4 effectieve oefeningen om de hoogte te verhogen na 30 jaar"Ik zou een paar centimeter groter zijn."

Dit is wat de meeste mensen willen onmogelijk is geworden om groter te groeien na een bepaalde leeftijd. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn er studies die suggereren dat het heel goed mogelijk om de hoogte te verhogen na het lezen om te weten: 'Hoe'.

Er zijn veel mensen die er die willen voor een betere hoogte. Het is vrij duidelijk die leven met de misvatting dat het onmogelijk is om de hoogte te verhogen na de puberteit. Verrassend genoeg zijn er enkele studies die suggereren dat het inderdaad mogelijk is om hoogte toenemen na een aantal oefeningen die zijn bewezen effectieve hoogte verhogen, mits, zij gepaard met goede voeding.


Deze oefeningen als je klaar bent met de juiste aanpak opmerkelijke prestatie groei in de hoogte. Dus, hier is een korte lijst van de hoogte toename oefeningen:

Hoe te verhogen hoogte na 30 jaar? Effectieve oefeningen

Opknoping effectieve verticale:

Deze oefening wervelkolom verlenging is eenvoudig, maar zeer effectief. De belangrijkste eis van deze oefening is een eenvoudige bar van massief metaal. De bar moet het potentieel om de volledige lichaamsgewicht van een individu te houden hebben. Aldus kan worden gedaan thuis zelf. Men moet de metalen balk diagonaal op te lossen. De bar moet worden vastgesteld op ongeveer 7 meter boven de grond. Moet worden vastgesteld dat het een ruimte van 5-6 cm tussen de grond en de voet blijft.

Nadat dit is ingesteld, kunt u de training beginnen met het houden van de bar met beide handen. Laat het hele lichaam tilt. De kloof tussen de handen mogen niet dicht noch breed zijn. De persoon moet blijven opknoping totdat hij/zij kan. Om vermoeidheid te voorkomen, kunt u heen en weer zwaaien met een poging om de grond aan te raken met zijn/haar voeten. Dit helpt bij het uitrekken het ruggenmerg. Het helpt ook om het ruggenmerg nogal flexibel te maken. Deze oefening, indien beoefend 3-4 keer per week kan helpen centimeter toe te voegen aan uw lengte.

De Cobra Stretch:

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze oefening in principe de vorming van een curve achtige structuur met je lichaam, zoals de curve gevormd door slangen. Naast het feit dat nuttig is voor het verhogen van de hoogte, deze yoga oefening helpt om de wervelkolom flexibeler te maken. Het helpt ook bij de groei van kraakbeen aanwezig tussen de wervels. Hierdoor zout de totale hoogte. Om deze oefening uit te voeren, moet u meteen ondersteboven met zijn hoofd gedraaid naar de grond gaan liggen. Plaats beide handpalmen op de grond en dan proberen om je lichaam te verheffen van de knie, zodat het een boog vormt. Het kan 3-4 maal per dag worden uitgevoerd. Telkens worden uitgevoerd bij 5-30 seconden. Dit is ook een van de effectieve oefeningen over hoe je hoogte te verhogen na 30 cursus.

Enkel gewicht Oefening:

Dit is een van de beste oefeningen om de hoogte van het onderste lichaam. Het helpt bij het uitrekken van kraakbeen in de knie. Helpt het onderste gedeelte van het lichaam te groeien. Eerst is er de noodzaak om rechtop te zitten op een stoel. Vervolgens zet gewichten geschikt enkels met beide voeten breidt volledig recht op de vloer. Als een beginner, beginnen met kleine gewichten. U kunt verder de gewichten volgens hun retentie capaciteit. Verwijder enkel gewichten pas na het in staat is om meer gewicht te dragen. Dus, laat je benen te ontspannen voor een paar minuten. De beste proces is om je benen geschopt heen en weer 6-10 keer ontspannen. Deze oefening, indien beoefend 3-4 keer per week zal zorgen voor de beste resultaten.

Stretching:

Deze oefening vaak nog erg populair hulp strek de spieren van je lichaam. Stretching moet onmiddellijk worden gedaan na het nemen van een bad. Het daar de spieren van het waterlichaam hete destijds. Loop met je hoofd omhoog en je rug recht gedurende 5 minuten. Dan, vrij beide armen en benen om te ontspannen en laat de spanning in het lichaam te schudden. De beste resultaten kunnen worden waargenomen bij herhaling 3-4 keer per week.

Samen met het uitvoeren van dagelijkse oefeningen correct verhogen hoogte na 30 jaar, uitgebalanceerde voeding is noodzakelijk om de lengtegroei verkrijgen. Niet alleen, maar het is ook essentieel voor een 8 uur slaap zonder spanning op een dagelijkse basis. De combinatie van al deze zaken goed kunnen betere resultaten.

Volg deze eenvoudige instructies en oefeningen, en identificeren van het verschil in uw lengte. Deel uw ervaringen en opmerkingen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha