4 juli Party Foods4 juli is een populair festival in de Verenigde Staten omdat het is een tijd waarin familie en vrienden te verzamelen om de geboorte van het land te vieren. Independence Day wordt gevierd in de zomer, dus het is de perfecte tijd om seizoensgebonden, vers voedsel te dienen. Barbecues zijn ook populair, dus dienen voedsel dat gegrild vlees aan te vullen. De voedingsmiddelen die zal helpen om uw gasten zijn cool ook een goed idee, omdat de temperaturen in juli behoorlijk warm in de meeste staten kunnen krijgen.

Voorgerechten

Serveer uw feest gasten op 4 juli te beginnen wanneer ze aankomen, zodat ze niet te veel honger voor de belangrijkste gerechten zijn klaar. Beschouw het bedienen van een schotel van verse, seizoensgebonden fruit - zoals watermeloen, perziken en aardbeien. Serveer chips met een verscheidenheid aan sauzen, zoals een salsa, hummus of bonen dip fris.

Hoofdgerechten

Serveer hoofdgerechten die je buiten kunt koken. Op deze manier kunt u buiten te zijn met uw gasten terwijl u kookt. Bijvoorbeeld, waar eenvoudige hamburgers en hotdogs. Als alternatief, grill kip, spareribs, varkenshaas en biefstuk, zodat uw gasten een verscheidenheid aan producten om uit te kiezen. Wanneer u het bedienen van een groot aantal mensen, overwegen om kebab. Snijd het vlees in blokjes, rijg ze op een spies en grill die manier. U kunt meer mensen te voeden met minder voedsel op die manier.


Bijgerechten

4 juli bijgerechten zijn traditionele elementen die gegrild vlees zal aanvullen. Denk aan de keuze van een koude aardappelsalade en koolsalade; Beiden gaan goed samen met de hoofdgerechten en het zal verfrissend voor uw gasten zijn. Een ander idee is om een ​​gemengde salade vol verse zomergroenten, zoals komkommers, paprika's en tomaten dienen. Andere bijgerechten gemakkelijk voor een 4 juli viering kon worden gegrilde maïskolf of macaroni en kaas.

Desserts

Vergeet niet de desserts bij de planning van het menu voor uw feest op 4 juli. Een idee is om patriottische met snoepjes gaan. Bak cupcakes en vorst een derde van hen met wit suikerglazuur, een derde met een rode kers en de rest met blauwe ijsvorming. Leg de koekjes op een bord, zodat het lijkt alsof ze de Amerikaanse vlag. Een ander idee is om een ​​dessert serveren met een frisse zomerfruit. Het maken van zelfgemaakt ijs en top met aardbeien, bosbessen of plakjes verse perzik. Een vrucht schoenmaker is een goede optie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha