4 Effectieve Homemade Reinigers voor de vette huidReinheid is de eerste stap in de clearing en de huid te verjongen. Onze huid is beschadigd zwaar als gevolg van regelmatige blootstelling aan de zon en vuil. Je kon gemakkelijk verliezen de natuurlijke glans van de huid, als je niet voorzichtig genoeg zijn om de huid tegen deze verontreinigende stoffen te beschermen.

Hygiëne is zeer belangrijk om een ​​gezonde huid perfect onderhouden. Je zou een flink aantal van schoonmaakmiddelen die beweren dat ze de huid royaal reinigen vinden. Echter, kunnen schadelijke chemische stoffen in een aantal van deze producten de huid beschadigen, dan maakt het gezonder.


Een zelfgemaakte cleaner is een goed idee, want je kunt worden in de controle van de ingrediënten. Daarnaast zal je in staat zijn om de juiste gezichtsreiniger zelfgemaakte voor de vette huid te creëren. Zelfgemaakte producten zijn natuurlijk en hebben bijna geen bijwerkingen op de huid. Hier zijn enkele van de beste zelfgemaakte natuurlijke reiniging voor de vette huid.

Zelfgemaakte Cleanser voor de vette huid - Verbazingwekkend 4

Olijfolie:

Olijfolie is de beste soort van zelfgemaakte reiniger voor de vette huid. Je kunt je afvragen hoe de olie een ideaal reinigingsmiddel voor de vette huid kan zijn. Welnu, experimenten hebben aangetoond dat olijfolie zeer effectief om de pH evenwicht van de huid. E "zeer nuttig om de onzuiverheden in de huid efficiënt extraheren.

Hoe toe te passen: Olijfolie is een natuurlijke reiniger. Ten eerste, het reinigen van je gezicht met een gezicht te wassen zonder zeep. Vervolgens neem een ​​paar druppels olijfolie in de palm van je hand en masseer het gezicht. Laat de olie op je gezicht voor vijf minuten en dan te verwijderen met een warme natte handdoek. Ontdek nu op zoek stralende huid na de reiniging.

Melk:

Iedereen is zich bewust van het goede van melk als een natuurlijke reiniger. Bijna geen ander ingrediënt is even effectief als rauwe melk. De effectiviteit van rauwe melk fungeert als reinigingsmiddel wanneer de melk koud.

Hoe toe te passen: Meng een theelepel vol sinaasappelschil poeder in rauwe melk koud. Dompel een stuk katoen in de melk en breng het over je hele gezicht. Zachtjes masseren van de huid met de klok mee en dan tegen de klok in vijf minuten. Houd het voor nog eens vijf minuten drogen. Spoel met warm water pakket. U kunt deze sinaasappelschil detergent gemengde melk in de koelkast voor een week en van toepassing in geval van nood.

Honing en citroen Cleanser:

Honing en citroen Beide ingrediënten zijn algemeen beschikbaar. Het beste deel van dit zelfgemaakte reiniger die kan worden opgeslagen gedurende verscheidene dagen in de koelkast. Voor de vette huid, de combinatie van honing en citroen is uitstekend. Terwijl citroenzuur van citroen maakt een ideale reinigingsmiddel, honing werkt hard om alle onzuiverheden van de huid te verwijderen.

Hoe je honing en citroen afwasmiddel te maken: Het maken van wasmiddel honing citroen thuis is vrij eenvoudig. Je nodig hebt om te mengen met honing en citroen in 70:30 ratio. U kunt een paar druppels toevoegen van water aan hetzelfde te verdunnen. Giet het mengsel in een luchtdichte pot en houd het uit de buurt van zonlicht. Breng dit mengsel voor het slapen elke nacht. De toepassingsmethode is dezelfde als de olijfolie wasmiddel.

Komkommer en tomaat Cleanser:

Je mag niet gehoord hebben hun voordelen, zoals afwasmiddel, maar komkommers en tomaten zijn de beste reinigingsmiddelen efficiënt beschikbaar in het hele. U kunt deze twee stoffen te halen wanneer je iets meer dan schoonmaken wilt. De tomaat is een mooi ingrediënt voor het verwijderen van zwarten cirkels en helende cirkels. Anderzijds, komkommer koelmiddel die uitstekende gezicht heeft een rol frisheid elke keer. Ze verwijderen onzuiverheden van de huid, en de controle van de vettigheid ook.

Hoe: Maak een pasta van komkommer en tomaat. Breng deze pasta op je gezicht en laat gedurende vijftien minuten. Spoelen met veel water en geniet van het verschil!

Probeer deze, effectieve gezichtsreinigingsmiddelen zelfgemaakte eenvoudige voor de vette huid en je zal zeker de ongelooflijke resultaten in een paar weken te merken.

Tot die tijd, zorg en houden trendy!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha