4 eenvoudige manieren om honing en warm water te gebruiken om gewicht te verliezenHoning is vol van zoete goedheid. Biedt een gezond en lekker zoetheid, als je toevoegen aan je eten en drinken. Om jezelf fit te blijven en het bereiken van een slank lichaam frame, kan een lepel honing per dag wonderen te bieden.

U kunt een theelepel rauwe honing per dag eten of je kunt iets anders, het mengen in dranken en desserts te proberen. Echter, de beste manier om de consumptie van honing is door het te mengen in heet water.


Een combinatie van honing gemengd met warm water kan helpen schuur de extra kilo gewicht om het te laten passen in uw favoriete skinny jeans. Tegelijkertijd, ook garandeert handhaving van de calorische inhoud van het lichaam. Het elimineert de schadelijke gifstoffen uit het lichaam.

Als u uw misvattingen op een plaats waar de honing is beïnvloed hebben gehad, wil je misschien eens na te denken. Is het niet?

Honing en gewichtsverlies:

Het maakt niet uit hoe hard we ook proberen, we kunnen niet genoeg krijgen van suiker per dag te krijgen. Echter, kan honing de volgende voordelen bieden, maar ook om een ​​oplossing voor iets zoets te geven:

 1. Honing kan uw smaakpapillen een zoete opluchting en tegelijkertijd aan lege calorieën te vermijden door het beheersen van uw cravings voor ongezond voedsel.
 2. Het vervangen van suiker voor honing kan helpen verminderen ongeveer 63% van de calorieën.
 3. Honing en warm water voedseldeeltjes verdeling helpen in het lichaam, vooral wanneer verbruikt in de ochtend.
 4. Het mengsel van warme honing water zal ook helpen wegspoelen ongewenste gifstoffen uit je systeem.
 5. U vindt er ook een uitbarsting van energie te ervaren na een glas van dit mengsel, waardoor de stofwisseling.

Hoe je honing en water mengsel te maken:

Hier is hoe je de honing en water mengsel kan maken. U dient dit te drinken in de ochtend na het wakker worden:

Stap 1: Kook water gedurende 5 minuten zonder dat het te warm kan worden.

Stap 2: Tap het water in een glas om onzuiverheden uit het water te verwijderen.

Stap 3: Voeg 1-2 theelepels honing, afhankelijk van de dosis.

Stap 4: Goed roeren en drinken.

Hoe je honing met heet water te drinken?

Het water toegevoegd aan dit mengsel meer zal u helpen gewicht te verliezen sneller. Hoe meer gewicht dat de nieren kan veroorzaken beter werken door het elimineren van het overtollige water.

Hier is hoe je honing kunt drinken met warm water:

 1. Je moet een glas honing en warm water hebben voor en tijdens de maaltijden, omdat het zal u helpen een vol gevoel voor een langere periode van tijd. Dit zal er ook voor zorgen dat je minder voedsel consumeren en gewicht te verliezen op de koop toe. Een glas van de vroege ochtend van honing en warm water zal u helpen uw doel van het verliezen van gewicht sneller te bereiken.
 1. In plaats van enkel een duidelijke glas warm water met honing, kunt u een kleine theelepel citroensap toe te voegen aan het mengsel. De combinatie van de zoetheid van honing gepaard met de citrus smaak van citroen zal een verfrissend drankje met voordelen voor de gezondheid gezond te maken.
 1. Alvorens het ontbijt in de ochtend kunt u een kop warme thee gezoet met een lepel honing hebben. Dit mengsel zal helpen bij het verbeteren van uw eetlust. Zij zullen ervoor zorgen dat u geen last heeft van suiker pieken in de loop van de dag.
 1. In plaats van het toevoegen van eenvoudige warm water voor honing, kunt u altijd proberen met de toevoeging van een lepel kaneel aan het mengsel in de glazen. Dit zal niet alleen helpen gewicht te verliezen, maar bieden ook een frisse geur aan uw adem.

Andere manieren om te gebruiken honing:

We weten al dat honing kan worden toegevoegd aan warm water om te helpen met gewichtsverlies. Echter, hier zijn enkele andere alternatieve manieren om honing te gebruiken:

 1. Snij een appel in plakjes en dompel het dan in honing. Het geeft vezels, die helpt om energie te verhogen in je lichaam.
 2. Als u wilt een snelle traktatie voordat we gingen voor de dag, snijd een appel. Strooi dan een eetlepel honing en een snufje kaneel poeder op doen.
 3. U kunt ook proberen combinatie agranola en honing dient als een optie voor het ontbijt of 's avonds snack gezond. Het enige wat je hoeft te doen is te mengen yoghurt met een eetlepel honing, terwijl ook het toevoegen van een paar eetlepels citroensap, en een half kopje muesli. Deze optie is het ontbijt voedzaam en rijk aan vezels, die u zal helpen gewicht te verliezen snel.
 4. U kunt altijd dingen interessant met de toevoeging van honing kip stukken, voor het koken op een barbecue of open haard te maken. Dit geeft je een caloriearme gegrilde kip gekarameliseerde die ook heerlijk is te geven.

Voorzorgsmaatregelen:

Honing met heet water werkt effectief om gewicht te verliezen, maar op hetzelfde moment, moet u zich bewust van een aantal van de voorzorgsmaatregelen tijdens gebruik:

 • Als u lijdt aan diabetes, moet u zich onthouden van het eten van honing, want het is vol van koolhydraten en kan onmiddellijk verhoging van de niveaus van de bloedsuiker.
 • Terwijl u de voordelen kunt krijgen van de voedingswaarde van honing, is er altijd een keerzijde. Honing bevat calorieën ook, die de hoeveelheid voedsel die het biedt kan verzadigen. Zorg er daarom voor het meten van de hoeveelheid honing wordt toegevoegd aan warm water om de calorie-inhoud aan te passen.
 • Terwijl een glas honing met water kan helpen gewicht te verliezen, om u te helpen uw doelstellingen van het gewichtsverlies te bereiken, grote hoeveelheden kan problemen veroorzaken. Wees daarom voorzichtig en probeer niet te overdrijven met honing en het mengsel van warm water.

Laat ons weten hoe je erin slaagt om gewicht te verliezen na de integratie van honing en water in uw dieet. Wij willen de pasvorm en slanker versie binnenkort te mogen ontmoeten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha