4 Geweldige make-up make-up om onregelmatige Lips corrigeren te Perfect Shape Lip bereikenDe lippen zijn het meest sexy deel van ons gezicht. Maar niet alle van ons hebben dat beeld perfecte steenbolk! Ieder van ons zijn geboren met verschillende lip vormen. Sommigen van ons zijn gezegend met de lippen hoewel sommigen hebben dunne lippen en onregelmatig. Als u dunne, uniforme of integrale lips─makeup heeft de kracht om onze lippen veranderen en zodat ze er mooier en goed aangegeven. En 'dit wat je zocht? Wilt u uw lippen kijken evenwichtig? Dan, deze tutorial is precies wat je nodig hebt! Vandaag hebben we een make-up les die zich richt op hoe de truc van de lippen doen om zelfs en perfecte lippen te krijgen.

Producten die nodig zijn voor deze les DIY:

Hier is een lijst van de voor deze tutorial producten:


  • Concealer (optioneel)
  • Rode lip liner
  • Red Lipstick
  • Lippenbalsem
  • Compact (optioneel)

Perfecte make-up Tutorial lippen:

Dus, laten we leren hoe je die perfecte look lip te maken:

Voordat u begint:

De meeste Indiase vrouwen hebben betere lippen zware zware of lager. Voor deze tutorial DIY, moet u eerst de aard van de lip te begrijpen. Studie van de lippen voor de spiegel. Als je eenmaal weet het type lip je hebt, kun je aan de slag. Make-up tips en trucs kunt gemakkelijk effectieve bovenste of onderste lip nog steeds lijken zwaar en mooi. Ik heb een relatief dunne bovenlip en onderlip voller gebied. Als je het tegenovergestelde, namelijk dunne onderlip en voller bovenlip, doe dan het tegenovergestelde van de hier vermelde make-up. De basis truc is om de grootte van de lippen in evenwicht te brengen en je kunt doen met de lip trick!

Stap 1:

Begin met het aanbrengen van lippenbalsem op je lippen hydrateren. Als u een droge lippen en broos, dus ik beveel het gebruik van een scrub lippen voor het gebruik van een lippenbalsem. Een lip stain elimineert vlokken diepe, droge en gebarsten stukken huid van de lippen, waardoor de toepassing van lippenstift makkelijker. Het geeft ook een onberispelijke afwerking aan de lippen.

Stap 2:

Nu rij je lippen van het centrum naar de buitenste hoek, volgt de natuurlijke vorm van de lip. Zoals mijn bovenlip is dunner, ben ik begonnen met het uitlijnen van de bovenlip gebied iets buiten de natuurlijke lijn. Overdrijf het niet en maak een lijn erg ver van de natuurlijke liplijn het ook mag lijken onnatuurlijk en niet erg vleiend.

Stap 3:

Deze stap kan ook gedaan worden als een eerste stap in deze truc hack. Solliciteer uw stichting favoriet in het hele gebied van de lippen, het verlaten van de lijn op de meest bovenlip. Stel vervolgens met een compacte om een ​​vlekkeloze make-up basis te creëren. Nu, aan het gebied onderlip verschijnt dunner te maken, gebruik maken van dezelfde lijn van de rode lippen en beginnen te schetsen, iets in de natuurlijke liplijn van de onderlip. Dit zal de illusie van dunnere lippen geven en maken ze zelfs en een perfecte pasvorm verschijnen.

Stap 4:

Nu, vul de nieuwe vorm van de lippen met een rode lippenstift make-up lippen concurreren. Dan, het reinigen van de contour van de lippen met een concealer om je lippen opvallen en ook verbergen het gebied onderlip extra natuurlijke. Deze stap is belangrijk om dit juiste make-up te krijgen. Vergeet niet om de randen met een zware of een volledige dekking foundation of concealer te verbergen, anders wordt de natuurlijke liplijn zou kunnen zijn uit Stark, verpest de hele look!

En je bent klaar!

Wie zei dat je nodig hebt om perfecte lippen Botox hebben? Met deze gemakkelijke truc truc, nu kun je pronken met je lippen en ongelooflijk dat zelfs zonder het legen van uw zak. En vergeet niet om je lippen te gebruiken om hun eigen basis speciaal glimlachen!

Wat voor soort lippen heb je? Wat moet je doen om ze te laten kijken evenwichtig? Deel je tips met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha