4 Effectieve sandaal Face Pack voor uw huidEr is een reden waarom onze voorouders gebruikten sandaal voor huidverzorging! Sandelhout is niet alleen een agent van eerlijkheid, maar werkt ook voor rimpels, acne, overtollige olie en uitdroging van de huid te elimineren. Ontketenen de ware pracht van je huid, je nooit wist dat ze bestonden, met de kracht van sandelhout!

Sandelhout Gezicht packs: De Geheime Deur aan Radiance

Als je ooit hebt afgevraagd waarom de Hongaarse vrouwen hebben een huid die eruit ziet als goud, kun je net het antwoord vinden nu! Hier is hoe sandelhout gezicht packs werk:


Sandelhout pakket Gezicht op eerlijkheid:

Heeft u ooit gedroomd van het hebben van een roze leren? Zo niet roze, minst een lichte huid, licht, toch? Zo ja, sandelhout is het antwoord op uw levenslange droom van het bezitten van een heldere huid. Sandaal werkt als een anti-tan en geeft je een huid die is rechtvaardiger dan ooit.

U zult sandelhout poeder (voor mensen met een vette huid) of sandelhout olie (voor mensen met een droge of gevoelige huid), kikkererwten meel, water en een snuifje kurkuma nodig om dit vermogen wrap rozen te maken.

Hoe:

 • Neem een ​​halve theelepel van sandelhout poeder/8 tot 10 druppels sandelhout olie en meng met twee eetlepels kikkererwtenmeel.
 • Voeg een paar druppels rozenwater en een snuifje kurkuma toe en meng goed.
 • Breng aan op gezicht en hals en laat het drogen gedurende 30 minuten.
 • Wassen met water uit de kraan.

Gebruik dit pakket dagelijks helderder, eerlijker kant van u te onthullen. Andere voordelen zijn te zien bij regelmatig gebruik vermindert rimpels en vlekken, en nog minder tan huid toon.

Sandelhout pakket Gezicht Voor de droge huid:

Droge huid is een echte plaag voor velen! Droge, schilferige huid doet niet saai lijken, maar leeftijden sneller ook. Gelukkig kunt u nu verwennen droge huid met deze sandaal pak.

U zult sandelhout olie, melkpoeder nodig hebt en rozenwater tot een kompres ideaal voor de behandeling van droge huid te maken.

Hoe:

 • Neem ongeveer 1 theelepel melkpoeder in een kom en voeg een paar druppels van sandelhout olie aan.
 • Rose water, zoals vereist om een ​​homogene pasta.
 • Breng de pasta op je gezicht en hals en laat het drogen gedurende 15 minuten (voor de donkere huid)/25 minuten (voor de huid).

Gebruik dit pakket drie keer per week voor het beste resultaat. Sandelhout, melk en rozenwater zal werken in tandem om de natuurlijke pH-balans van de huid te herstellen. Dit zal de symptomen van droge huid volledig elimineren. Dus, een stralende huid en jonger kan van jou zijn!

Sandalwood Oil Control Face For pakket:

Het is niet verwonderlijk dat een enkel product kunnen werken om zowel de droogte en vettigheid te verslaan? Verander gewoon de ingrediënten een beetje ', en voila, kan je droogheid controle pak nu functioneren als een regulator van de olie!

U zult sandelhout poeder, tomatensap, de grond (multani mitti) en rozenwater nodig om te komen met een uitstekende sandelhout olie pak controle.

Hoe:

 • Neem een ​​halve theelepel van sandelhout poeder en een halve theelepel van tomatensap in een kom. Meng goed om klontjes te voorkomen.
 • Voeg equivalente hoeveelheid meer open terrein aan de bereid in stap 1 mengsel en meng goed.
 • Voeg een paar druppels rozenwater tot zelfs consistentie te krijgen.
 • Breng aan op gezicht en hals en laat het drogen gedurende 15 minuten.
 • Schoon met katoen gedrenkt in ijswater.

Gebruik dit pakket elke dag om afscheid te nemen van overtollige olie en vuil. Dit pakket is ook een krachtig alternatief voor anti-vervuiling gezicht pakketten/was je gezicht. Sandelhout, in tandem met de tomaat (dat is een samentrekkend), dringt diep door in de huid. Reinigt de poriën van olie en vuil, terwijl het verwijderen Whitehead/mee-eter, het geven van een stralende huid en vlekkeloos.

Sandelhout Anti Acne Face Pack:

Onvolledige kennis is gevaarlijker dan kennis op alle. Weinigen geloven dat alleen de vette huid is gevoelig voor acne. Dit is niet waar. Droge huid te kunnen acne krijgen. De natuurlijke processen van de huid waardoor de afscheiding van olie in de droge huid, aangezien het een signaal van de hersenen tegen droogte. Vangt olie in poriën van de huid, waardoor acne. Sandelhout wordt gepresenteerd als de ultieme redder voor mensen die lijden aan acne en puistjes.

U zult sandelhout poeder nodig, gedroogd (in poedervorm) verlaat roze (rozenwater, als de bladeren niet beschikbaar) en honing tot een kompres tegen acne sandaal maken.

Hoe:

 • Meng een theelepel poeder roze bladeren (voldoende druppels rozenwater) ° met 3/4 theelepel sandelhout poeder.
 • Voeg een paar druppels honing aan het mengsel gevormd in stap 1 en meng tot een pasta.
 • Breng de verpakking op gezicht en hals. Laat 20 minuten drogen.
 • Wassen met water uit de kraan.

Gebruik deze draagdoek twee keer per dag. Honing gevechten puistje microben, terwijl sandelhout en rozenblaadjes (water) te verminderen olie, heldere vlekken en bieden pracht.

Sandelhout, indien goed gebruikt, kan een einde maken aan al uw huidproblemen te zetten. En 'de one-stop oplossing voor al uw kwalen huidverzorging! Geef deze gezicht packs een test en vergeet niet om uw mening met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha