4 eenvoudige tips om het kopen van de juiste SunscreenZon waarschuwing - de warme zomerdagen zijn heet hier!

De zomer staat voor de deur. Met de zomer komt de hete zon en verbranding, die ernstige zonnebank en melanoom risico kan veroorzaken. Melanoom huidkanker veroorzaakt door UV-stralen. Dit risico neemt toe als gevolg van het ontbreken van informatie over de zonnebrandcrème.

Ik heb net ingeschreven mijn dochter voor de zomer camp.I drop en haar ophalen. Vanwege de hevige zon Ik nam een ​​regime zonnebrandcrème


  • Ik zonnebrandcrème (minimaal SPF 50 en waterbestendig) van toepassing
  • Ik zorg om opnieuw toe te passen voor het uitgaan
  • Ik breng een paraplu om verder te verminderen schadelijke zonnestralen

Bescherming tegen de zon is een van de belangrijkste onderdelen van de huidverzorging routine. Het is iets dat je niet moeten aarzelen om de dop van geld.

Zonnefilters zijn verkrijgbaar in verschillende vormen - lotions, gels en stokken, UV/UVB breed spectrum. Ook de SPF te overwegen. Het maakt me duizelig. Vooral een goede zonnebrandcrème is duur!

Dus, hoe je een goede zonnebrandcrème te herkennen?

Bescherming tegen UVB-stralen worden gemeten door SPF cijfer. SPF 30 zou beter zijn voor de Indiase zomers zijn. Maar, vaak de benodigde hoeveelheid zonnebrandcrème niet van toepassing voor de adequate bescherming. En 'prudent aankoop zonnebrandcrème met SPF hoger dus dat geeft voldoende bescherming, zelfs als die niet in voldoende hoeveelheden toegepast.

Evenzo wordt de bescherming tegen UVA gegeven door de stemming PA. Het grotere aantal + s 'voordat de PA, de beste bescherming wordt geboden door de zonnebrandcrème.

We raden het toepassen van een vol glas (30 ml) van de waarde van zonnebrandcrème in een zonnebrandcrème time.As kan een kleverige witte laag achter, ik meng met lotion.This maakt het makkelijker om te absorberen en glijden op.

Belangrijke tips - Sunscreen Koopgids

Fabricagedatum

Frisser zonnebrandcrème, betere werkzaamheid van het product. De ingrediënten van een zonnebrandcrème hebben de neiging af te breken heel gemakkelijk, zelfs terwijl op de plank .Hence, is het belangrijk dat u de meest verse voorraad possible.Try moet kopen en krijgen door met voor het kopen van de andere, zodat er geen zonnebrandcrème wordt opgeslagen in je kast, totdat het verloopt. Dit betekent niet dat u uw oude zonnebrandmiddelen weg te gooien. Het is gewoon dat de volgende keer, meer voorzichtig !!!

Merk

Een goed merk is altijd belangrijk. Ga voor internationale merken, indien mogelijk. Merken in de Verenigde Staten en Europa moeten worden gecertificeerd door zowel de FDA als de Europese Unie en hebben zeer strenge regels voor de certificering van zonnebrandmiddelen.

Aveeno is een goede keuze voor kinderen children.Remember zonnebrandcrème nodig hebt veel of zelfs meer dagen us.These ook SPF kleding is beschikbaar voor de kleintjes.

Kruiden of chemische?

Er is niets kruiden in zonnecrèmes. Het is beter om te laten de chemicaliën doen hun werk soms. Dus vertrouwen op chemicaliën in deze arena.

Kiezen voor hypoallergeen en pediatrische sunscreens.These getest zal milder op je huid

Niet geverfd beter?

En 'de zonnebrandcrème gekleurd? Ik Heb Niet.

Het is beter om te gaan voor degenen die niet gekleurd, omdat de chemicaliën die worden gebruikt in de creatie van tinten in zonnecrèmes de neiging om het vermogen van zonne-bescherming te verlagen. Dat is waarom we niet afhankelijk zijn van moisturizer of foundation favoriete kleur aan het werk voor u doen. Experiment om een ​​goede match te krijgen voor uw skin.Remember te veel uitgeven, zelfs als het bewolkt

  • Kies minstens een SPF 50.
  • Doe een patch-test en kies de beste merk. Hypoallergeen degenen zijn de beste.
  • Make-up kan u ook een lichte coverage.There zijn lipsticks die bevatten SPF 1Dit is een geweldige manier om je lippen te beschermen.
  • Kiezen voor stokken in plaats van zonnebrandcrème lotions en gels zoals ze doen een vette huid
  • Opnieuw toe te passen om de 3 uur trouw
  • Neem de hulp van SPF kleding, hoeden en paraplu's om de blootstelling aan de zon

Heeft reactie geplaatst om ons te vertellen of dit artikel u heeft geholpen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha