4 Laatste Haarkleur trends die in de mode dit winterseizoenDe toevoeging van een beetje 'kleur in het haar is altijd een geweldige manier om een ​​instant make-over krijgen. En een nieuw seizoen is het perfecte excuus om iets nieuws in je ogen te krijgen.

Het kleuren van je haar is niet alleen het toevoegen van een paar strepen hier en daar of om een ​​zeer speciale kleur en verven nemen. Het moet veel detail en inzicht om ervoor te zorgen dat de kleur zal er goed uitzien op je, en helpen toon uw functies ook.


Er zijn veel dingen die in overweging moeten worden genomen voordat je je haar te kleuren. Een paar dingen die je in gedachten moet houden zijn:

  • De huidskleur
  • Natuurlijke haarkleur
  • Leeftijd
  • Voorwaarden Hair

In aanvulling op het bovenstaande, moet je ook begrijpen van de regels en het protocol van de plaats waar je kon in - uw plaats van het werk of de plaats van het onderwijs.

Laten we eens een kijkje bij enkele van de meest populaire trends van de haarkleur winter

  • Bourgondië - dit is altijd een geweldige kleur voor de winter, want dat voegt rijkdom aan uw algehele look
  • Cherry - Dit bericht is een geweldige kleur voor winters zo zal direct voeg wat 'leven in de donkere dagen
  • Ombrecolour - dit is een trend van het sterven je haar met dubbele kleuren, meestal met een grof tinten donkerder of lichter op de punt
  • Rood - een klassieke favoriet in haarkleuren Winter
  • Chocoladebruin - dit kan een geweldige kleur voor degenen die niet iets heel drastisch willen zijn, maar ze willen een blik vol haar

De meeste haarkleuren winter hebben de neiging vast te houden aan de nuances van het bovenstaande. Echter, alvorens te beslissen over welke kleur je wilt, is het belangrijk om uw huid toon om te zien wat het beste past beoordelen.

Het selecteren van de juiste haarkleur volgens huidskleur

Voor een lichte huid en donker haar:

De mensen die tot deze categorie behoren kunnen proberen elke kleur.

Donker haar zal niet de kleur goed te houden en je zal elke kleur loon niet zien. U moet eerst donker haar lichter te maken voordat een lichte kleur wordt toegepast op dezelfde of een andere. Dit maakt het gemakkelijk voor u om het even wat te proberen.

Ga voor donkere kleuren met heldere tinten.

Een geweldige manier om je haar te kleuren als je valt in deze categorie is te gaan voor de lichten. De blonde tinten, rood en licht bruin of chocolade tinten werken het beste op dit huidskleur.

Als je denkt dat je het kunt trekken uit, of als je in de stemming bent om te experimenteren, kies dan niet proberen een aantal neon kleuren!

Lichte huid en licht haar:

Mensen in deze categorie moet zeker geven het effect Shadows bewijs. De donkere schaduw van haar zal dit huidskleur integreren zeer goed.

Voor wheatish huid en donker haar:

Kleuring wereldwijde donkere kleuren zal mooi op mensen met deze combinatie. U kunt gaan voor tinten donkere pruim en bruin. Als alternatief kunt u ook de lichten laag te selecteren. Kies een nieuw kapsel, waarbij het haar lage lichten zichtbaar zou maken.

De kleuren zou ideaal zijn voor u chocoladebruin, ondoorzichtig rood, bruin en koele kleuren zoals blauw of donker paars zijn.

Voor de donkere huid en donker haar:

Voor deze combinatie moet de verlichting worden beperkt tot enkele kleuren handhaven donker haar ogen.

Omdat het haar al donker, kan haarkleuring worden gekozen uit de globale bruin en bruin. Kies een tint die dicht bij de natuurlijke haarkleur.

Welke kleur je ook kiest om te dragen, te onthouden is het vertrouwen dat telt. Er kan veel aanwijzingen over kleuraanpassing perfect zijn, maar als je voelt dat je kunt dragen met stijl, zeker voor gaan.

Neem de 'time-out en ga door de verschillende haarkleuren die beschikbaar zijn die er zijn. Kies er een en ga dan voor deze make-over. En vergeet niet om ons te vertellen welke kleuren je draagt!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha