4 voedingsmiddelen te vermijden om gewicht te verliezenJe hebt altijd verteld om fruit te eten om gezond te blijven. Ze moeten worden geladen met voordelen voor de gezondheid die goed zijn voor uw algehele welzijn. Hoewel dit geldt in het algemeen, zijn er enkele gevallen waarin de vrucht niet echt de juiste keuze. In de meeste gevallen, mensen die op een gewichtsverlies programma te gaan op een dieet alleen fruit, geloven dat het hen zal helpen gewicht te verliezen sneller.

Maar wist je dat je nodig hebt om te voorkomen dat het eten van fruit als je echt wilt afvallen? Dit klinkt misschien vreemd, maar het is waar. De vruchten zijn verpakt met een grote hoeveelheid suiker. Ongeveer 5 porties fruit per dag is gelijk aan de hoeveelheid suiker wordt verkregen in 500 ml soda. Het suikergehalte van fruit neigt het proces van vetverbranding sluiten het lichaam. Dit leidt tot meer honger en hunkeren naar voedsel.


Als je op een dieet, is het belangrijk om een ​​hoog vetgehalte, hoog-suiker en hoge voedingsstoffen (calorieën) vruchten te voorkomen. Bijvoorbeeld, een appel heeft 72 calorieën, een banaan heeft 105 calorieën en een oranje heeft 64 calorieën. Dus het is het beste om deze opties te vermijden als je probeert om gewicht te verliezen.

Sommige voedingsmiddelen te vermijden voor gewichtsverlies zijn hieronder vermeld:

Cocco:

Kokosnoot is een vrucht van de kokospalm. Het is niet een botanische moer zoals velen geloven het. Het vlees van een kokosnoot is over het algemeen droog en zoet. Hoewel er een hoog suikergehalte, maar ook hoog in het vetgehalte en calorieën. Volgens USDA, 1 kopje kokos heeft 466 calorieën en 33gms vet. Dit is een duidelijke op de lijst van voedingsmiddelen te vermijden om gewicht te verliezen.

Avocado:

Avocado is een vrucht die is hoog in het vetgehalte. Eet een halve avocado zal je 141 calorieën en 26 gram vet geven. Dit is de reden waarom de USDA beveelt het eten van slechts 1/6e van deze vrucht, vooral als je wilt afvallen.

gezoet ingeblikte en bevroren fruit:

Verwerkte groenten zijn extra calorieën en suiker die niet goed zijn, zeker als je in een programma van het gewichtsverlies. American Diabetes Association stelt strikt vermijden van vruchten die zijn verpakt in zware siroop. Dit omvat bevroren gezoete aardbeien die 245 calorieën bevatten. Anderzijds, 1 kopje verse aardbeien zonder suiker slechts 53 calorieën. Ingeblikte peren zijn verpakt met 197 calorieën, dat is zeker niet goed als je wilt afvallen.

gedroogd fruit:

De data, die een van de meest voorkomende vormen van gedroogd fruit zijn, kan een slechte keuze wanneer u probeert om gewicht te verliezen. 1 kopje gedroogde dadels heeft 502 calorieën en 113 gram suiker. Niet alleen de data, maar ook rozijnen moet worden vermeden. Ze zijn ook een van de hoogste calorie vruchten. Een kwart kopje rozijnen bevat 109 calorieën. Vermijd het eten van dit terwijl je probeert om gewicht te verliezen.

Dit waren enkele van de meest voorkomende vruchten en voedingsmiddelen die moeten worden vermeden als je probeert om die extra kilo's te verliezen. Vermijd het eten van groenten die rijk zijn aan vet, suiker en calorieën zijn. De meeste zoete vruchten zoals druiven, sinaasappelen, wortelen, zoete maïs, enz. Moeten ook tijdens het dieet worden vermeden. Het suikergehalte in deze zal het proces van gewichtsverlies belemmeren in je lichaam.

Ik hoop dat deze informatie over wat voedsel moet worden vermeden om gewicht te verliezen nuttig. Het niet eens met uw mening over dit.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha