4 Homemade Saffron Facial Pack voor vlekkeloze huidCC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Glenn

Saffraan wordt verkregen uit de exotische bloem 'saffraan krokus', dat is gevestigd in Azië en Europa en is vooral gevestigd in India. Saffraan is een van 's werelds duurste specerij simpelweg omdat het aantal bloemen die nodig is om een ​​gram van het te verkrijgen. Het is op grote schaal gebruikt in de Indiase keuken en Oost naar een smaak en aroma typisch voor het gerecht dat het exotische maakt voegen. Het heeft ook gebruikt als een remedie voor gezondheid en schoonheid voordelen direct beschikbaar.

De meeldraden van de saffraan bloem is maar een klein ding dat is de sleutel tot vele kwesties van schoonheid en verlangen. Saffraan wordt gewonnen door het verwijderen van de lange dunne draden van de meeldraden van de bloem en volledig droog ze dagenlang op een tijd om deze kostbare specerij krijgen.


CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Steven Jackson

Saffraan vele therapeutische toepassingen in vele oudere geneesmiddelen in de vorm van een antisepticum, een oxide gehalte antidepressivum, etc. oud kruid een formidabele rijke bron van mineralen zoals koper, kalium, calcium, mangaan, ijzer, selenium, zink en magnesium, welke zijn zeer nuttig bij het bevorderen van goede gezondheid. Het is ook rijk aan vele essentiële vitamines waaronder vitamine A, foliumzuur, riboflavine, niacine, vitamine C, enz., Die essentieel zijn voor een optimale gezondheid en dit helpt ook om de huid jong.

Deze kleine droge stengels onbelangrijke kostenfactor hemel en aarde, en een oplossing bieden voor vele kleine problemen in veel beauty tips in het huis ook. Saffraan heeft zoveel toepassingen die ons zal brengen gaan een mijl een minuut om daadwerkelijk te implementeren in al zijn vormen. Dit artikel heeft geprobeerd om een ​​zo groot mogelijk aantal suggesties te dekken. Saffraan is uiterst nuttig voor de droge huid vanwege zijn hydraterende eigenschappen die het perfect voor gebruik in moisturizers en zware moisturizers, scrubs en gezichtsmaskers maakt.

Hoe te Saffron kiezen?

Saffraan is erg duur. Er zijn ook veel verontreinigde en namaakproducten geverfd repliceren saffraan. Het is zeer gevaarlijk versneden saffraan gebruik op de huid zoals allergische reacties kunnen veroorzaken of kan ongewenste veranderingen in de huid, die niet altijd genezen zijn. Bovendien, aangezien we innemen ook saffraan voor een aantal voordelen voor de gezondheid bijzonder effectief, is zeer essentieel om ervoor te zorgen dat we pure saffraan aan voedselvergiftiging of andere nadelige effecten op de gezondheid te voorkomen.

Om te bepalen of u wel of niet pure saffraan, genieten van een beetje 'van de producten die in heet water of melk. Als de vloeistof gaat meteen geel, dan is de saffraan is vals. Pure saffraan moet steile in warm water of melk zijn voor minstens 10 of 15 minuten voor de rood-gouden of een donkere gelige kleur doordringt in water of melk en het aroma van saffraan begint te ontwikkelen. U kunt proberen een van de bovenstaande methoden 's nachts voor het slapen, maar gewoon genieten van de saffraan voor ten minste ongeveer acht tot tien uur voordat het kan worden gebruikt (het grootste deel van de voordelen van saffraan worden bereikt door de saffraan in de melk van water).

Saffraan is een uiterst veilige en beproefde ingrediënten om de teint te verbeteren. Het enige probleem is dat deze specerij wordt gezegd dat in focus op de ontwikkeling van de componenten; kan veel warmte in het lichaam veroorzaken. Met behulp van saffraan in blaarvorming weer tijdens de zomers kan breakouts of kleine blaasjes op het gezicht veroorzaken. Dus, de beste manier is om saffraan te gebruiken in de winter of koeler weer. Er zijn veel verschillende oppervlaktebehandelingen van saffraan en saffraan maken packs en gezichtsmaskers, waarvan sommige hier besproken.

Zelfgemaakte gezicht pack met saffraan en sandelhout:

Getty

Ingrediënten

 • 1 theelepel sandelhout poeder
 • 2 of 3 strengen van saffraan
 • 2 theelepels melk (rauwe melk bij voorkeur)
Methode

Neem de bovenstaande ingrediënten in een kom die klein en meng ze elkaar.
Plaats de kom opzij en was je gezicht en dep droog met een zachte doek of handdoek.
Verspreid het pakket gelijkmatig over je hele gezicht.
Massage terwijl nog nat in een cirkelvormige beweging.
Laat gedurende 20 minuten.
U kunt af te spoelen door opspattend water op je gezicht.

U kunt dit pakket per week te gebruiken vanaf 3 tot 4 keer!

Breng dit gezichtsmasker saffraan in het huis ten minste eenmaal per week voor een stralende huid en glad. Saffraan helpt de huid vocht geven een etherische gloed te behouden.

Saffraan masker voor acne:

Saffraan is rijk aan anti-bacteriële eigenschappen en ook exfoliërende eigenschappen. Dit maakt het erg handig bij het opruimen van acne en ook het verbeteren van de teint.

Ingrediënten:

 • 3 tot 4 strengen van saffraan
 • 1/2 kopje melk
Methode:
 • Laat de draden als de saffraan worden toegediend met melk gedurende ongeveer 2 uur.
 • Dan gelden deze melk op het gezicht en de hals.
 • Afwassen na ongeveer tien tot vijftien.
 • Herhaal dit pakket saffraan thuis drie of vier keer per week.

Bij continu gebruik, de huid stopt spuitende acne en vlekken achtergelaten door puistjes eerder beginnen te verminderen.

Huidverlichting pack met Saffraan:

Getty

Saffraan is zeer effectief ar lichter de huid als gevolg van het feit dat een grote huid lichter middel.

Ingrediënten

 • 2 tot 3 strengen van saffraan
 • Klein snuifje suiker
 • 1 theelepel melk
 • 1 theelepel water
 • 2 of 3 druppels olijfolie of kokosolie
 • 1 sneetje brood
Methode
 • Duurt ongeveer twee of drie onderdelen van saffraan in ongeveer een of twee theelepels water.
 • Weken in water 's nachts. Na ongeveer twaalf uur, de kleur van het water wordt goudgeel.
 • Voeg nu de melk, suiker en een paar druppels van kokosolie of olijfolie aan het water saffraan.
 • Dompel een stuk brood in dit mengsel en verdeel het mengsel op je gezicht met dit stuk brood. Broodkruimels kunt vasthouden aan je gezicht, maar ze kunnen gemakkelijk worden afgewassen.
 • Houd dit pakket op je gezicht voor ongeveer vijftien minuten.
 • Splash water en was deze van je gezicht als het droog wordt. Herhaal 3-4 keer per week.

Dit gezichtsmasker saffraan lichter donkere huid snel. Het helpt om donkere kringen en fijne lijntjes te verminderen. Dit pakket gezicht home-based saffraan verhoogt meteen de bloedcirculatie naar het gezicht en voegt een gloed aan het.

Paar pakken Gezicht huishouden met saffraan voor Zachter, heldere, stralende huid:

Getty

Gemeenschappelijke ingrediënten:

 • Zonnebloemzaden
 • Saffraandraadjes
 • Melk
 • Room (volle melk bevat veel nuttige room)
 • Honing
 • Olijfolie, kokosolie of amandelolie (gebruik pure oliën zoveel mogelijk voor het beste resultaat)
 • Gekookt water of mineraalwater
 • Vier of vijf amandelen
 • Basilicumblaadjes
 • Bengalen Gram
Methode:

1 verpakking: Dip zonnebloempitten en saffraan in melk voor ongeveer acht tot tien uur. Maal dit mengsel en op de huid in een opwaartse beweging. Dit masker maakt de huid helder en rooskleurig.

Face Pack 2: Blend een paar onderdelen van saffraan met melk en drink het regelmatig, zal uw teint natuurlijk herstellen en uw huid zal gezonder van binnen zijn.

Face Pack 3: U kunt ook slijpen een paar onderdelen van saffraan met olijfolie, amandelolie, kokosolie of sesamolie om de huid te masseren. Masseer de huid met deze olie geeft de huid stralender en zacht.

Face Pack 4: Meng de honing met een paar onderdelen van saffraan toegevoegd. Masseer je gezicht met dit gezicht, dat is een huis remedie die zuurstof levert aan de huid en bevordert de bloedcirculatie. Saffraan en honing samen helpen om elke vorm van zwarte vlekken die aanwezig zijn op het gezicht kan worden verwijderd.

Face Pack 5: kook of filteren het water (u kunt zelfs gebruik maken van mineraalwater of RO gezuiverd water) en voeg 10 tot 15 snaren van saffraan en melkpoeder aan het (gebruik van melkpoeder aan verse melk, indien niet beschikbaar is of niet haalbaar is). Combineer dan de gehele mengsel en leg dit mengsel op je gezicht om een ​​heldere gezicht te krijgen.

Face Pack 6: Soak ongeveer 10 strengen van saffraan met 4-5 amandelen voor een nacht. Maal de toepassing plakken als een kompres voor ongeveer 15 minuten. Dit huidskleur ontwikkelen en de vochtbalans van de huid te herstellen door de natuurlijke olie in amandelen amandelen.

Face Pack 7: Neem 5 blaadjes basilicum en 10 tot 15 snaren van saffraan en maal mooi in elkaar. Doe dit mengsel over de puistjes en puistje gevoelige gebieden twee keer per week. De puistjes verdwijnen en nooit meer terug te keren.

Face Pack 8: Zwarte vlekken en donkere cirkels op het gezicht kan worden verwijderd door het toepassen van saffraan nacht geweekt in ongeveer twee eetlepels water en vervolgens geroerd totdat de saffraandraadjes niet meer zichtbaar zijn.

Face Pack 9: Neem 2 eetlepels pure melk en 1 eetlepel van Bengalen gram en nacht weken. Gram natte grind met 10 snaren van saffraan en zet op het gezicht. Afwassen na 15 minuten of tot het deeg begint te drogen. Dit vermindert dofheid van het gezicht en wekt de huid.

Eeuwenoude methode om een ​​gezicht helder met saffraan als supplement neus te krijgen:

Ingrediënten:

 • Van 03:57 strengen van saffraan
 • Koe ghee (geklaarde boter gemaakt van koemelk)
 • Ongeveer twee eetlepels melk (gekookt en afgekoeld)
 • Een snuifje suiker
Methode:
 • Voor een snuifje saffraan, voeg ongeveer een halve theelepel ghee (geklaarde boter wordt louter geklaarde boter gemaakt van koemelk) en licht koken op het vuur in een lepel.
 • Verwijder deze van het vuur voordat het begint te saffraan verbranden. Maal dit goed gaar saffraan.
 • Nu, in een eetlepel melk gekookt en afgekoeld, voeg de pasta en een snufje suiker en meng goed. Zeef het mengsel door een zeef.
 • Dit vloeibare mengsel wordt geïnhaleerd door de neus en niet voor toepassing op het gezicht. Elke dag vijf druppels inhaleer door elk neusgat om een ​​gezicht te gloeien helder te krijgen.

Woord van voorzichtigheid, doe het alleen als je het branden door je neus kan verdragen. Niet voor de zwakkeren van hart.

Zie hoe heilzaam dit kleine discussie zo weinig ding is?

Saffraan wordt beschouwd als de koning van kruiden. Nou, het is zeker de koning van de schoonheid ook. Heb je gebruikt saffraan gezicht packs of maskers nog?

Ik hoop dat dit artikel over maskers saffraan helpt om de beste resultaten te bereiken. Deel uw ervaringen met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha