4 oefeningen effectief om de bovenrug houding te corrigeren'Zit correct', 'stand-straight' hoe vaak heb je deze melodieën gehoord? De meesten van ons worden gebruikt om het horen van deze suggesties, maar ze niet echt serieus nemen. Maar we moeten!

Het onderhouden van een goede houding is belangrijk als je wilt om een ​​gezond leven te genieten. De meesten van ons die een zittend leven leiden geconfronteerd rugpijn. Het kan ook gebeuren met een aantal als gevolg van toenemende leeftijd. Rugpijn wordt vaak gezien als een symptoom of aandoening die veel complicaties kan veroorzaken indien niet tijdig wordt behandeld. Er zijn vele factoren die kunnen leiden tot rugpijn. Dit geldt ook voor mensen die lichamelijk ongeschikt of overgewicht. Het soort werk dat we doen elke dag kan ook bijdragen tot onze algehele gezondheid, met inbegrip van de schouders. Zwaar tillen of zittend in een slechte houding op het werk elke dag wordt toegevoegd aan de stam. Gebrekkig schijven kunnen ook leiden tot pijn in de rug.


Als je toevallig iemand die wordt geconfronteerd met een ernstige rugpijn, moet u uw arts te bezoeken. Maar in het geval een soort stam, kan gaan door gewoon te doen een paar oefeningen per dag. Zij zullen u helpen verbeteren van de houding bovenrug en ook de wervelkolom te beschermen tegen elke vorm van letsel!

Oefeningen om de houding top corrigeren Terug:

Hier zijn een paar van de bovenrug houding oefeningen die je kunt proberen:

Lunges:

De beste manier om uw houding te verbeteren is het conditioneren van het zelfde terug. Ontvang dagelijks voldoende oefening zal kracht geven aan de spieren van de rug en het voorkomen van elke vorm van letsel. Een verhuizing van dit zou de basis vormen voor lunges zijn.

 1. Je zou met 10 herhalingen te starten en schakelen benen ook.
 2. Houd uw handen op haar heupen terwijl het doen van deze beweging.
 3. De rug moet recht zijn en je hoofd naar voren.

Gevoelig Y Uitbreiding:

De Y Extension Vatbaar is een beweging die kan voldoen aan veel met een paar bewegingen. Het zal alleen niet de borst je buik te strekken, maar ook. De extensor spieren van de onderrug zal worden versterkt met de bovenste rugspieren.

 1. Het enige wat je hoeft te doen is gaan liggen op je buik op een mat.
 2. Houd je benen iets uit elkaar.
 3. Je armen moet worden uitgebreid over het hoofd. Het moet eruit zien als een Y.
 4. De buste moet van de grond en de handpalmen naar boven.
 5. Blijf in deze positie voor de volgende 10 seconden.
 6. Ga terug naar de normale positie en herhaal 3-6 keer.

Stretching:

Of het daadwerkelijk verbeteren van de houding bovenrug.

 1. Ga naar beneden op het tapijt en krullen als een kat.
 2. Laat je zakken dan naar beneden.
 3. U zult opluchting vinden als je dit stuk enkele keren herhalen.

Naast deze basisoefeningen, kunt u ook proberen yoga en de vele poses voor een goede houding.

Yoga:

Yoga is een vorm van geestelijke oefening die effectief zijn voor uw houding en uw algehele gezondheid is. Je kan zeker helpen bij het verbeteren van uw balans en het voorkomen van elke vorm van letsel of rugpijn. Yoga is goed voor je core spieren, zoals het versterkt hen en helpt een juiste lichaamshouding te behouden. Je zou kunnen leren yoga combineren klassen die privé-lessen of klassen van YouTube te geven.

Als je knagende pijn in de rug, dat weigert om weg te gaan, overleg dan met uw arts. Als uw arts uitsluiten iets serieus, kunt u proberen deze eenvoudige oefeningen om de houding te corrigeren en te voorkomen dat rugletsel. En binnenkort, zult u moeten vertellen anderen om 'rechtop staan'!

Bent u een bepaalde oefening om de juiste houding te oefenen? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha