4 effectieve manieren om puistjes onder de huid te behandelenIk houd niet van het woord 'puist' intens. Het roept visioenen van een warm en zweterig dag induceert onmiddellijk ziek gezicht emoticon. Alsof gewone puistjes niet genoeg is, hebben we ook te maken met zijn neef, de beruchte slechte koppige puistje onder de huid. Tenminste een puistje op het oppervlak kan worden gezien, in de woorden cuss en maken borden bands hem maar wat te doen met puistjes onder de huid. Ze groeien onder het oppervlak zonder zichtbare poriën. Hoewel meestal pijnloos, wat pijn slecht. We hadden allemaal een aflevering met hardnekkige puistjes onder de huid. De oorzaken zijn talrijk en in de war. Gelukkig is de preventie en de behandeling van de meest eenvoudige.

Home remedies voor puistjes onder de huid:

Er zijn verschillende home remedies om zich te ontdoen van puistjes onder de huid. De meeste van hen zijn direct beschikbaar en zal uw portemonnee niet bekneld raken.


Epsom zout:

Epsom zout is een van de goedkopere en handiger te behandelen puistjes huid. Magnesiumsulfaat Epsom zout wordt beschouwd als een anti-inflammatoire agens, waardoor behandeling van acne. Dompel een doek in een oplossing van Epsom zout en warm water. Gebruik de doek als een warm kompres voor het gezicht. Doe dit 3 of 4 keer per dag. Epsom zout doodt bacteriën en toxines zuiveringen. Het is ook nuttig om de vettigheid die acne veroorzaakt beheersen. Dit is een van de effectieve huis remedie voor acne huid.

Etherische oliën :

Tea tree olie en lavendelolie zijn geweldig om te gaan met puistjes huid. De meeste schoonheid crèmes en anti-aging lotions bevatten een ruime hoeveelheid van tea tree olie en lavendelolie. Dep een beetje 'olie in een juweel van weefsel of oor en direct solliciteren. Laat het op een nacht. Tea tree olie en lavendelolie hebben antibacteriële eigenschappen die de ontsteking en roodheid te verminderen.

Appelcider azijn:

Appelazijn wanneer het rechtstreeks op het puistje vermindert roodheid. Doe dit met mate, misschien een keer per dag. Azijn is zuur en elk type kan hard zijn voor uw huid. Niet van toepassing pure appelazijn voor het hele gezicht. Breng een beetje 'van het alleen op hardnekkige pukkel een keer per dag.

Groene thee :

Brouwen enkele sterke groene thee en vries in het ijs. Solliciteer direct op het puistje. Geef een verzachtende werking op de huid, vermindert roodheid.

De oorzaken van puistjes onder de huid:

Sommige deskundigen geloven dat schoonheid haar producten die de huid dringen volwassen acne en puistjes onder de huid kan veroorzaken. Bij het gebruik van elk type van haar product, moet u de applicator of borstel te gebruiken. Reinig het product dat de neiging om dribbel op het voorhoofd met een baby af te vegen, bij voorkeur een niet-alcohol gebaseerde houden. Een andere oorzaak gerelateerd en beruchte hieronder puistjes huid is je kapsel. Franjes en pony zijn zo hot op dit moment, maar het kan de oorzaak van al die acne op het voorhoofd zijn. De constante irritatie van de huid op het gezicht veroorzaakt door de rand verhoogt roodheid en pijn. Wanneer het hebben van een verschrikkelijke tijd met acne, clip je pony en meteen het verschil.

Tijdens de reis wordt de huid al blootgesteld aan verschillende weersveranderingen en vochtigheid. Dit veroorzaakt beschadiging van de huid. Verschillende mensen klagen van puistjes onder de huid na terugkomst van een fantastische strandvakantie. Om de schade van de huid tijdens de vakantie zoveel mogelijk te beperken, alleen gebruik maken van gebotteld water om je gezicht te wassen. Kraanwater kan verontreinigingen die irritatie veroorzaken aan de toch al gevoelige huid bevatten. Vergeet niet om de sjaal en een zonnebril als buitenshuis te gebruiken. Houd de huid schoon en gehydrateerd.

Nooit proberen te knijpen of popping puistjes onder de huid en nagels. Vermijd altijd het getroffen gebied te raken. Vermijd ook een koolhydraatrijk dieet hoog, cola en zoete lekkernijen om acne te verminderen. Stress is een belangrijke oorzaak van puistjes onder de huid. Hoewel makkelijker gezegd dan gedaan, probeer het niet te benadrukken over uw nieuwe baan of liefdesleven.

Om puistjes onder de huid te voorkomen, volgt een schoonheid regime eenvoudig en zonder franje. Gebruik een reinigingsmiddel in de ochtend na het wakker worden en voor het slapen gaan. Was twee of drie keer per dag met een gezicht te wassen voor acne betekent dat je gezicht. Reinigers en gezicht wast zijn salicylzuur die helpt om acne te verminderen. Als onder de huid puistjes blijven bestaan, moet u een dermatoloog te raadplegen.

De volgende keer dat u het woord puistje hoor, geen paniek! Wees Zen en weet dat dit zal eveneens voorbijgaan!

Dit artikel heeft me geholpen? Probeer deze home remedies voor puistjes onder de huid en doe deel uw ervaring met ons in het opmerkingenveld.

Artikelen niet te missen:

  • 10 beste Homeopathie behandelingen voor huidproblemen
  • 11 Home Remedies eenvoudig om puistjes 's nachts te verwijderen
  • Hoe het werkt Aloë Vera in de behandeling van acne/puistjes?
  • Hoe zich te ontdoen van puistjes op een dag?
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha