5 5 vitaminen en voedingsstoffen ondersteunen om je er jonger uitzienHet is geen make-up, parfum, of uw anti-aging crème!

Het enige dat zal je er jonger uitzien is vitaminen. Over het verwijderen van fijne lijntjes te donkere vlekken en pigmentvlekken te verminderen, vitamines werken als magie.

De eerste tekenen van veroudering zijn fijne lijntjes, rimpels, kraaienpootjes, donkere vlekken en pigmentatie. Bijna alle anti-aging producten worden geladen met chemicaliën om deze te verbergen. Een slim idee is om natuurlijke ingrediënten op te nemen in uw dagelijkse voeding. Zijn beter deze tekenen van veroudering af te houden gedurende vele jaren.


Hoe vitaminen helpen er jonger uitzien:

De vitaminen zijn verpakt met tal van eigenschappen die wonderen doen voor de huid, zowel buiten als binnen. Zitten vol met anti-oxidanten en collageen die de huid helpen in meer dan één manier.

Het eten van vitaminen voor jongere huid:

Vitamine C

Vitamine C is te vinden in broccoli, paprika's van elke kleur, guave en aardbeien. Het wordt ook gevonden in overvloed in citrusvruchten zoals ananas, citroenen, limoenen, sinaasappelen, enz.

 • Vitamine C bevat antioxidanten die helpen bij het verminderen van de tekenen aging.Having twee van fruit of groenten boven ideaal voor dagelijks gebruik zou moeten zijn.
 • Deze vitamine produceert ook collageen, die helpt de huid te beschermen tegen de schadelijke stralen van de sun.Vitamin C is ook een geweldige manier om het immuunsysteem van ons lichaam te stimuleren.

Vitamine E

Vitamine E is te vinden in noten en zaden, meestal in zaden, zoals zonnebloempitten, pinda's en amandelen, en avocado's. Het is een van de meest effectieve anti-aging vitaminen.

 • Vitamine E is rijk aan anti-oxidanten.
 • Een van zijn grootste wonderen is dat het fungeert ook als een beschermer - controleren wat binnenkomt en verlaat de huid!
 • Vitamine E, wanneer het samen met vitamine C, is een geweldige manier om UV-schade te bestrijden.
 • Degenen die hebben een zeer droge huid moet vooral neem deze vitamine, omdat het helpt om voeding en hydration.Dry huid leeftijden sneller. Door deze vitamine kan helpen vertragen de tekenen van veroudering.

Vitamine K

Spinazie, sla en broccoli zijn grote bronnen van vitamine K. Deze vitamine helpt in grote mate te verminderen donkere kringen. Het geeft je ogen een meer jeugdige en helder.

Vitamine A:

Dit is gevonden in wortelen en pompoenen.

 • Vitamine A helpt ook om donkere kringen te verminderen.
 • Deze vitamine is een antioxidant. Voorkomt meeste ziekten en leeftijdsgebonden borden.
 • Tekenen van beschadiging door de zon en fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar verminderd bij regelmatig gebruik van vitamine A.

Vitamine B:

Vitamine B is te vinden in overvloed in vis, kip en krab. Vermindert veroudering plekken van skin.It verhoogt ook het geheugen.

En nu om te praten over een paar micro-voedingsstoffen die de functies van deze vitaminen helpt!

Ondersteunende voedingsstoffen:

Beta caroteen

Dit wordt meestal gevonden in wortelen, pompoenen en spinazie.

Beta-caroteen wordt omgezet in vitamine A, een essentiële vitamine voor het lichaam. Dit is belangrijk voor het herstel en groei van cellen, om jonge huid.

Polyfenolen:

De polyfenolen in groene thee.

 • Het helpt strijd tegen kanker
 • Het kan ook helpen afweren die rimpels.
 • Een kopje groene thee per dag geeft je genoeg polyfenolen.

Selenium:

Selenium is aanwezig in eieren, schaaldieren, tarwekiemen en krabben. Het helpt om de elasticiteit van de huid te behouden, waardoor de huid een jeugdig uiterlijk. Selenium is een groot werk tegen de tekenen van beschadiging van de huid.

Omega 3:

De meesten van ons uit de weg vetten, omega-3, maar is eigenlijk een goed. E 'van essentieel belang voor je lichaam. Het wordt vooral gevonden in de zaden zalm, makreel, sardines, walnoten, en vlas. Omega 3 helpt om gifstoffen uit je huid te houden. Het is beter te beschermen tegen beschadiging door de zon voor een jeugdige uitstraling, dat duurt.

Water:

Water kan een vitamine niet zijn, maar het is een van de belangrijkste manieren waarop je de tekenen van veroudering kan vertragen. Verkrijgbaar in groenten en fruit, is een goede manier om gehydrateerd te blijven. Verbruiken water als het helpt ook om de huid fris en jong uitziende houden.

Aging is een natuurlijk proces en je leert om het gracieus doen. Maar waarom nu wanneer het kan worden uitgesteld?

Integratie van deze vitamines zal helpen vertragen de tekenen van veroudering. Probeer het en laat ons in op de resultaten! Vergeet niet om commentaar te geven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha