4 geweldige voordelen van Winter WalkingHeeft u er ooit aan gedacht om het opstaan ​​in de ochtend en gaan voor een wandeling, maar kreeg toen het idee, want het was winter? Wilt u ervoor zorgen dat de vroege ochtend routine lopen wordt niet gehinderd alleen omdat het buiten te koud? Hoe ons zeer gedisciplineerd, soms onze programma's kunt gaan voor een ochtend joggen lancering tijdens winters.

Dus, wat kan je doen om ervoor te zorgen dat er niets gebeurt als zodanig? Lees dit artikel om uit te vinden!


Net zoals je moet klaar zijn voor de vroege ochtend wandelingen winter zijn? Zal u vertellen hoe!

Voorbereiding voor de winter wandelen:

Begrijp dat winterwandeling is zeker anders dan wandelen in andere weersomstandigheden, vooral vanwege de temperaturen dip. Uw gezondheid, uw conditie en uw huidige slaappatroon ook in beeld komen. Dus laten we beginnen met de basis!

  1. Als je gaat om een ​​ochtendwandeling te nemen, dus zorg ervoor om te gaan vroeg naar bed. Aangezien het weer is super koud in de ochtend, zonder een goede nachtrust's, is het moeilijk om vroeg wakker te worden.
  2. Elk type van aërobe activiteit gepaard gaat zweten. Jezelf bloot aan koude middel blootstelling aan wind, kou en waarschijnlijk mist. Dus zorg ervoor dat je jezelf goed te dekken - thermische slijtage is een must. U kunt goede kwaliteit pakken te kopen, en ook betrekking hebben op het hoofd met een winter kap. Sjaals zijn de voordelen ook. Dressing in lagen zal u helpen warm te blijven. Fleece en wol zorgen voor een goede isolatie. Synthetische materialen zoals polypropyleen hulp absorberen zweet uit het lichaam; om ze te gebruiken als uitgangsmateriaal.
  3. Wandelschoenen zijn zeer belangrijk - je kunt zelfs hier niet kunnen oplossen is er een grote druk op de voeten. Kies schoenen die comfortabel zit en bieden een perfecte ondersteuning. Zorg ervoor dat sokken die zweet absorbeert en uw voeten droog te hebben.
  4. Houd een fles water bij je. Hoewel het weer koud is, worden de winden ontbreekt vocht en dit betekent dat de straf kon uitvoeren. Houd hydraterende jezelf regelmatig via de wandeling, om actief en fris gevoel te blijven.
  5. Breng een rijke vochtinbrengende crème voor je huid voordat je het huis verlaten. Ook gebruik maken van een zonnebrandcrème als je gaat om buiten te zijn voor een lange tijd. Zelfs als het een bewolkte dag, kan UVB-stralen gaan door wolken en de huid beschadigen.

Voorzorgsmaatregelen:

Er zijn voorzorgsmaatregelen te nemen:

  1. Controleer weer de dag voor zich bewust te zijn van mogelijke uiteinden.
  2. Begrijpen wat een hap van vorst. Een beet van vorst kan verschijnen op de wangen, voeten en vingers - de blootgestelde delen van het lichaam. Symptomen van bevriezing zijn gevoelloosheid, een branderig gevoel of tintelingen. In het geval dat u dezelfde ervaring, weg van de kou en terug in uw warme huis. Verwarm het gebied op de huid die vorst beet heeft geleden. Laat het gebied niet wrijven omdat het de huid kan beschadigen. Als u hetzelfde tegenkomt voor enkele uren, medische hulp zoeken.
  3. Controleer jezelf voor onderkoeling - lichaamstemperatuur abnormale kan schadelijk zijn. Intense rillingen, vermoeidheid, onduidelijke spraak, enz., Zijn de belangrijkste symptomen van onderkoeling.

De voordelen Winter Walking:

De voordelen van spreken winter zijn dezelfde als die van het lopen in het algemeen. Zij Zijn:

Als een vorm van oefening:

Dit verbrandt calorieën en houdt je fit en gezond. Het lopen is bekend dat een effectieve cardio vasculaire activiteiten.

Natuur:

Één zijn met de natuur heeft altijd een kalmerend effect op het lichaam. Wandelen helpt om beter te verkennen en maakt u een groter gevoel van zijn.

Stress van uitgifte:

Wandelen helpt om frisse lucht te krijgen en denk ook duidelijker en beter. Dit werkt als een grote stress buster.

Toning het hele lichaam:

Hoewel niet te veel druk uitoefent op het lichaam, wandelen helpt toon het hele lichaam, omdat het een activiteit cardio.

Dus de volgende keer dat je loopt de winter, houd deze tips in het achterhoofd! Kent u iets anders op winterwandeling dat we niet in deze post had genoemd? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha