4 effectieve manieren om de hoogte in 1 week te verhogenBent u op zoek naar natuurlijke manieren om uw lengte binnen een paar dagen te verhogen? U gebrek aan zelfvertrouwen en het gevoel zelfbewust als gevolg van uw statuur? En je hebt alle hoop van groeiende groter gegeven omdat je buiten de 'groei' leeftijd? Nou, ik verzeker je dat je niet de enige. Er zijn veel mensen die last hebben van hetzelfde probleem. Maar maak je geen zorgen; Er zijn zeker manieren waarop u kunt uw lengte in een kwestie van een week te verhogen. Nu dat lijkt misschien een fictie, maar het is waar! Om eerlijk te zijn, zijn er drie belangrijke dingen die de lengte van je lichaam te bepalen: de leeftijd, het milieu, en genen. Je kunt alles wat je wilt proberen, maar je moet weten dat mensen die op dit moment in hun puberteit stadium hebben meer kans om hun hoogte te verhogen u.

Hoe om de hoogte te verhogen in 1 week:

Hier zijn een aantal oefeningen over hoe je de hoogte natuurlijk te verhogen in 1 week? Volg de hier vermelde instructies en zal zeker de resultaten te zien:


Oefening:

Nu, ik weet dat dit klinkt misschien repetitief en je moet dit over gehoord hebben en weer, maar geloof me, dit is geen leugen! De oefening is de beste manier om uw lengte te verhogen. Van alle verschillende soorten van hen, degene die ik sterk aanbevelen is zwemmen. Het is een geweldige training, die twee belangrijke dingen volbrengt: eerst wordt het ruggenmerg rekken en in de tweede plaats zal het hormonen, die uiteindelijk de grootte van de botten los. Klinkt goed, toch?

Rekken:

Om uw lengte toenemen in een kwestie van een week, moet je uit te rekken! Er zijn zo veel rekoefeningen die je kunt doen. Ik stel twee van de beste die je moet proberen om een ​​paar centimeter te krijgen:

  • Sky Stretch: Dit is een eenvoudig stuk en is echt effectief tegelijk. Het enige wat je hoeft te doen is rechtop staan ​​en strek zo hoog mogelijk, je tenen. Blijf in deze positie gedurende 10 seconden. Ontspannen nu. Herhaal 5 keer.
  • Leg Stretch: Deze beweging vereist dat u om te gaan zitten en zet beide benen in de voorkant van je. Nu alles wat je hoeft te doen is uit te reiken en je tenen aanraken zonder te buigen of hunching. Je moet een stuk in je lichaam te voelen. Houd gedurende 10 seconden. Ontspan. Herhaal 5 keer.

Doe deze oefeningen drie keer per dag, om de resultaten te zien.

Gezond Eten:

Goed eten niet alleen bevordert een goede huid en haar, maar verhoogt ook de lengte van je lichaam op de lange termijn. Zorg eet de juiste hoeveelheid eiwitten, vitaminen en calcium regelmatig. Eten goed zal de groei in de botten te bevorderen, terwijl het eten van de verkeerde soort zal leiden tot een groeiachterstand en andere vormen van gezondheidsproblemen. Doe wat onderzoek en bereiden een dieet grafiek. Het werkt altijd het beste!

Slaap Lekker:

Slapen op de juiste manier zal je lichaam op natuurlijke wijze te verlengen. Houd je benen zo ver als je kunt voor je en leg je armen langs je zij tijdens de slaap. Proberen te slapen in deze positie de hele dag. Het werkt altijd. Probeer niet om een ​​kussen te gebruiken, waarom ruïneren uw houding tijdens de slaap. Het is misschien moeilijk op het eerste, omdat hij gebruikt om te slapen met het comfort van je kussen, maar probeer te wennen. Omdat je meestal besteden 7 tot 8 uur, tijdens het slapen, je zeker wilt het beste van te maken!

Dit zijn enkele van de meer eenvoudige maar effectieve manieren over hoe hoog een week verhogen. Als u een notitie van te maken en volg alle richtlijnen, bent u zeker gaan om resultaten te zien. Maar uiteindelijk moet een evenwicht met het lichaam te maken! Het mag niet zo hoog zijn als al die NBA-spelers zijn, maar de hoogte niet u definieert, je karakter doet!

Dit artikel heeft me geholpen? Deel uw opmerkingen bij ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha