5 Agencies Natural Hair Coloring je moet proberenHaarkleuring begon als een trend een paar jaar geleden en bijna alle van vandaag is verslaafd aan het. Kleuring kan worden gedaan om de natuurlijke haarkleur te veranderen of om grijze strengen te dekken of om er maar een paar hoogtepunten toe te voegen voor een leuke look. Maar het haar kleuren worden geladen met chemicaliën, dus er is altijd het probleem van beschadigd haar later. Gelukkig heeft de natuur ons te voorzien van een aantal alternatieven, natuurlijke haarverf, die niet geheel onschuldig kan zijn, maar in ieder geval niet zo schadelijke chemicaliën.

Natuurlijke haarkleuring producten

Naast henna dat een oranje heel duidelijk geeft, hier zijn enkele interessante opties. Lees verder om meer natuurlijke kleurstoffen te leren.


Citroenen:

Het citroensap is een van de meest voorkomende methoden gebruikt om te verlichten of markeer je haar. Het fungeert als een natuurlijke bleekmiddel bij blootstelling aan zonlicht en wordt donker bruin haar rood of doorzichtig. U kan meerdere applicaties moeten de exacte kleur krijgen die je wilt. Maar hoe is dit een van de producten van natuurlijke haarkleur vaker voor in India.

Koffie:

Zwarte koffie

Sterk geproduceerd kan ook het haar donkerder wanneer toegepast. Meng de koffie korrels met een conditioner goedkoop. Voeg daar nog een 1/4 kopje koffie of onmiddellijke en roer tot het is allemaal gemengd in goed. Wrijf het mengsel op het haar en de hoofdhuid. En in plastic wrap voor 15-30 minuten. U kunt dan mixen en spoel je haar gekleurd!

Thee:

of thee zakjes loose sterk gebrouwen in kokend water kan ook worden gebruikt om het haar donkerder. Gebruik de gekoelde vloeistof voor dit doel. Kamille thee kan fungeren als een highlighter op blond haar of blond. Bereid op dezelfde manier als hierboven vermeld. Zodra deze oplossing is volledig koud, spoel je haar met het voor 3 tot 10 minuten en als je een meer intense kleur dan laat gedurende 15-20 minuten. En voila! Je haar is gekleurd.

rode biet en wortelsap:

De sappen van deze twee groenten afzonderlijk of samen kunnen worden gebruikt om rode reflecties geven aan het natuurlijke haar. Als individueel of gezamenlijk gebruik is hetzelfde. Was de kant dep ze droog totdat het vochtig is. Giet het mengsel op het haar en laat het gedurende een uur. U kunt dan gebruik maken van de gebruikelijke shampoo uit te spoelen.

goudsbloem:

Via pinterest

goudsbloem Kook in water, vermindering van de vloeistof, koel en stam. Dit kan gebruikt worden als highlighter op rood of blond haar geven met rode hoogtepunten in haar haren of gouden highlights in bruin haar. Niet verlaten te lang of kan een gelige tint te geven aan je haar!

Vergeet niet om je haar te wassen na het gebruik van de natuurlijke kleuren. Appelazijn verdund gebruiken of gemengd met uw shampoo voor de beste resultaten. U moet ook de patiënt hoe je de juiste kleur kan meerdere applicaties te nemen. Hoe langer je de kleur te laten in het haar, de meest dramatische resultaten.

Dus, dames, kunt u nu hebt gekleurd haar en blijf weg van chemische producten, op hetzelfde moment! Probeer deze kleurstoffen voor natuurlijk haar als je wanhopig op zoek naar de kleur van het haar te veranderen zijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha