4 geweldige voordelen van Diamond FacialsWe weten dat een diamant vaak wordt aangeduid als 'het meisje's beste vriend' een. Maar je weet dat een diamant is er niet alleen om te schitteren op zijn vinger als een ring! Je kan ook je huid glanzen als nooit tevoren. Waarom niet proberen de diamant gezicht om zeker te zijn over de effecten van de schoonheid? Het is een van de luxe gezichtsbehandelingen dat veel high-end schoonheidssalons bieden.

Voordelen van Diamond gezicht:

Diamant gezicht best past bij uw huid dof en droog. Het biedt ook effectieve resultaten op de huidveroudering. Daarom is het best bekend om zijn anti-aging voordelen. Hieronder staan ​​de voordelen die zal worden geproduceerd om te gaan voor een schoonheidsbehandeling gezichtsbehandeling diamant:


Peeling:

De diamanten worden op grote schaal gebruikt als exfoliërende agenten. De reden is simpel diamant peeling effect ─ bieden meer huid dan andere ingrediënten. Met verrassend effect vervelling, diamant gezicht elimineert dode cellen. Het biedt ook jeugdige gloed en uitstraling aan uw huid.

Deze veroudering huidproblemen:

Diamant gezicht is bekend om zijn anti-aging eigenschappen. Diamanten helpen de toxine, waardoor de huid reinigt en helpt oxygenatie verwijderen. Activering van huidcellen slapende, verhoogt de metabolische functies van de huid. Bevordert de regeneratie van cellulaire leven. Dus in dit proces regelt de effecten van leeftijd op de huid.

Deze gebreken van de huid:

Diamant gezicht effectief werken aan een droge huid en gelooide behandelen. Het werkt ook op de huid toon zelfs te maken. Daarnaast, zou je iets zo effectief moet als behandeling gezicht diamant veel punten zwarten verwijderen.

Luxe factor:

Natuurlijk is er een factor betrokken bij de luxe diamant gezicht. Het heeft een feel-good factor bevestigd. Ook is er een mentale voldoening dat de skin behandeld met één van de beste voor gezicht mogelijk!

Hoe duur is Diamond gezichtsbehandeling?

Het is een feit dat de diamant gezichtsbehandeling is high-end waarmee u uw huid verwennen. U kunt de voordelen van de beste diamant gezicht te plukken als je het gedaan te krijgen door een deskundige. Wees bereid om de dop van ten minste EUR 2.000 naar dit gedaan gezicht krijgen. De kosten kunnen oplopen tot INR 4500 voor een sessie gezicht diamant. Echter, als je bereid bent om te investeren in een bouwpakket diamant gezicht zijn en wil om het te doen thuis, het zal veel minder kosten. Bekende merken zoals VLCC en Nature's Essence en schoonheidsspecialisten als Shahnaz Husain geformuleerd gezicht kit diamant, kunt u proberen thuis.

Wat maakt een Diamond Facial Kit bevatten?

Bekende merken gebruiken huidvriendelijke ingrediënten, die geen bedreiging voor uw huid doen vormen. Zelfs de gevoelige huid kunnen profiteren van de voordelen van de diamant gezicht. Idealiter een kit diamant scrub bevat diamant, diamant ontgiftende crème, gel massage diamant en diamant masker.

  1. Diamond Scrub : Het is bekend diamant as bevatten in combinatie met natuurlijke componenten, zoals bloem extracten, etherische oliën en noten. Scrub je gezicht met de smet van de diamant om dode cellen te verwijderen.
  2. Diamond Detox Lotion : Rustig, reinigt en verzacht de huid.
  3. Diamond Massage Gel: Het heeft anti-aging. Verstevigt de huid, vermindert fijne lijntjes en voorkomt huidveroudering.
  4. Diamond Mask: Het effectief behandelt de huid verkleurd en gelooid. Deze onvolkomenheden direct en voegt glans aan uw huid.

Going Diamond gezicht zou een prachtige manier een dosis anti-aging gezichtshuid te voorzien zijn. Vergeet niet om uw opmerkingen te delen op de diamant gezicht je hebt gedaan in de afgelopen tijd. Of ga je krijgen het nu gedaan? Met ons te delen in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha