4 en 5 Voordelen Bijwerkingen van hooi Griekse tijdens de zwangerschapZwangerschap is een tijd om te vieren! En 'de tijd om te plannen, te verheugen in de creatie van een nieuw leven, en ook een tijd van angst! Zwangere vrouwen hebben de neiging om de kleinste dingen maken zelfs en ik denk dat hun kind zou kunnen beïnvloeden. Maar, niet alle angst is ongegrond! Het eten van een zwangere vrouw eet heeft een enorme impact op de gezondheid van de foetus. Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die tijdens de zwangerschap worden vermeden. Maar is het hooi Griekse veilig tijdens de zwangerschap? Laten we eens kijken!

Voordelen van hooi Griekse tijdens de zwangerschap:

Er zijn een aantal voordelen populaire hooi Griekse als:


Gevechten Zwangerschapsdiabetes:

Als hooi Grieks wordt genomen in matige hoeveelheden, bekend om zwangerschapsdiabetes te verminderen. Deze vorm van diabetes ontwikkelt zich tijdens de zwangerschap en kan aanhouden, zelfs na de bevalling. De Griekse hooi wordt vaak gebruikt door diabetici omdat het stabiliseert het niveau van suiker in het bloed, maar tijdens de zwangerschap, is het advies van een arts nodig is voor consumptie.

Helpt met borstvergroting:

Hormonale onevenwichtigheden kan soms leiden tot borstvergroting onevenredig tijdens de zwangerschap. Als 3-4 gram hooi Griekse ondergedompeld in heet water wordt ingenomen, kan dit probleem worden verzacht.

Het helpt in contractie:

Eeuwenlang hebben vrouwen hooi Griekse gebruikt om weeën opwekken. Zelfs langdurige arbeidsproces kunnen worden verminderd door hooi Grieks.

In Borstvoeding helpt:

Studies hebben aangetoond dat het gras voor een paar dagen te consumeren kan dramatische resultaten geven als het gaat om het geven van borstvoeding. Een van deze studies suggereren dat er een toename van 500% van de melkproductie bij vrouwen die zaden consumeren Griekse hooi tijdens de zwangerschap.

Bijwerkingen van hooi in het Grieks:

Er zijn weliswaar enkele bekende voordelen van hooi griekse, ook een aantal bijwerkingen zijn gemeld door zwangere vrouwen, vooral wanneer genomen in overmaat hoeveelheid. Als een zwangere vrouw nooit heeft gehad het hooi griekse, kun je beter niet beginnen over te nemen tijdens de zwangerschap, want dit is niet de beste tijd om te ervaren. Hoewel ze hebben er een gewoonte van het nemen van hooi griekse, het raadplegen van een arts is een must om de gewoonte voort te zetten, en zo ja, welke dosering verandering nodig, etc. is Hier zijn enkele van de bijwerkingen van hooi griekse dat je zou moeten zijn kennis van:

Contracties:

Dit is zowel een bijwerking en voordelen, afhankelijk van wanneer hooi Griekse verbruikt. Als de datum van levering op u en maakt je Griekse Hay om weeën op te wekken, dat is een bonus. Maar als hetzelfde effect begint uit te zien voor de voltooiing van de zwangerschap, kan vroeggeboorte of miskraam.

Spijsverteringsproblemen:

Veel zwangere vrouwen hebben geklaagd dat de consumptie van hooi Griekse tijdens de zwangerschap verschillende niveaus van de spijsvertering problemen, uitgaande van misselijkheid, malaise van maagpijn, gas hebben veroorzaakt, een opgeblazen gevoel en zelfs diarree.

Maple Syrup urine geur:

Het is een vreemde reactie, die zich op vele zwangere vrouwen manifesteert. Hun urine ruikt ahornsiroop als hooi Griekse bevat een stof die is gevonden in ahornsiroop ook. Dit is niet schadelijk, maar kan verward ziekte maple syrup, een zeldzaam en gevaarlijk.

Allergieën:

Net als alle andere kruiden, kan griekse hooi een allergische reactie, die zich manifesteert door een verstopte neus, piepende ademhaling, hoesten, zwelling, of andere ernstige aandoeningen veroorzaken.

Drug interactie:

Het hooi Griekse vertraagt ​​het effect van geneesmiddelen om bloedstolling zoals aspirine, ibuprofen, diclofenac, clopidogrel, naxopren, dalteparine etc.

Woord van waarschuwing:

Als het gaat om Hay Grieks, is er niet genoeg onderzoek om te scoren vol gras als veilig of onveilig zijn. Maar voor eeuwen is hooi griekse is gebruikt tijdens de zwangerschap. De weinige studies die zijn uitgevoerd op hooi griekse zijn klein en de resultaten kunnen niet worden beschouwd als alomtegenwoordig te zijn. Zelfs indien de hooi griekse is natuurlijk niet mogelijk veilig. Dus is het beter om het hooi Griekse met de nodige voorzichtigheid te nemen en contact opnemen met uw gynaecoloog voor.

Als u twijfelt of u hooi Griekse tijdens de zwangerschap te consumeren, is het het beste om een ​​arts te raadplegen. Hoewel u misschien geneigd om te gaan in de oude vrouwen verhalen over hoe de consumptie van dit kruid moedermelk productie kan verhogen, nodigen wij u uit om te gaan met uw instinct en niet over doen.

Het lichaam van elke persoon reageert op voedsel en verschillende kruiden op een andere manier. En je weet dat je lichaam beter! Kijk uit voor alle veranderingen die je je ongemakkelijk voelt tijdens het verbruik van hooi Griekse! Eet gezond en blijven lachen, want dat is de sleutel tot een gelukkig zwangerschap!

Je weet al de andere voordelen van Griekse hooi tijdens de zwangerschap? Met ons te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha