4 eenvoudige manieren om whiteheads behandelenEen belangrijke oorzaak van verlegenheid en bijna een rite de passage aan de puberteit, puistjes zijn een veel voorkomende vorm van acne, dat is iets dat we allemaal moeten leven. Gelukkig voor sommige breakouts Whitehead zijn mild afleveringen beperkt tot de adolescentie. Voor de andere whiteheads een langdurige pijn. Volgens het onderzoek, kan whiteheads of acne, in welke vorm ernstige psychologische impact en de verslechtering van een laag zelfbeeld, vooral bij adolescenten en jonge vrouwen veroorzaken.

In tegenstelling tot de punten zwarten, wit hoofden vormen wanneer dode huidcellen, bacteriën of vuil wordt gevangen onder het oppervlak van een gesloten porie. Gelukkig kan eters worden voorkomen door opnemen eenvoudige veranderingen in onze levensstijl. Prevalente gevallen van whiteheads kunnen worden behandeld met bepaalde medicijnen en medische procedures. Deze diepgaande kennis van de verschillende vormen van behandelingen voor puistjes kan van grote hulp voor velen van jullie zijn nu of in de toekomst. Dus we nodigen u uit om verder te lezen over hoe whiteheads behandelen.


Behandelingen voor het hoofd te verwijderen White:

Dietary suggesties voor de behandeling en preventie van Whiteheads:

Gelukkig eenvoudige veranderingen in uw dieet kan een lange weg in het behandelen en voorkomen van whiteheads gaan. De belangrijkste regel voor een goede huidverzorging is voldoende aanbod van water en voor velen van jullie die substituten verpakt vruchtendranken of frisdrank voor water, zijn verplicht om te weten dat dit niet zal helpen. Naast de consumptie van frisdranken of vruchtendranken gemaakt met kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen zijn vaak een belangrijke factor achter de voortdurende uitbarstingen van puistjes.

Het is ook belangrijk om te voldoen aan bepaalde beperkingen ten aanzien van het voedsel dat we eten betreft. Spicy junk food vette afscheidingen kunnen veroorzaken vaak overtollige olie uit de poriën van onze huid en leidt tot uitbraken Whitehead. Sappen zelfgemaakte salades, soepen hebben een mooi positief effect bij het voorkomen en behandelen van whiteheads. Volgens Ayurveda, kan de consumptie van te veel vlees het systeem resulteert in witte koppen en andere huidaandoeningen te verwarmen. Dus is het beter om te voorkomen dat het nuttigen van te veel vlees en eieren in onze voeding. Dit is de belangrijkste overweging om in gedachten te houden over hoe whiteheads behandelen natuurlijk.

Stoelgang:

Langdurige constipatie of slechte stoelgang kan ook puistjes of andere huidaandoeningen veroorzaken. Het is beter om natuurlijke laxeermiddelen voordat het begint te tonen op onze huid gebruikt ter voorkoming of behandeling van constipatie. Zoals eerder vermeld, gewoon het drinken van voldoende water effectief kan voorkomen puistjes en andere vormen van acne, want afgezien spoelen van de giftige stoffen in onze systemen, water helpt ook reguleren stoelgang.

Reiniging en exfoliatie:

Whiteheads ontstaan ​​als olie, stof en vuil of bacteriën wordt gevangen onder gesloten poriën, daarom is het belangrijk om een ​​dagelijkse gezichtsreiniging en afschilfering routine nemen in ons leven. Het is belangrijk om je gezicht grondig te reinigen na veel buiten als onze huid wordt altijd blootgesteld aan stof en vuil in de open lucht. Afschilfering is het proces waardoor onzuiverheden uit onder de huid poriën middels verpakking of gezichtsscrubs.

Er is geen tekort aan producten op de markt die gebruikt kunnen worden voor dagelijkse reiniging van de huid en peeling. Vette huid heeft zo zijn voordelen; Echter, mensen met een vette huid zijn meer vatbaar voor puistjes en acne dus het is beter om te investeren in een goede cleanser controle talg, als je gevoelig voor puistjes als gevolg van een vette huid zijn.

Medicijnen en medische procedures voor de behandeling van Whiteheads:

In sommige gevallen kan uitbraken Whitehead extreme proporties aannemen en in een dergelijk scenario, het is alleen verstandig om een ​​gecertificeerde dermatoloog, die actuele zalven of zelfs effectieve orale medicatie kan voorschrijven om te helpen omgaan met puistjes te raadplegen. Sommige ongelukkige mensen die alle methoden van preventie hebben geprobeerd voor whiteheads zijn toevlucht nemen tot de laatste optie dermabrasie als definitief.

Dermabrasie is een chirurgische procedure, niet-invasieve opnieuw huidoppervlak. Deze procedure wordt voornamelijk gebruikt om striae, rimpels, littekens, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken te verwijderen om plaats te maken voor nieuwe gladde huid om beschadigde huid te vervangen.

Ik hoop dat de bovenstaande behandelingen voor puistjes zal nuttig zijn. Als je acne probleem aanhoudt, kunt u overwegen een bezoek aan een goede dermatoloog, die je acne voorwaarden zal beoordelen en ook een huisarts om te detecteren of ernstig geval van hormonale problemen zijn de oorzaak.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha