5 beroemdheden met Getatoeëerde WenkbrauwenZou je graag een tatoeage wenkbrauw hebben? Wil om te pronken met je wenkbrauw tatoeages overal mee naar toe? Wenkbrauw tatoeages zijn cool, en een aantal top beroemdheden te hebben gehad! Wilt u weten wie ik ben? Ga verder met uw bed!

Wat is een wenkbrauw tatoeage?

Tatoeages uitgegroeid tot de heetste trend een paar jaar geleden. Terwijl sommige mensen troost hebben gevonden in tatoeages als een manier om zich te uiten, hebben anderen toevlucht tot het aan hun opstandige streak laten zien! Vandaag de dag, vele zijn gekomen om de vele voordelen van de kunst van het tatoeëren te realiseren. Mensen zijn nu met behulp van het creatieve vermogen van de tatoeage op hun uiterlijk verloren te heroveren of een functie die niet van nature bezitten creëren.


Er zijn een aantal beroemdheden die een tatoeage wenkbrauw om hun schoonheid en schoonheid te accentueren hebben gehad. Het krijgen van een tatoeage wenkbrauw is nogal pijnlijk en vereist moed. Omdat het te blijven voor altijd een verkeerde beslissing zou kunnen betekenen vervormen je uiterlijk voor een mensenleven. Echter, kan de perfecte wenkbrauw tatoeage uw functies markeren met de toevoeging van vorm, kleur, symmetrie, dichtheid en balans. Het kan een oplossing voor de lange termijn en smudge zijn om die perfecte boog te krijgen op je gezicht en je glam quotiënt!

Het volgende is een lijst van de top sterren die wenkbrauwtatoegering de beste hebben droeg!

Coleen Rooney:

Hij kreeg een tatoeage wenkbrauw om ervoor te zorgen dat ze altijd de perfecte look. Terwijl make-up accentueert haar natuurlijke schoonheid, haar wenkbrauwen geïnkt maak wat hoofden draaien leuk. Wenkbrauwen geïnkt en natuurlijke kleuren zijn in schril contrast. Dus, haar nieuwe look radicaal herdefinieert haar blik prachtig. Hij benadrukte sterk wenkbrauwen dat velen willen pronken.

Natalie Cassidy:

Terwijl de dame heeft veel schoonheid en charme, heeft gekozen voor een wenkbrauw tatoeage te zetten in een diva stijl! Met behulp van een wenkbrauwpotlood was haar favoriete make-up make-up voor het krijgen van de tattoo. Hij had zeer dunne en schaars wenkbrauwen eerder. De inkt donkere wenkbrauwen zet nu haar fijne gelaatstrekken. Wenkbrauwen nu dramatische boog, en terwijl de meeste waardeert haar blik met wenkbrauw tatoeage, kunnen sommige voelen maakt haar blik verbijsterd hele tijd. Ongeacht wat de critici zeggen, wenkbrauw gebogen heeft zijn eigen stijl!

Katie Price:

Katie Price staat bekend om haar make-up fetish en hoe ze gebruikt het om haar uiterlijk te verbeteren. Ze is een trendsetter als ze is een van de eerste heldinnen en modellen om te gaan voor een tatoeage wenkbrauw te oomph toe te voegen aan haar prachtige verschijning. Met permanente inkt op de wenkbrauwen vorm te geven, de moeder van drie kinderen om veel tijd die u anders zou besteden moeite om je wenkbrauwen perfect uitzien op te slaan.

Angelina Jolie:

Ze is een van de beste voorbeelden van hoe u de juiste wenkbrauw tatoeage te krijgen. Angelina heeft een tatoeage wenkbrauw retoucheren langs de lengte van zijn groei en natuurlijke wenkbrauwen in dezelfde kleur. Zijn wenkbrauw tatoeage ziet er natuurlijk en werkt subtiele magie op haar mooie gezicht! Ze is een van de beroemdheden die het voorbeeld van hoe perfect zijn blik gaf zonder over de top!

Rihanna:

Rihanna heeft een prachtige stem, en ze lijkt ook zwoele drop-dead! Hij kreeg een tatoeage wenkbrauw om zijn eigenschappen te benadrukken exquise zijn exotische charme !.

Hoewel tattoo ontwerpen wenkbrauw zou cool uit, wordt u geadviseerd niet te veel bemoeien rond met het gezicht met een tatoeage rond zijn ogen als het gebied is zeer gevoelig en kan leiden tot onherstelbare schade.

Nu weet je het geheim aan het worden een stijl glam godin! Ga je gang en krijg een tatoeage wenkbrauw gedaan en om te zetten in een diva droom. En als u al hebt een tatoeage wenkbrauw, deel uw ervaringen en tips hier! Er is een reactie vak hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha