4 redenen waarom het verleden moet altijd VERLEDEN4 redenen waarom het verleden moet altijd VERLEDEN

We maken allemaal fouten, dit is een feit. De reden is dat, als je groeit, je leert, en fouten is een van de beste manieren om te leren over het leven te maken. We geloven niet dat onze ouders wanneer we zeggen dat er iets is fout, moeten we om dit te bepalen voor onszelf. Dus, fouten geen probleem. Het probleem is waardoor het geheugen van een fout in te houden groei, in elk aspect, persoonlijk of professioneel. Dat is de reden waarom alles is in het verleden moet er blijven. Anders zal het uiteindelijk lijden aan een of meer van deze vijf "ruis".

1. Spijt

Dus, heb je iets verkeerd tien jaar geleden gedaan. Het kan een ernstige fout of iets kleins zijn geweest, maar je kunt niet laten gaan van. Gelooft u werkelijk dat stilstaan ​​bij uw fouten uit het verleden kon geen positief effect op je toekomst? Wees ervan bewust dat je iets verkeerd hebt gedaan is een ding, het is een goede, gezonde bewustzijn en je kunt leren. Geobsedeerd raken echter steeds stoppen in het spoor toen een soortgelijke situatie zich voordoet om je heen, omdat je dezelfde fout niet opnieuw zou moeten maken, het is niet echt een goed gevoel. Alleen maar omdat een bepaalde situatie doet denken aan een ander, waarin u een fout in het verleden, maar dat betekent niet dat het dezelfde situatie. Bovendien, wat het belangrijkste is dat je nu van bewust dat in die situatie het verleden je een fout hebt gemaakt, toch? Dus, als u zich bewust zijn van deze, kunt u bewust voorkomen dat dezelfde fout, het is echt zo simpel als dat.


2. Zelfmedelijden

We zien het spiegelbeeld van # 1, als iemand je onrecht heeft aangedaan. Opnieuw en opnieuw, als de jaren verstrijken, herinner je je de tijd dat je verkeerd waren en je niet kunt vinden in je te laten gaan van de pijn. Zelfmedelijden is een van de meest destructieve gevoelens die je zou kunnen hebben. Het immobiliseert je mentaal en, gezien de tijd, het kan u permanent verlamde. Het is een gevoel of andere manier geruststellend, omdat je jezelf als een onschuldig slachtoffer. Als u het slachtoffer bent, dan kun je niet verantwoordelijk voor iets, toch? Verkeerde. Het kan en moet verantwoordelijk zijn voor hun daden, met inbegrip van de beslissing om te vertrekken van de pijnlijke herinneringen gaan ga verder met je leven. Soms zijn de fouten uit het verleden van anderen die hebben beïnvloed nodig de hulp van een deskundige en als u denkt dat u een dergelijke hulp nodig hebt, aarzel dan niet om het te proberen. Maar als op een gegeven moment je begint te vermoeden dat verandert in een verslaafde zelfmedelijden - misschien iemand suggereerde iets langs deze lijnen om u - om actie te ondernemen en te stoppen, bewust. Wat is er gedaan is gedaan, kan het niet ongedaan gemaakt worden, en dat is het. Ga je gang.

3. Demotivatie

Voortdurend wonen in het verleden, niet alleen de slechte tijden, maar de goeden ook, is ongelooflijk contraproductief. Het leven is niet een staat, het is een proces om vooruit te gaan, om een ​​beter, wijzer, uiteindelijk, gelukkiger mens te worden. Je zal niet in staat zijn om dit te doen, als alles wat je kunt denken is hoe de dingen een keer eerder. Het kan geweldig zijn, of het zou verschrikkelijk zijn geweest, maar het enige dat telt is dat het is gegaan. Koester de goede herinneringen, maar leven niet voor hen. Vergeet niet de slechteriken, maar niet laat dat je ketens. Uw toekomst ligt daar onder je neus, de wereld in beweging is, en je moet bewegen met het. Er zijn zo veel nieuwe ervaringen, zo veel nieuwe fouten te maken te genieten, als je wilt, dus waar wacht je nog op, zitten en herinneringen aan het verleden?

4. Onzekerheid

Omdat chronisch onzeker is wat spijt, wrok, zelfmedelijden en demotivatie in principe toe te voegen aan. Een storende verleden is als een ernstige ziekte, met veel symptomen, en het is één van de slechtste. De invloed van ouders is veruit de meest voorkomende reden voor de onzekerheid, maar je weet hoe ze zeggen, als je eenmaal een bepaalde leeftijd bereiken, kunt u niet op de schuld te geven van je ouders voor hoe uw leven is gaan. Dit betekent simpelweg dat je nodig hebt om het verleden achter te zetten en de verantwoordelijkheid voor de huidige situatie. Natuurlijk kan de wereld lijkt een enge plek, maar niet allemaal eng. Er zijn zo veel dingen te inspireren en aan te moedigen, kijk maar voor hen. De manier om de onzekerheid te verslaan is om zich te concentreren op de mogelijke consequenties van je keuzes. Stel jezelf de vraag, wat is het ergste dat kan gebeuren als ik besluit om dit te doen, en dan tegen jezelf zeggen dat het ergste is echt niet zo slecht, na alles, dus je kunt het risico te nemen.

Het verleden kan een betere plek, vol goede herinneringen, maar ook dat ze worden doorgegeven achter je. Hebben een goed geheugen en het nemen van comfort in het geheugen is goed als het wordt gedaan met de maatregel. Leven volledig buiten het hier en nu is pijnlijk, en dit is een pijn die u zelf kunt opslaan.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha