4 gezondheidsvoordelen Amazing Shilpa Shetty Yoga Surya NamaskarNiet iedereen in deze wereld wordt geboren met een mooi lichaam en fit. De meesten van ons moeten werken. Shilpa Shetty is nu bekend om haar slanke figuur. Maar ze is een beroemdheid eerlijk, die toegeeft dat ze tijdens de eerste fase van zijn carrière was niet zo geweldig. Het heeft een fantastisch lichaam en een kijkje moordenares door hard te werken op zijn lichaam.

Schuur de post-zwangerschap babygewicht door het doen van iets simpels maar zeer nuttig oefeningen. Ja! De meesten van jullie misschien al door had. Ik heb het over Surya Namaskar. Het is een yoga-positie gunstig met veel voordelen voor de gezondheid. Niet alleen helpen gewicht te verliezen, maar ook de toon verschillende lichaamsdelen. De huid gloeit zelfs na regelmatig. Geloof je me niet? Gewoon, een kijkje nemen op Shilpa!


Voor meer informatie over Surya Namaskar en video gelanceerd door Shilpa leren, blijven lezen van dit artikel!

Wat is Surya Namaskar?

Surya Namaskar is een set van 12 verschillende houdingen of asana's cardio workout. E 'bekend als zonnegroet in het Engels en is populair over de hele wereld te worden. Helpt vorm je lichaam om overtollig vet te verbranden. Deze routine houdt ook je geest kalm en bedaard.

Surya Namaskar zal een koud kunstje zijn voor u als u zijn het beoefenen van yoga voor een tijdje '. Maar als je een beginner bent, probeer dan om het te doen onder begeleiding van een professional voor de beste resultaten.

Shilpa Workout DVD:


Als u nog niet gehoord van Surya Namaskar DVD Shilpa, je zeker gemist op iets speciaals. U kunt deze workout DVD of online op elke muziekwinkel DVD te vinden. Het enige wat je hoeft te doen is gewoon volg de instructies op de DVD. Ja, zo simpel is het!

Shilpa Shetty heeft heel hard gewerkt om deze video, die twee dvd's bevat bij elkaar te brengen. Elk van de bewegingen van deze video in detail is beschreven voor gemakkelijk begrip van de poses. Het geeft je het gevoel alsof je werkt met Shilpa. Is het niet verbazingwekkend? Toch is ze niet vertellen van de instructies. Een verteller is er om u inzicht in de richtlijnen. Dus vergeet niet om je oren open te houden.

De in de dvd-bewegingen zijn regelmatige en iedereen die kan doen. Het goede deel van deze bijzondere DVD is dat het geeft je 15 minuten de "Quick Fix", waar u uw training kan eindigen in een kortere periode van tijd. Als je gevoel lui weekend, zal deze oefening helpen energie.

Deze DVD is gemakkelijk op de zak, en je vindt het voor Rs. 300 in India. Als u zich buiten India, kun je het kopen voor $ 18 op Amazon.

Ga door deze video, als je wilt om een ​​kort idee van de opleiding te krijgen. Zou moeten helpen!

Voordelen van Surya Namaskar door Shilpa Shetty:

In deze yoga DVD zal je leven vullen met verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid. Op deze nota, laten we eens kijken naar een paar van hen!

  • Zal u helpen om ongewenst vet te werpen sneller dan je je kunt voorstellen.
  • Het zal de bloedcirculatie in het lichaam, die op zijn beurt geeft je prachtige huid en mooi haar te verhogen.
  • Het zal helpen om stress te verminderen op de werkplek en angst.
  • U strek de spieren om ze flexibeler te maken.

Als je een lichaam als Shilpa wilt, moet je er voor werken! En met de diva zichzelf als je leraar, je kan niet fout gaan!

Dus investeren een beetje 'van tijd en geld voor uw gezondheid en kopen deze DVD! Wij danken u voor deze aanbeveling zeker.

Oefen Surya Namaskar regelmatig? Je hebt een leraar of je niet een aantal online video Surya Namaskar om deze oefening te doen volgen? Schrijf ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha