditietesten te krijgen:

Harvard Step Test:

De Harvard Step Test is een van de beste fysieke fitheid te testen tot nu toe gezien en kan thuis worden uitgevoerd! Voor deze test van fitness, een bank van 12 centimeter, een stopwatch en een doos nodig. Zorg ervoor dat de doos is vrij stabiel, omdat ze zullen moeten blijven op dit punt. Zodra de test begint, moet je op en neer de doos. Uw tempo moet goed zijn en je lichaam moet worden scherpgesteld. Blijven deze voor 3 minuten doen. Zodra je klaar bent, gebruikt u de stopwatch om te zien hoe lang het duurt voordat de hartslag weer normaal. Hoe korter de tijd, hoe fitter je bent.

Bruce Test:

Shutterstock Afbeelding

De test Bruce is het beste voor degenen die willen weten hoe goed hun cardiovasculaire conditie is. Geen wonder dat alle atleten en sport persoonlijkheden gebruiken deze test. Het doel is om het maximale bedrag van de zuurstofopname te meten. Om te beginnen, moet u de loopband te raken en lopen in stap je aankan. Tijdens de pauzes, zal de helling en de snelheid te verhogen om de drempel.

Verticale jump-test:

Via: Source

Een andere test die u thuis kunt doen is de verticale sprong test. Hiervoor moet je zo hoog mogelijk te springen en proberen om het hoogste punt op een muur te komen. Dit zal de kracht in de spieren van de benen vast.

Zwemmen Test:

Dit gaat uit naar alle kinderen van het water! Zwemmen is ook een geweldige manier waarop je je fysieke uithoudingsvermogen kan testen. Je hebt te zwemmen naar 500 meter of een duik nemen, die ongeveer 12 minuten duurt. Hoewel je een goede zwemmer zou kunnen zijn, niet verwachten dat dit super makkelijk voor je zijn! Deze test kan echt moeilijk. Oefen een beetje 'ras of freestyle kruipen alvorens te beginnen!

Test Beep:

Via: Source

Beep Test of Shuffle Run is een grote test voor al diegenen die houden van te lopen. Om dit te beginnen, moet u de kegels 20 meter van elkaar te plaatsen. Na dat je zal moeten lopen en elke kegel volgens de akoestische signalen, die zijn geregistreerd. Binnenkort zult u merken dat de intervallen tussen elk piepje korter zijn geworden. Dit zal lopen in een sneller tempo. Het zal staan ​​als een symbool van uw kracht en energie.

Deze fysieke tests zijn goed om te zien hoe je het doet. Zolang je voelt dat je verbeteren met hen, betekent dit dat de fitness-plan goed werkt. Vergeet niet om je ervaringen met ons te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha