4 eenvoudige stappen om je wenkbrauwen te vullenFuller wenkbrauwen betekenen jeugd. Het is geen verrassing, omdat we allemaal lang voor wenkbrauwen dikker en voller. Maar als het gaat om het maken van de ogen kijken meer volledige vulling in je wenkbrauwen, moet je heel voorzichtig zijn als een klein foutje kan volledig ruïneren uw inspanningen. Maak je geen zorgen! Compilatie wenkbrauw is niet een enorme taak!

Hoe in je wenkbrauwen in te vullen?

In essentie is het werk verdeeld in twee segmenten:


  • Vormgeven van wenkbrauwen
  • Door het invullen van je wenkbrauwen

Laat u leiden door de stapsgewijze methoden om beide taken uit te voeren:

Eerste segment Shaping Up The Wenkbrauwen

Hier is hoe je je wenkbrauwen perfect kunt vormgeven:

Bepaal de uitgangspunten:

Het is belangrijk om de eerste punten te begrijpen voordat u begint in wenkbrauwen in te vullen. Peilen zowel innerlijke wenkbrauwen vóór. Heeft u behoefte aan een penseel of potlood wenkbrauw passen voor dit. Houd het op zodanige wijze dat een uiteinde daarvan in overeenstemming met de rand van die zijde van het neusgat. Het andere uiteinde van het potlood moet in overeenstemming zijn met de binnenste hoek van het oog van die kant. Het punt, waar het potlood of de verlengde deel van de borstel aan de lijn van het voorhoofd, is het startpunt voor u.

Bepaal de belangrijkste punten:

Op dezelfde manier, moet je te achterhalen wat de beste punten afwerking van tevoren. Hiervoor verplaatst het boveneinde van het potlood of borstel de binnenhoek naar de buitenste ooghoek terwijl het ondereinde lijn met de rand van het neusgat. Het punt, waar het potlood of de verlengde deel van de borstel aan de lijn van het voorhoofd, is het eindpunt voor u.

Opmerking: In beide gevallen, als je haarlokken vinden over de 'lijn', gevormd door het potlood of penseel, je moet afscheren. Als er een kloof tussen de 'lijn', en het werkelijke startpunt/einde van de wenkbrauw moet worden gecompileerd met de aanraking, met het oog op het verkrijgen van de best mogelijke kijken.

Krijg perfecte Arches:

Daarna vindt natuurlijke bogen in beide wenkbrauwen op soortgelijke wijze. Houden het ondereinde van de pen of kwast lijn met de rand van het neusgat was en het bovenste gedeelte naar het midden van het oog. Het punt waar het potlood of de borstel raakt de wenkbrauw lijn, is de natuurlijke boog van je wenkbrauw.

Vorm Them Up:

Tot slot, een combinatie van alle deze drie punten zal worden bepaald op zowel wenkbrauwen en geef ze een ideale vorm. Zorg ervoor dat er geen haar is uit vorm.

Fill In Wenkbrauwen tweede segment:

Laat het ons weten hoe in de wenkbrauwen perfect in te vullen:

Het vinden van de beste Filler:

Nu is het tijd om te beslissen over de beste vulmiddel voor wenkbrauwen. U hebt drie opties om uit te kiezen - (1) Wenkbrauwpotlood, (2) Wenkbrauw poeder, en (3) Cream Gel Wenkbrauwen/wenkbrauwen. Als u wilt definitie toe te voegen aan je wenkbrauwen, kies dan een potlood of een gel of crème, tijdens het gebruik van poeder is altijd het beste om een ​​natuurlijke look dun te krijgen.

Maak profielen:

Vervolgens bepaal uw wenkbrauwen met wenkbrauwpotlood. Zorg ervoor dat u de vorm is al gemaakt volgen en kleur potlood overeenkomt met de natuurlijke kleur van je wenkbrauwen. Houd de contour zeer licht en precies zijn om de beste vorm ooit bereiken.

Vul in:

Neem daarna de vulling en de wenkbrauwen vullen. Begin met de definitie van de haarlijn naar beneden trekken vloeiende lijnen flankerende onder de contouren. Behouden van de vorm die door u in het eerste segment en vul de contouren langzaam. Je moet een paar leuke en natuurlijk ogende wenkbrauwen geven.

Bestrijk ze op:

Tenslotte af met een duidelijke haren gel wenkbrauw op je wenkbrauwen en borstel door ze met behulp van een borstel of kwast wenkbrauw spoolie. De kleur zal worden verspreid tijdens uw wenkbrauwen gelijkmatig.

En nu een blik naar jezelf in de spiegel. Blown Away met uw perfecte, volle wenkbrauwen? Het was niet zo moeilijk, toch? Dus beginnen met oefenen en het krijgen van wenkbrauwen van je dromen!

Ik hoop dat je nu weet hoe je je wenkbrauwen te vullen! Het was de post nuttig? Vergeet niet om ons te laten weten door de invoering van een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha