4 eenvoudige stappen om Glittery Lips krijgen - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto'sAls je kijkt in de spiegel voordat je voor een speciale datum nachtclub of een feest, wat zie je? Denk je, "hmmm, ik deed alles goed en mijn make-up ziet er goed uit, maar iets is nog steeds vermist"? Dan zou ik zeggen, je wat glans en glitter in je leven nodig hebt!

Alle dingen glinsterende zijn niet alleen voor kleine meisjes die 'prinses' spelen! Wij volwassenen ook graag een vleugje glitter toe te voegen aan een feestbeest geworden! Zowel in onze kleding, accessoires of nagellak, een vleugje reflexen, een glazuur van een vonk is alles wat nodig is om een ​​normale die klaar is voor een groot feest ticket wijzigen. Maar de meesten van ons hebben de neiging om de lijn te trekken als het gaat om make-up mousserend, die net een beetje 'voelt over de top, toch? Maar, wat is het leven zonder een beetje 'spice of glitter? Dus, vandaag hebben we een make-up tutorial die zal helpen sussen een mooie glinsterende lippen pruilen gecreëerd. Maak je geen zorgen! Het is zeker een zeer sprankelende, we willen niet te kijken als een discobal, na al!


Dus laten we springen in de tutorial om je lippen een nieuwe wending te geven.

Producten die nodig zijn:

Je hoeft niet iets speciaals voor deze les nodig. Neem gewoon een paar simpele alledaagse producten uit uw kitty make-up en je bent klaar. Hier is alles wat je nodig hebt om sprankelende lip trick kijken:

  • Rode lip liner
  • Lipgloss rode
  • Glitter (kleur naar keuze, hier koos ik een tint glinsterende goud om perfect te gaan met de kleur van de lippen rode hete)
  • Concealer

Hoe te Glitter Lip Makeup Tutorial Merk:

Volg deze stap voor stap en maak een look die zeker schitteren zal toevoegen aan je leven:

Stap 1:

Breng een foundation en concealer rond de lippen om te beginnen met de lippen, een schone doek schoon, zoals ik het graag noemen! Laag compact poeder op de lippen naast het plooivorming van de toegepaste producten stoppen. Dan, breng dan een warme rode lipliner rond de lippen aan de lippen gelijkmatig en ook definiëren om de lip kleur langer duren.

Stap 2:

Kies vervolgens een lip kleur rood romig en breng het over je lippen. Gebruik een borstel dunne lippen of vingers en dep het product over je lippen met een zeer dunne laag. Ik gebruikte de Gezichten Canada in ware rode lippenstift voor deze stap. Als u niet beschikt over een romige lipstick formule, maak je geen zorgen! U kunt altijd gebruik maken van een lippenbalsem als romige lippen Maybelline kind of Nivea Fruity Shine lippenbalsem op basis van lip kleur rood voor deze stap. Het is het beste om een ​​lippotlood gebruiken voor het aanbrengen van lippenstift voor deze tutorial als het zal helpen om een ​​uniforme finish op de lippen te creëren.

Stap 3:

Transparante laag of een gekleurde lipgloss over de lippen rood. Deze stap zal helpen om de glitter op zijn plaats te houden en te voorkomen dat de verspreiding van de lippen. Dan, neem een ​​glinsterende gouden glinsterende schaduw en toe te passen of niet alle lippen. U kunt ook gebruik maken van een eyeliner glitter of glitter poeder voor deze stap. Als je een lipgloss met shimmer reflecteren hoog, dan kan je het ook gebruiken om glans toe te voegen. Maar vergeet niet dat de eyeliner en glitter poeder formules zijn te verkiezen omdat ze een zachter effect op de lippen.

Stap 4:

Gebruik dan de index of ringvinger om soepel gouden eyeliner verschuiven naar een plat oppervlak te creëren. U kunt lipgloss opnieuw toepassen om een ​​glanzende lippen en sappige krijgen. Want ik wilde glitter lip effect dun, ik sprong opnieuw toepassen van een lipgloss. Dat is het! Je lippen glanzen klaar om te feesten!

Ga je gang, voeg een beetje 'licht voor je leven! Je bent nooit te oud om te schitteren!

En vergeet niet om uw feedback te laten in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha