5 Asian Beauty Secrets te inspirerenBron: Shutterstock

Aziaten hebben altijd jaloers op hun mooie huid geweest. Aziatische huid vooral Koreaanse, Chinese, Indiase en Japanse was de inspiratie voor veel beauty producten in de wereld. Wanneer de BB crèmes op de markt kwam veel vrouwen hebben bedankte Korea nogal een multifunctioneel product.

Azië is de bron van vele beauty rituelen geweest. Hier hebben we het over een aantal van deze Aziatische schoonheid geheimen die u kunnen helpen een mooie huid hebben ze te bereiken.


Aziatische schoonheid geheimen

Slap Slap Slap:

Het lijkt vreemd, maar dit is heel gebruikelijk in Korea slapping. Koreaanse vrouwen echt volgen dit ritueel met ijver. Ze geloven dat dit stimuleert bloedstroom en verhoging van de energieniveaus van de huid. Volg nog steeds hetzelfde en geloven dat het de beste manier om in de huid crèmes en lotions.

Poetsen:

Polijsten van uw huid kan iets wat je nooit zou kunnen doen, maar Aziatische vrouwen zeker graag polijsten hun huid. Ze waarderen meer dan hun rituele CTM. Terwijl CTM is populair in de westerse landen, Aziatische vrouwen meestal genieten van een ritueel van polijsten.

Gezichtsbehandelingen:

Terwijl velen van u kunnen zich geen zorgen over het hebben van een gezichtsbehandeling gedaan elke maand, Aziatische vrouwen echt respect voor hun gezicht. Ze hebben vaak hun gezichtsbehandelingen gedaan. En ze besteden een heel goede hoeveelheid geld voor hun reizen spa.

Sommige Aziatische Beauty Tips en trucs uit India:

De oude beschaving van India heeft zijn eigen trucs en beauty tips ontwikkeld. Het gebruik van natuurlijke middelen zoals melk, honing, eieren, fruit, aarde 'zeep, saffraan, Malai, kurkuma en rozenwater werd gevolgd door de eeuwen heen. Het gebruik van henna en haarverf is zo populair over de hele wereld te worden.

Besan-rauwe melk-kurkuma = Een mooi pakket scrubs en gezicht:

Wanneer u eenvoudige recepten bij de hand waarom probeer deze agressieve chemicaliën beschikbaar? Het oude ambacht van besan gezicht pack, rauwe melk en kurkuma is zeker een winnaar voor elke vrouw, zelfs nu. Het pakket verlicht de huid, werkt als een vlek en geeft het gezicht een gloed horen.

Bei Kohl gevoerd Ogen:

Kohl Kajal of heeft een deel van de ijdelheid van elke vrouw misschien .De kajal was eerder thuis voorbereid met veel primitieve technieken geweest, maar is nu beschikbaar in verschillende vormen en formules. Kohl gevoerde ogen bepalen de vorm van het oog en geven een mooi effect aan het gezicht.

Bonus Asian Beauty Secrets

Fitness en voeding:

Fitness speelt een belangrijke rol voor het welzijn van het lichaam, zodat alle Aziaten hebben een hoog koolhydraten dieet van rijst en tarwe Deze infrastructuren zijn vis en groenten met het vlees. De mix van eiwitten, koolhydraten en vetten helpen het lichaam om goed te functioneren en zorg ervoor dat uw huid blijft jarenlang mooi.

Zonnebrandcrème:
Een van de belangrijkste schoonheidsgeheimen beschermt de huid tegen zonnestraling. Aziatische vrouwen toepassing van een zonnebrandmiddel en de stichting is een must in hun dagelijkse regime.

Verblijf gehydrateerd gedurende de dag:
Aziatische schoonheden houden gehydrateerd gedurende de dag. Zij maken gebruik van lichte nevel spray voor gezicht op hun gezicht om hun stichting fris te houden.

Dus dat waren de goede raad van Aziatische schoonheid. Gelieve te blijven om te bezoeken voor meer van dergelijke artikelen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha