4 geweldige voordelen van Rear Delt Raise WorkoutAls het gaat om het trainen van de deltaspieren, de meeste liefhebbers van fitness richten zich op de voorste deltoids en zijkant deltoids. Omdat aan de achterkant van het lichaam, het achterste deltoids of achter blijven vaak verwaarloosd. Maar als je probeert om terug groter en sterker te bereiken, moet je ook overwegen achterzijde voorschouders. We spreken van deze spieren en oefeningen met betrekking tot hen:

Wat is Rear Delt Raise?

'Rear Delt Raise' wordt ook wel 'verhogen achterste schouder' of 'posterior deltoïde raise'. Het is eigenlijk een soort van gewicht opleiding oefening waar de spier achterste deltaspier is gericht. Gebleken is dat deze oefeningen de beste resultaten geoefend tijdens buigen het lichaam over een zekere mate. Omdat het een workout isolatie, die met hoge intensiteit bewegingen die zich vooral richten op twee van onze schoudergewrichten dwz het scapulier-thoracale gewricht en het schoudergewricht bevat. De beweging van de scapula-thoracale (ook bekend als 'scapulaire beweging ") behelst ook de beweging van de andere twee verbindingen - de acromio gewricht en de sternoclaviculaire gewricht. Daarnaast wordt een roeibeweging ook gegenereerd wanneer u de oefeningen van uitbreiding en scherpe bochten na deze training uit te voeren.


Verschillende vormen van Raise Rear Delt:

Afhankelijk van de soorten of vormen van bewegingen kan achter delt raises worden onderverdeeld in twee categorieën. We gaven je een kort idee over de verschillende vormen van opleiding:

Transversale vormen:

Deze formulieren worden ontwikkeld wanneer de achterste deltaspier van ons lichaam beweegt in het dwarsvlak tijdens de training. Naast de deltaspier, worden verscheidene andere spieren ook in deze vormen. Zijn laterale deltoïde midden deltaspier, exorotatoren, teres minor en infraspinatus. Vormen omvatten gemeenschappelijke kruis achter delt fly, achteruit vliegen, voorovergebogen laterale raise, til de achterzijde, enz., En de meeste van hen maken gebruik van halters weerstand toe te voegen aan het werkelijke gewicht van de armen. In het algemeen kan worden van twee soorten:

 • Ontvoering kruis
 • Dwarse Extension

Hyper Extension Vorm:

In deze vorm van de achterste delt raise, wordt achter deltaspier zo georiënteerd dat de gewrichten glenohumerale raken hyper verlengd. In tegenstelling tot eerdere vormen, hoeft exorotatoren niet deel aan de extensie hier nemen. Integendeel, de lange kop van de triceps helpt de achterste veiligheidsgordels in de taak. De extensiebeweging hyper blijft minder dan 45 graden in de meeste gevallen.

Verschillende soorten achterste Delt Raise Oefeningen:

Rear delt raises kan worden uitgevoerd als onderdeel van de warming-up of na het sporten in de borst, schouders en rugspieren. Deze oefeningen zijn in principe bedoeld voor kleine spiergroepen. Dus, probeer te letten op het aantal herhalingen in plaats van de intensiteit van de gewichten.

Hier zijn verschillende soorten oefeningen achter Delt verhoogt dat tijdens de training kan worden beoefend:

 • Bent Over Lateral Raise
 • Bent Over Dumbbell Lateral Raise
 • Zittend Bent Over Lateral Raise
 • Reverse flyes Incline Bench
 • Reverse Flyes vlakke bank
 • Rubber Band Reverse Flyes
 • Gezicht trekt

Waarom zou je de praktijk Rear Delt Verhoogt?

Laten we eens een snelle blik op de voordelen van de oefening achter delt raise:

 • Helpt ontwikkelt en versterkt de spieren deltaspier, waardoor een robuuste bovenrug.
 • Speelt een belangrijke rol in het houden van de schouders in evenwicht met de rest van het lichaam.
 • Houdt ons weg van de problemen van de rotator cuff en schouder blessures vaak.
 • Maakt het makkelijker voor ons om meer energie te produceren tijdens oefeningen zoals squats, bankdrukken, etc.

Dus als je geïnteresseerd bent in het definiëren van de schouders en bovenrug zijn, vergeet dan niet op te nemen achter Delt verhoogt in uw workout routine.

Deel uw ervaringen met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha