5 Beste Laser Tattoo Removal Technieken beschikbaar in India

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 3, 2015 Admin Schoonheid 0 3


Verveeld van uw permanente tatoeage? Wilt u een nieuwe tatoeage geïnkt op je lichaam te krijgen? Hier is een oplossing! Technologie heeft enorme vooruitgang geboekt, en zodanig, dat zelfs permanente tatoeages gemakkelijk kan worden verwijderd.

Een van de meest populaire methoden is 'verwijdering Laser'. Deze technieken van tatoeage verwijderen zijn gemakkelijk met minimale bijwerkingen. Zwart geïnkt tatoeages kunnen worden verwijderd effectief breken de kleur pigment van de tatoeage met behulp van een laserstraal op een hoge intensiteit. Andere kleuren kunnen worden verwijderd met behulp van andere lasers geselecteerd op basis van pigmenten kleuren. Hoewel er vele bijwerkingen, mensen nog steeds kiezen voor laser tatoeage verwijderen.


Passieve laser tatoeage verwijderen:

Laser behandelingen zijn goedkoper dan passieve methoden van laser verwijderen actief. Het enige nadeel is dat de tatoeage niet volledig verwijderd. Deze behandeling verwijdert de tattoo gedeeltelijk. Aangezien de meeste consumenten zich niet bewust van dit feit, hebben ze de neiging te hebben bedrogen door de meeste klinieken en schoonheidssalons. Een gedegen onderzoek over de technieken van tatoeage verwijderen klinieken en helpen consumenten om de juiste beslissing te nemen.

Laser tatoeage verwijderen actief:

Dit is de beste manier om tatoeages van alle kleuren te verwijderen. De Q-switched laser tatoeage verwijderen machine de het pigment breken in kleine deeltjes, die vervolgens wordt uit het immuunsysteem. Dit is een van de meest effectieve methoden van tatoeage verwijderen, het verwijderen van alle sporen van uw permanente tatoeage. Maar, zoals elke medaille heeft twee kanten, deze techniek heeft ook een nadeel. Het enige nadeel is dat je niet in staat zijn om een ​​aantal kleuren te verwijderen, zoals blauw of lichtgeel. Deze techniek heeft minimale neveneffecten.

Het verwijderen van de Q-switched ruby ​​laser:

Dit was de eerste laserbehandeling ontwikkeld voor het verwijderen van tatoeages. Hij had het vermogen om effectief te verwijderen pigmenten zwarten en blauw. Het probleem met dit type van behandeling is dat het zeer moeilijk inkten vakman dat dit type laser te verwijderen. En dat is waarom amateur tatoeages hebben weinig of geen reactie op deze techniek. Deze techniek heeft niet het vermogen om effectief verwijderen van rode pigmenten, geel en groen.

Q-switched Nd-YAG:

Deze techniek laser zendt infrarode straling die duidelijk zichtbaar is voor het menselijk oog. De laser bevat Kaliumtitanylfosfaat kristallen naast de YAG kristal ND- die bijdraagt ​​tot tweemaal de frequentie van het laserlicht. Het is niet alleen een manier is om de inkt zwart en donkerblauw, maar verwijdert ook de kleuren rood, geel en oranje.

Studies hebben aangetoond dat een ander dan zwarte tattoo kleur minder efficiënt wordt verwijderd, maar er is geen twijfel dat het een verbetering is en toegevoegd aan de verwijdering methode Q-switched ruby ​​laser. De laser straalt licht van een bepaalde golflengte dat het weefsel doordringt en resulteert in een onmiddellijke burst. De deeltjes worden vervolgens verspreid, waarvan sommige de huid kaatste en sommige worden opgeslokt door fagocyten en vervolgens geëlimineerd door het lymfestelsel. Dit type van behandeling is effectief tatoeages zwarten met uitstekende esthetische resultaten.

Q-switched alexandriet laser:

Deze techniek geeft een golflengte die een intermediair tussen de Robijnlaser Q-geschakelde en Q-switched Nd-YAG laser. Het kan verwijderen niet alleen blauwe en zwarte pigmenten, maar ook groene pigmenten; beter dan alle andere methoden laser verwijderen. Groene kleur wordt vaak achtergelaten wanneer ze behandeld worden met andere technieken verschillende alexandriet laser. De belangrijkste reden voor de populariteit van de techniek is de mogelijkheid om groene kleurstoffen te verwijderen. Studies hebben aangetoond dat het een veilige en effectieve methode voor de verwijdering van de tatoeage inkt.

Voor technische Tattoo laser verwijderen is de veiligste en de meest effectieve methode voor het verwijderen van de huid tattoo. Maar alvorens te kiezen voor elk type van behandeling, is het zeer belangrijk om een ​​chirurg laser expert dat het grootste aantal van de laser tatoeage verwijderen up-to-date maakt gebruik bezoeken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha