4 Geweldige voordelen van lichaamsbeweging Duck WalkHeb je ooit gehoord van eend lopen oefening, als het gaat om het versterken van de spieren? Het is een oefening in krachttraining dat de spieren van de billen en dijen richt. Hoewel ze niet gebruikelijk, ze zijn zeer effectief als lunges en squats. Met een focus op de dijen en billen, dit oefenen ze scherpt vergroten van de spiermassa. Dus waar wacht je nog op? Bereid jezelf en loop als een eend!

Hoe je Duck Walk oefening maken?

Om te beginnen met eend lopen oefening, kunt u de volgende eenvoudige stappen:


  1. Stevig vast staan ​​met de voeten geplaatst op een afstand van de heup. Ook houd je rug recht en je buikspieren volledig aangedraaid. Vermijd slungelig wat nodig is om eventuele schade aan deze gebieden te vermijden.
  1. Nu dragen de hele gewicht op je voeten en laat je lichaam als je gaat zitten. Stop wanneer de knieën een hoek van 90 graden. Dit zal voorkomen dat ze elke stam waarschijnlijk.
  1. Strek je armen aan de buitenkant. Echter, als je het moeilijk vinden om het evenwicht te bewaren in deze positie, kunt u de hand schudden stevig aan de voorkant. Het zal u helpen duck wandelingen gemakkelijk zonder verlies van evenwicht. Dit is de squat positie.
  1. Nu komt het moeilijkste deel van dit hele boor. U bent verplicht om vooruit te komen, met deze stevige positie. Neem een ​​paar stappen vooruit en dan weer terug naar het beginpunt. Tijdens deze oefening, ze liever naar voren leunen om de juiste balans te vinden en richten het gewicht op de voeten.
  1. Neem ten minste 12 stappen voorwaarts met elk been en doorgaan met je benen en billen spieren tijdens het lopen knijpen.
  1. Geleidelijk verhogen van de afstand en de hoeveelheid tijd voor deze oefening. Bovendien, tussen alle sets, neem een ​​pauze van 1 minuut om je adem in te houden.

Oefening Tips voor Duck Walk:

Tijdens het uitvoeren van de oefening eend lopen, moet u een aantal punten rekening houden. Zij zijn de volgende:

Duw het onderlichaam zo laag mogelijk voor de beste resultaten. Rijd niet zelf verder met de armen. Hoewel verlaagt het niveau van de bedrading, het vermindert ook de doeltreffendheid.

Als je een beginner bent, kunt u een hogere positie van de grond te nemen. U kunt hurken lager wanneer je flexibiliteit toeneemt en je went er wel aan.

Deze oefening kan sommige knie problemen veroorzaken. Daarom moet je nooit doen als je knieproblemen verbonden hebben.

Aan de complexiteit ervan te versterken, kunt u ook proberen eend lopen oefening met een weerstand band op de enkels of draag een zware jas.

Altijd proberen om deze oefening te doen op een vlakke ondergrond, zowel binnen als buiten uw huis.

Voordelen van Oefening Duck Walk:

Als u denkt dat eend lopen is al een boor hard, dan heb je het mis. Niet echt. Van de beroemde gitarist Chuck Berry, andere hedendaagse rock bands, heeft eend lopen algemeen erkend door de mensen. Deze oefening duurt ook heeft vele voordelen die eraan verbonden zijn. Hier zijn een aantal van hen:

Bevordert Ankle Sterkte:

Versterkt de spieren van de enkel. Eend lopen zet grote druk op de gewrichten van de enkel. Bouwt bindweefsel rond deze gewrichten, waardoor ze sterker.

Verhoogt de weerstand:

Het is aangetoond dat uithoudingsvermogen en immuniteit verbeteren. Het verminderen van de problemen van gezondheid en genezing van littekenweefsel in de kuitspieren, eend lopen blijft actief en gaan voor de hele dag. Buigen en bewegen zal het niet meer zo makkelijk!

Verhoogt de flexibiliteit van het lichaam:

Dit is een oefening die zich richt op het verbeteren van de flexibiliteit van de spieren. Het vergroot de beweging van de heupen en vermindert rugpijn. Je leert om de perfecte balans te vinden en ontwikkelen van de behendigheid met dit regime.

Beneficial tijdens de zwangerschap:

Voor zwangere vrouwen, is een uitstekende oefening. Het versterken van de bovenbeenspieren, helpt om pijn en spanning te verminderen tijdens de bevalling.

Op welke manier kan het lijken grappig, eend lopen oefening is zeker voordelig voor u. Of u kijken ernaar uit om vet te verminderen of induceren spiermassa, het gaat altijd een lange weg in het geven van wat hij heeft beloofd. Om dit te geloven, voer je dit cardio en let op de verandering. Ook, deel uw ervaring met ons in de comments sectie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha