4 essentiële tips om haaruitval bij Monsoon controleVanwege de regen.

Deze groep wordt elke keer dat u het opzetten van een haarborstel, ruwheid en droogheid verloren. Dit is al de regen van het werk zijn magie. Oh brengen plezier en grapjes met hen, maar ze voegen een nieuw type problemen voor ons leven.

Met de regen instelling, het is ook de tijd om onze routine haarverzorging veranderen. Volg deze tips voor haarverzorging moesson verrassend eenvoudig om haaruitval problemen in de moesson en andere haren op afstand te houden.


Hoe om haaruitval bij Monsoon voorkomen?

Spoel je haar wanneer het nat in de regen

Het eerste ding om de moesson haar val controle routine haarverzorging voorkomen is altijd nat in de regen. Oh wacht! Dit kan niet worden vermeden, de hele tijd, omdat de meesten van ons, hou regenachtig en soms de regen te vangen verrassen ons ook. Hoe zullen we het gevoel dat Yash Raj film heldinnen als we voorkomen dat de regen.

Echter, als je nat in de regen, je haar wassen met schoon water en onmiddellijk een milde shampoo na thuiskomst. Dit voorkomt besmetting kiem op haaruitval van de hoofdhuid en controles in moesson.

Smering en hydratatie

Je haar is ruw en droog, en uiteindelijk leidt tot haar val tijdens de moessons. Een olie massage gevolgd door een snelle en natuurlijk haar wassen resulteert in, zacht haar beheersbaar.

 • Identificeer het type haar en kiezen voor lekkere massage hete olie elk weekend of twee keer in een week om mooie zijdeachtige haar te behouden. Omvatten massage met hete olie in je routine weekend haarverzorging.

Als alternatief kunt u ook terecht voor het goede merk haarmaskers en behandelingen om het haar broos in moessons voeden. Probeer L'Oreal Total Repair 5

 • U kunt bereiden eenvoudige doe behandelingen om het haar te voeden
  • Massage tot 1/2 kop mayonaise in je haar. Eieren, olie hydrateren en je haar strengen te lessen
  • Maak een masker met olijfolie, amandelolie en vitamine E om het haar te versterken
  • Omvatten appelazijn en citroensap in het haar maskers om je haar te verduidelijken
  • U kunt ook uw haar met koude thee Rijk of zelfs bier te wassen om te schitteren
  • Breng een pasta van gepureerde mango en munt voor het haar glad en glanzend. Net wrijf op het haar en wacht 15-20 minuten .Vervolgens spoeling
  • Klop 3 bananen en draad in 3 eetlepels honing. Breng dit masker en laat gedurende 20-30 minuten .Deze masker hydrateert en voedt het haar
  • Voor vet haar van toepassing zijn van een masker van munt plakken en laat gedurende 15-20 minuten. Rinse

Laat natte haren niet kammen

U heeft er een gewoonte van kammen natte haren na het wassen van het haar of na nat in de regen? Stop onmiddellijk!

Nat haar is zwak en gevoelig voor breuk. In golf zachtjes droog haar en kam door met een grove kam na haar volledig droog is. Vermijd het gebruik van apparatuur, zoals een verwarmd haar je haar nog meer droog en ruw tijdens de moessons.

Overmatig Haarproducten

Het gebruik van te veel styling producten zoals gels en mousses veroorzaakt de accumulatie van product. Koppel dat aan de verkeerde reiniging en je te maken hebt met een roos en haaruitval. Vermijd overmatig gebruik en zorgen ervoor dat u het wassen van je haar goed. Kiezen voor producten voor haarverzorging delicaat, dat vrij van parabenen en sulfaten zijn om verdere schade aan het haar te voorkomen.
Ook doe rustig aan chemische behandelingen zoals permanenten en rechttrekken tijdens moessons. Zal verder irriteren de hoofdhuid en het haar strengen die leiden tot overmatig haaruitval en gespleten haarpunten
Volg deze tips en simpele maar nuttige combat haaruitval bij moesson sterk! Natuurlijk zijn voor het haar en zal voor altijd schijnen met een gezonde glans.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha