5 5 voordelen en bijwerkingen van Hibiscus TheeHypertensie wordt het leven zuur maakt? Of gewoon herstellende van kanker en zou willen versnellen het herstelproces? Dan is hibiscusthee de beste gok! Dit komt omdat de ongelooflijke voordelen die eigenaar!

Maar dan, deze thee heeft een aantal ernstige bijwerkingen ook. Verward? Welnu, het merendeel van de componenten zowel de voordelen en bijwerkingen. En dit bericht gaat over mensen met relevantie van hibiscus thee. Lees niet vooruit naar de ongelooflijke voordelen en bijwerkingen schokkende hibiscus thee kennen.


De voordelen:

Voorkomt Hypertensie:

Hibiscus thee helpt de bloeddruk te verlagen, zodat wordt aangenomen dat het risico van hypertensie verminderen. Wetenschappelijke studies ondersteunen van de toepassing, en vele gerandomiseerde klinische studies hebben gelijkaardige conclusies gekomen. Hibiscus thee hielp verlagen de kans op hoge bloeddruk, zelfs bij gezonde mensen. Echter, wanneer deze gezonde mensen gestopt met het drinken van thee, een bloeddruk spike opgetreden. Tests op Hibiscus thee zijn voorlopig, en elke conclusie zou nader onderzoek nodig zijn.

Laxerend effect:

Hibiscus thee wordt gebruikt mild laxeermiddel. Hoewel er niet genoeg onderzoek op mensen aan de laxerende eigenschappen van hibiscus bewijzen, dierlijke studies tonen therapeutische effecten hibiscus.

Chemo-preventief effect:

Hibiscus heeft vele chemische-preventieve en kankerbestrijdende eigenschappen. De studies wijzen op de mogelijkheden van chemo-preventieve componenten hibiscus. De structuur, hibiscus maakt het ideaal voor kankerpatiënten. Deze actieve bestanddelen zijn ontstekingsremmers en helpen de verspreiding van tumoren.

Ontworming/antibacteriële:

Het waterige extract van hibiscus uitgezonden antibacteriële eigenschappen. Vele dierstudies hebben dat hibiscus kunnen wormen en andere bacteriën te elimineren gesloten. Er is echter een gebrek aan menselijke studies, en er is geen bewijs dat hibiscus effectieve antibacteriële of wormafdrijvend bij mensen kunnen worden.

Andere voordelen:

Er zijn vele andere voordelen voor de gezondheid van hibiscus thee. Heeft slijmoplossend en kalmerende eigenschappen, waardoor het een ideale remedie tegen angst, stress en zelfs hoesten en verkoudheid. Hibiscusthee voorkomt ook de vorming van stenen. Hibiscus thee heeft ook antioxiderende eigenschappen en studies op muizen blijkt dat helpt muizen te beschermen tegen heap-toxiciteit.

Bijwerkingen:

Oestrogeen beïnvloedt:

Hibiscus thee heeft vele voordelen voor de gezondheid, maar consumeert kan oestrogeen verlagen. Als u gebruik maakt van HRT (hormoonvervangende therapie), of zijn op geboortebeperking van welke aard dan ook, moet u overwegen het overslaan van de hibiscus thee. Een recente studie uitgevoerd door Guru Jambheshwar Universiteit voor Wetenschap en Technologie, India, publiceerde een studie over het effect van hibiscus thee.

Zwangerschap en Vruchtbaarheid:

Zoals eerder gezegd, we weten dat hibiscus thee verlaagt oestrogeen niveaus. Deze eigenschap geeft ook aan dat de consumptie van thee hibiscus een direct effect op uw reproductieve capaciteit kan hebben. -Kwaliteit oestrogeenverlagend hibiscus kan leiden tot complicaties als je van plan bent een baby. Er is niet veel onderzoek naar hoe hibiscus thee van invloed op de foetus. Echter, de beste ding om te doen is voorkomen dat deze thee als je zwanger bent.

Lage bloeddruk:

Hoewel dit is een van de belangrijkste voordelen van hibiscus thee en neemt het risico hypertensie verminderen, hibiscusthee verlaagde bloeddruk en diuretische eigenschappen en kunnen veroorzaken bloedvaten uitgebreid. Dus als u een lage bloeddruk of hypertensie, en je bent het nemen van medicatie om de bloeddruk te verlagen, moet u verwijderen uit uw dieet hibiscus thee.

Complicaties Kanker:

De zoekopdracht concludeert dat hibiscus beïnvloedt de kankercellen van de huid en de hersenen. Het National Cancer Institute heeft geconcludeerd dat, als u bestraling of chemotherapie ondergaan, moet u voorkomen dat hibiscus thee, omdat het complicaties kan veroorzaken wanneer het wordt ingenomen met geneesmiddelen tegen kanker.

Hallucinerende effecten:

Hibiscus thee heeft hallucinogene effecten, en veel mensen voelen zich direct licht en zelfs na bedwelmd. Vergeet niet heel voorzichtig zijn tijdens het rijden of het bedienen van machines na het nuttigen van hibiscus thee.

Dus, we hopen dat je weet over het goed en kwaad van hibiscus thee nu. Meld dit kruidenthee aan je vrienden en familie vandaag. Maar vergeet niet om hen te waarschuwen over de bijwerkingen. Om ons te vertellen over uw ervaringen, laat dan hieronder een reactie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha