4 Incredible bergbeklimmers oefeningen om een ​​strak lichaam

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 5, 2015 Admin Schoonheid 0 7


Bergbeklimmers is een plyometrische oefening basis die is ontworpen om een ​​strak lichaam en bouwen mager spieren. Om deze beweging op de juiste manier te maken, moet u de kern buikspieren in zowel uw onder- en bovenlichaam te activeren. Het wordt geleverd met een aantal voordelen. Sommigen van hen zijn het opbouwen van kracht, lenigheid en prestaties tijdens het werk uit. Het beste wat te bergbeklimmers oefening te doen is dat het komt met vele variaties, kan dat de beweging te maken als je moeite hebt. Voor meer informatie over bergbeklimmers, veranderingen en voordelen te leren, kunt u zeker dit artikel als een definitieve gids overwegen.

Soorten klimmers uit te oefenen:

Bergbeklimmers oefening komt met vele variaties. Lees verder om meer over hen te weten:


Base Alpinist:

De verhuizing elementaire Mountain Climber is een eenvoudige en effectieve oefening voor beginners. Om het goed te doen, volg dan de hier ingeroepen richtlijnen.

 1. Om te beginnen met de beweging, naar de aarde kwam in een push-up positie.
 2. Je gezicht moet naar de vloer. Houd je armen recht en breng ze onder de borst.
 3. Eenmaal geïnstalleerd, til je je rechter voet van de vloer en je knie te verhogen voor zover mogelijk aan de borst gebied.
 4. Nu terug naar de eerste positie en herhaal de eerste trap.
 5. Herhaal 10-12 keer. Probeer het tempo opvoeren.

Staande klimmers:

De voeten klimmers is een moeilijke stap en zeker iets dat u zal helpen dij vet te verbranden. Gebruik de stappen die hier beschreven:

 1. Deze stap is leuk en verbrandt calorieën in een korte tijd. Je nodig hebt om te draaien op één plek en breng je knieën zo hoog mogelijk.
 2. Kom naar beneden op de grond, voer de gebruikelijke push up positie en de zijkanten te veranderen voor ongeveer 10 keer per stuk.
 3. Deze complete een herhaling.
 4. Ga terug naar de eerste positie.
 5. Herhaal dit 3 of 4 keer en proberen om het te krijgen tot 12 herhalingen

Exercise Ball Mountain Climber:

Exercise Ball Mountain Climber is een beweging die u zal helpen toon je billen, benen, hamstrings en dijen. Om te laten doen, gebruik dan de instructies ingelijfd hier:

 1. Pak je stabiliteit bal en legde beide handen op. Beide handen moeten ongeveer 18-20 centimeter afstand van elkaar zijn.
 2. Strek je benen achter je, zodat je in een push-up positie. Je lichaam moet recht zijn en buikspieren strak.
 3. Neem nu je rechtervoet en buig zo ver mogelijk. Je moet de borst te bereiken.
 4. Onderrug. Dit een rep voltooit.
 5. Nu trekken de linker been en herhaal.
 6. Houd afwisselend benen omhoog naar 10 tot 12 herhalingen werden aangevuld met beide benen.

Cross Body klimmers:

Cross Body klimmers zijn geweldig voor je buikspieren, quads en dijen. U kunt deze beweging met behulp van de volgende instructies te verfijnen.

 1. Verwijderen van het lichaam op de grond en bereiken een push-up positie.
 2. Houd je buikspieren strak, til de rechtervoet en breng het naar de linker schouder.
 3. Breng achterpoot naar de eerste positie. Deze complete een herhaling.
 4. Schakelen kanten ook.
 5. U moet deze stap herhalen 10-12 keer voordat je een eind kunt bellen.

Voordelen van klimmers uit te oefenen:

Laten we eens een kijkje nemen op de verschillende voordelen van de klimmers oefening:

 1. Bergbeklimmers een verbinding oefening die meer spiergroepen in het lichaam werkt tegelijk. Het richt zich op belangrijke gebieden zoals de billen en benen, terwijl toning je hamstrings en quadriceps. De schouders en borst werken ook in deze beweging.
 2. Deze stap zal testen en verbeteren van uw behendigheid. Te trekken uit de generatoren vol met succes, moet u het formulier controleren en laat het gewicht wordt verdeeld in verschillende delen van het lichaam om het evenwicht te behouden.
 3. Bergbeklimmers zijn de beste oefeningen als het gaat om het verbeteren van de kracht in je onderlichaam gebied. Echter, moet je constant in beweging om je hartslag te verhogen en vet te verbranden. Verhoog de snelheid met de tijd en beginnen met het doen het als een sprong, als je hebt gewerkt op een regelmatige basis.

Zodra u een knie te krijgen, zult u genieten van het doen van oefeningen bergbeklimmers. Praat met uw coach vandaag naar een manier om te passen in deze prachtige oefening in uw training regime te vinden.

Heeft uw oefening regime zijn bergbeklimmers? Het is nuttig gebleken? Deel uw ervaring met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha