4 Essentiële Hair Care om dit Monsoon proberenBeheer je weelderige lokken!

Donkere wolken en regen aan het einde van de hete zomer. We verlangen allemaal naar een douche van opluchting na maanden van zweet. Maar zoals ze zeggen, elke medaille heeft twee kanten. Dus, terwijl u geniet van uw avonden van regen doorweekt en snacks moesson-special, het natte weer neemt een tol op je haar. Moessons vereisen speciale aandacht aan je haar.

De meeste vrouwen klagen over haar dof en pluizig. Val haar en roos worden hun vaste bezoekers. Om dit tegen te gaan, een eenvoudige routine van haarverzorging is alles wat je nodig hebt. Maar, zoals altijd, wat te doen wat de vraag niet te doen blijft. Dus hier is een eenvoudige routine haarverzorging voor moessons.


Haarverzorging regime voor Moessons

Shampoo en conditioner:

Tijdens de moessons, uw manen vochtig blijft de hele tijd, vooral als je krullen. Regelmatig gebruik van shampoo en conditioner is de beste manier om dit te controleren. En 'beter geadviseerd om een ​​shampoo en conditioner kroezen controle gebruiken. Probeer Toni en Guy Frizz Smoothing shampoo en conditioner (het is altijd beter om haar producten te gebruiken in hetzelfde bereik voor het beste resultaat).

Hair Serum:

Controle sera haar kroezen, fly-away en voeg glans aan het haar. Kortom, het maakt het haar veel meer beheersbaar. Het is belangrijk om een ​​serum gebruiken met een lichte structuur, om haar te voorkomen belasten. U kunt proberen Garnier Fructis Straight Smoothing Serum Silky-verheugend resultaat.

Haar maskers:

Door vocht en veelvuldig wassen, ons haar neiging om vitale voedingsstoffen verliezen. Haarmasken worden in dergelijke situaties. Bereid voedende haarmaskers zelfgemaakte voor het beste resultaat.

Recept:

 • Mash half of vol met banaan (afhankelijk van de haarlengte)
 • Voeg een eetlepel honing
 • Een theelepel amandelolie
 • Meng alle ingrediënten goed
 • Breng het masker aan uw bomen om haar en laat een half uur
 • Wikkel een warme handdoek om vochtig haar voor voedingsstoffen om dieper door te dringen
 • Was het haar met shampoo, gevolgd door een conditioner

Haaroliën voor diepe conditioning:

Omwille van overtollig vocht tijdens de moesson, ons haar heeft de neiging om een ​​helder en vochtig de hele tijd blijven. Diepe conditioning olie is een uitstekende remedie voor het omgaan met je haar problemen. Voor een goede haarolie conditionering:

 • Neem de olie, kokosolie of olijfolie of een andere olie van uw keuze
 • Verhit de olie een beetje '
 • Breng een beetje 'hete olie voor haar en hoofdhuid
 • Laat het een uur voor het nemen van een douche. Dit zal zorgen voor haar zonder kroezen, zelfs na het wassen

Algemene aanbevelingen voor sterker en gezonder haar

 • Gebruik altijd een grove kam om het haar te ontwarren. Dit zal gespleten haarpunten en breuk te voorkomen. Zeker is dat je moet golvend en krullend haar.
 • Drink meer water om haar gehydrateerd en gevoed te houden. Daarom, door het regelen van haaruitval en beschadiging.
 • Omvatten eiwitrijk voedsel zoals wortelen, eieren, zuivelproducten, groenten aan uw dieet. Eiwitten spelen een belangrijke rol bij het maken van haar sterker.

Toen de god van de regenbuien Zijn welwillendheid, niet laat je haar act als een rebel. Vertel ons over uw moesson haarverzorging routine en laat uw commentaar hieronder. En genieten in de goedheid van de moesson!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha