40 Verbazingwekkende voordelen en toepassingen van de kokosnoot water aan de huid, haar en gezondheidCC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Cristian Bortes

De temperatuur stijgt met de dag, en nu is de perfecte tijd om onze favoriete zomer drankje, kokoswater genieten! Kokoswater is een zeer populaire drank en wordt geconsumeerd door mensen van alle leeftijden over de hele wereld. En 'aangeprezen om zijn helende eigenschappen en medicijnen. En wat meer is, is gemakkelijk beschikbaar in het hele land en is ook handig. Het is een geschenk van de natuur die er handig wanneer inwendig ingenomen en extern wanneer het lokaal toegepast.

E werd gebruikt om een ​​verscheidenheid van gezondheidsproblemen van de onbekende tijd behandelen. Het is gebruikt voor alles van een geneesmiddel tonic lotions tropische aan sportdranken herstel, vanwege het hoge gehalte aan kalium en antioxidanten. Kokoswater heeft minder suiker dan elke andere sport drankjes en veel minder suiker dan frisdranken en sommige sappen. Elke dag, het kokoswater is altijd een betere optie voor kinderen en volwassenen, op zoek naar een drankje. En 'de meest natuurlijke manier om de levering van elektrolyten in het lichaam aan te vullen en uitdroging en de zuurgraad te voorkomen.


Hawaiianen verwijzen naar kokoswater als "Noelani", wat betekent 'dauw van de hemel'. De naam is echt gerechtvaardigd. Zodra u leren over de voordelen van kokoswater, zul je jezelf kennen. Kokoswater wordt gebruikt voor vele religieuze redenen in India. Elke keer dat een nieuw Endeavour gaat beginnen, is een kokosnoot gebroken op de grond als een teken van succes. Bovendien zijn niet alleen het water, kokosolie, melk en vlees serveren ook vele doeleinden. U kunt verjongen met behulp van deze vrucht komt van nature de wonderen van de natuur bevatten.

A. Voordelen Coconut Water for Health:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door het EASA Shamih

Het drinken van kokoswater kan ons redden uit verschillende gezondheid gerelateerde problemen. Het bevat een heleboel van supplementen en voedingsstoffen die nodig zijn om in leven te blijven.

Kalium helpt om de bloeddruk te verlagen

Glucose Het fungeert als een suiker nodig voor energie.

Vitamine C beschermt het lichaam tegen verschillende ziekten.

Vitamine B - Het helpt bij de vervanging van versleten weefsels.

Hydraterende eigenschappen:

Kokoswater is alom bekend om de mineralen en vloeistoffen die verliezen tijdens lichamelijke activiteit te vervangen. Mensen die op een regelmatige basis te werken moet veel van de kokosnoot water te drinken.

Anti-Aging:

Kokosnoot water bevat cytokines en laurinezuur, twee belangrijke elementen die worden gebruikt in het proces van celgroei en hun regulatie. Significante anti-aging, anti-carcinogene en anti-trombotische, die helpt om de veroudering van de huid te verminderen, balanceert de pH en houdt het bindweefsel gehydrateerd en sterk.

Cardiovasculaire gezondheid:

Kokosnoot water is rijk aan magnesium en kalium en is handig voor mensen die last hebben van lage bloeddruk. Het vermindert ook het risico op hartaanvallen. Kokoswater reguleert de circulatie van het bloed en voorkomt de vorming van plaque. Het drinken van kokoswater regelmatig een bijdrage aan de gezondheid en voorkomt hart beroertes. Kokosnoot water helpt ook om de goede cholesterol, die een heerlijke traktatie voor het behoud van een goede cardiovasculaire gezondheid maakt verhogen.

Verhoogt de stofwisseling:

Regelmatige consumptie van kokoswater verhoogt de snelheid van de stofwisseling die helpt suiker verbranden veel sneller. Daardoor het niveau van insuline in het lichaam van een persoon verbrandt sneller. Dus een persoon heeft meer energie en vet te verliezen sneller.

Nierstenen:

Kokosnoot water helpt ook om nierstenen door de aanwezigheid van kalium, die een sleutelrol in de urine alkaliserende speelt en de vorming van nierstenen te ontbinden.

Spijsvertering:

Kokosnoot water bestaat uit bioactieve enzymen zoals foliumzuur, fosfatase, catalase, dehydrogenase, diastase, peroxidase, RNA polymerase, enzovoort. Deze enzymen helpen bij het eenvoudig spijsvertering en stofwisseling. Het water heeft ook mineralen zoals calcium, mangaan en zink van sommige vruchten zoals sinaasappels. Het is ook een goede bron van vitamine B, zoals riboflavine, thiamine, pyridoxine, en foliumzuur. Het menselijk lichaam ze nodig uit externe bronnen aan te vullen en vervolgens wordt het zeer essentieel voor het menselijk lichaam.

Verhoogt Energie:

Overvloed aan essentiële voedingsstoffen, kokoswater is een energie drankje heerlijk. Kokoswater heeft minder suiker en natrium en hoog in kalium, calcium en chloride die hydrateren helpt, aan te vullen en te verjongen het lichaam.

Uitdroging:

Kokosnoot water wordt gebruikt voor de behandeling van uitdroging door dysenterie, cholera, diarree en buikgriep. De inhoud en plasma elektrolytenbalans in kokoswater is gevonden vergelijkbaar met menselijk bloed te zijn. Dus kokoswater na de training helpt vullen het lichaam.

Spierkrampen:

Eén van de grootste voordelen van de kokosnoot water is dat het voorkomt spierkrampen. Kokosnoot water is rijk aan kalium, kan het ontbreken van die leiden tot spierkrampen.

Sterke botten:

Kokosnoot water is rijk aan calcium en is nodig voor gezonde botten, spieren en zelfs weefsels.

1 Beheert Stress:

Kokosolie bestaat uit vitamine B derivaat riboflavine, thiamine en pantotheenzuur, die helpen stress, angst en depressie te verminderen.

1 diuretische eigenschappen:

Kokosnoot water is effectief als een diureticum als het versnelt de stroom van urine. Kokosnoot water vermengd met citroensap helpt niet alleen uitdroging, maar helpt ook om wormen te behandelen bij kinderen.

1 Zwelling:

Zwelling behandeling en preventie is een van de voordelen voor de gezondheid van de kokosnoot water hoger. Vaak minimaliseert winderigheid en voelt u zich meer comfortabel.

1 Weight Loss:

Kokoswater heeft herhaaldelijk bewezen zeer effectief voor gewichtsverlies te zijn. Deze drank werd gezien als één van de gezondste manieren om gewicht te verliezen omdat het een natuurlijk drankje en bevat geen chemicaliën ook. Kokoswater is gebruikt voor eeuwen in de hele wereld voor het gewichtsverlies en liet positieve resultaten zien. Ook is zeer smakelijk, zodat u kunt genieten van de goedheid van kokoswater als sap vroege ochtend.

Controls 1 Diabetes:

Kokoswater ook helpt om diabetes onder controle. Kokoswater, bij regelmatig geconsumeerd heeft de mogelijkheid om de bloedcirculatie in het lichaam te verbeteren. Het helpt om bloedvaten die beperkt door de vorming van plaque in hen en helpt de bloed gelijkmatig kan stromen verbreden. Het helpt ook om te vechten tegen atherosclerose.

1 Neutraliseer Poison Effect:

Groene kokosnoot water is het beste medicijn voor bepaalde ziekten, zoals constipatie, brandend maagzuur, het neutraliseren van gifstoffen, knokkelkoorts en dysenterie.

1 Antioxidanten:

De antioxidanten in kokoswater hulp in de strijd tegen vrije radicalen; helpt ook om de zwelling in de handen en benen. Helpt om het toxische effect van antibiotica en sulfa drugs te overwinnen. Het is dus zeer nuttig voor patiënten als het helpt om gemakkelijk drugs te absorberen.

1 verlaagt de bloeddruk:

Verkeerde niveau van elektrolyten kan hoge bloeddruk veroorzaken. Kokosnoot water een perfecte balans van elektrolyten kan derhalve worden gebruikt als compensatiemechanisme. Artsen soms aanbeveling het coconut water aan het begin van elke dag worden door patiënten BP elektrolyten evenwicht.

B. Voordelen van kokoswater aan de huid:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Lan Bui

Het is een wonder ingrediënt voor de huid als het houdt de huid gezond en mooi.

1 Als Moisturizer:

Kokosnoot water kan worden gebruikt als een moisturizer zowel tijdens zomers en winters. Het heeft een lichte textuur en kan een geweldige vochtinbrengende crème die kan worden toegepast over het hele lichaam. Het is een ideale moisturizer voor mensen met een vette huid als het helpt om de vettigheid van de huid te verminderen. De consumptie van kokoswater verbetert de huid van binnenuit.

Hydratatie van de huid:

Hydratatie van de huid is zeer belangrijk. Uitdroging kan alle charme ondermijnen en laat de huid levenloos. Kokosnoot water is saai en droge huid en geeft een licht aan het gezicht. Heeft natuurlijke eigenschappen die de huid waardoor het een gloed en zachtheid aan het gezicht je altijd al wilde hydrateert.

2 Zuurstof Circulation:

Slechte verspreiding leidt tot zuurstof onzuiverheden krijgen afgezet op de huid. Elke cel in het lichaam moet voldoende hoeveelheid zuurstof dat is alleen mogelijk door de juiste circulatie van bloed in het lichaam die zuurstof door het lichaam. Kokosnoot water is zeer effectief in het bevorderen goede circulatie in het lichaam, waardoor de huid om zuurstof te ademen zeer gezond dat bevordert een gezonde en foutloos.

2 Anti-aging eigenschappen:

De veroudering van de huid is het meest voorkomende probleem voor iedereen, en meer dan de leeftijd, is de vervuiling en cosmetische chemische vulstoffen dat je natuurlijke schoonheid op stelen. De aanwezigheid van cytokines in het kokoswater heeft anti-aging eigenschappen. Om te kijken jonger, drinken kokoswater regelmatig je huid fris, gezond en stralend te houden.

2 Zon Tan:

Tan van de zon is een gemeenschappelijk probleem voor iedereen. Ieder van ons bruint omwille van langdurige blootstelling aan de zon. Kokoswater kan dit probleem ook moeiteloos te lossen. Roer vollersaarde (multani mitti) met kokos water en dagelijks gebruiken deze natuurlijke scrub. Dit zal verwijderen van alle tan en laat uw huid stralend en gloeien. Het is een volledig natuurlijke scrub die elke dag gebruikt kan worden zonder zorgen over de chemische stoffen.

2 Huidinfectie:

Een ander huidprobleem dat de meesten van ons lijden is een infectie van de huid, in het bijzonder tijdens de moesson en zomers. Kokosnoot water heeft vele helende, antivirale, antimicrobiële en anti-schimmel eigenschappen die de huid beschermen tegen infecties houden. U kunt direct van toepassing op de huid of kan ook in het zwemwater te mengen. Beide manieren de infectie in grote mate.

2 Vette huid:

Kokoswater is een zegen voor mensen uit de vette huid. Het helpt om weg te wassen overtollige olie uit de huid, zuivert de olie en maakt de huid egaler. Mensen met een vette huid de neiging om een ​​glimmende gezicht hebben. Kokoswater helpt de glans en zorgt voor een natuurlijke glans aan het gezicht.

2 Voor acne en vlekken:

Wassen gezicht met kokoswater regelmatig kan ook acne, zwarte vlekken, rimpels en vlekken op de huid te elimineren. Hardnekkige acne kan ook worden behandeld door een mengsel met 25 gram kurkuma pasta met een glas kokoswater. Laat dit een nacht, voeg dan 3 theelepels rode sandelhout poeder en meng alle ingrediënten goed. Stuur dit mengsel ongestoord voor 3 dagen. Zeef het mengsel en toe te passen op het gezicht acne verdwijnt.

2 Antioxidanten:

Kokosnoot water is rijk aan antioxidanten die helpen om vrije radicalen die de huid beschadigen te verwijderen. Vrije radicalen spanning komt van binnen ons lichaam. Emotionele stress vermindert de bloedstroom naar de huid en bijdragen aan het verouderingsproces. Het verbruik van de kokosnoot water in grote hoeveelheden verbetert de gezondheid van de huid en vitaliteit, en verwijdert schadelijke vrije radicalen uit het lichaam.

C. Voordelen van kokoswater voor haar:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Mattias Johansson

2 Bestrijdt haaruitval:

Kwesties kokosnoot haaruitval adressen water om de bloedcirculatie in de hoofdhuid te verbeteren, versterken haarzakjes en verhoging van de haardichtheid.

2 Bestrijdt droogheid:

Haar dof, droog en pluizig is moeilijk te beheren en ziet er ook lelijk. Het masseren van je haar met kokosnoot water voordat het baden zal helpen zich te ontdoen van ruw haar en onhandelbaar en maken het haar zacht, glad en beheersbaar.

Voorkomt schade:

Laurinezuur, aanwezig in kokoswater geeft water conditionering vaardigheden. Laurinezuur beschermt de eiwitten van het haar en beschermt de wortel van de haarlokken die haar breuk te voorkomen.

3 Voorwaarden Haar:

Kokosnoot water hydrateert ook het haar en heeft de mogelijkheid om de haarschacht dringen door conditionering van het haar van binnenuit. Het water kan worden geconsumeerd, en kan ook gebruikt worden om haar te wassen.

3 Helpt de haargroei:

Antibacteriële, anti-schimmel eigenschappen van kokoswater beschermen hoofdhuid tegen roos, luizen en jeuk van de hoofdhuid, die elk de haargroei belemmeren.

3 Geeft Shine:

Kokosnoten zijn een rijke bron van voedingsstoffen zoals vitaminen liefde haar, vitamine K en ijzer. Deze voedingsstoffen zijn essentieel om de glans van je haar en zachtheid te behouden.

D. Voordelen van kokoswater tijdens de zwangerschap:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door tommerton2010

Met zo'n brede voordelen, is het geen wonder dat het hebben van kokoswater tijdens de zwangerschap is zeer gunstig.

3 Het bestrijdt bacteriën:

Kokosnoot water is van nature steriel, en is vooral goed voor zwangere vrouwen omdat het helpt om de immuniteit en de gezondheid van moeder en kind te verbeteren. I, anti-schimmel anti-bacteriële eigenschappen voorkomen infectie en ziekte tijdens de zwangerschap.

3 Geeft Goede Huidskleur:

Artsen raden het drinken kokosnoot water vermengd met saffraan en kurkuma. Dit geeft het kind een gezonde en loyaal.

3 Gevechten Zuurgraad:

Zwangere vrouwen meestal last van de problemen van de zuurgraad. Drugs en geneesmiddelen moet worden vermeden in dit stadium. Dus kokoswater is de beste natuurlijke remedie voor zuurgraad en brandend maagzuur.

3 Traktaties infectie:

Zijn natuurlijke diuretische eigenschappen om urineweginfecties bij zwangere vrouwen te behandelen. Het drinken van kokoswater verhoogt de stroom van urine en is vrij van deze natuurlijke infectie.

3 Foetus Gezondheid:

Kokoswater verhoogt het niveau van vruchtwater en verbetert de algehele gezondheid van de foetus.

3 Volledig natuurlijk:

Kokosnoot water is vrij van kunstmatige aroma's en kleurstoffen, natuurlijke suikers, high fructose corn syrup of andere chemische ingrediënten die zwangere vrouwen en hun groeiende foetus moet vermijden.

40. Bevat voedingsstoffen:

Foetale ontwikkeling ontvangt een kracht alleen uit een scala aan vitaminen, voedingsstoffen en antioxidanten aanwezig in verse kokosnoot water. Kokosnoot water is een van de beste bronnen voor gezondheidsproblemen bij zwangere vrouwen te voorkomen, omdat het verfrist het lichaam met vitaminen en vezels. Het helpt ook het immuunsysteem, hetgeen essentieel is voor moeder en kind versterken. Een glas kokoswater op een dagelijkse basis gunstig voor een gezond leven zal zijn.

Nu je weet hoe nuttig het is kokoswater, gewoon drinken en voel het verschil in jezelf.

PrincipleNutrient ValuePercentage van RDAEnergy19 Kcal1% Carbohydrates71 g3 g5% Totaal% Protein0.72 Fat0.20 g1% Cholesterol0 mg0% Dietary Fiber1 g3% VitaminsFolates3 μg0.75% Niacin0.080 mg0.5% pantothenic acid0.043 mg <1% Pyridoxine0.032 MG5% Riboflavin0.057 MG4% Thiamin0.030 MG5% Vitamine C4 MG4 IU0% A0% Vitamine Vitamine E0 mg0% Vitamine K0 mcg0% ElectrolytesSodium105 Mg7% Potassium250 MG5% MineralsCalcium24 MG4% Copper40 mcg5% Iron0.29 MG5% Magnesium25 MG6% Manganese0. 142 mg% Zinc0.10 MG1% Phyto-nutrientsAuxin (Gibberlin) Present-caroteen, ß 0 mg-CytokinesPresent-luteïne-zeaxanthin0 mcg-LeucoanthocyaninPresent-
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha