4 eenvoudige manieren om een ​​Slechte Dag van het Haar reddenConfronteer je angst - bad hair day!

Eeuwenlang, de stemming van een meisje voor de dag werd gedicteerd door hoe gemakkelijk ze stijlen haar haar die ochtend. Bad hair days zijn de ergste te behandelen. Zeker dat er nog erger die er zou kunnen zijn. Maar een slechte haardag kan iedereen chagrijnig maken. Dit zijn de dagen dat maakt niet uit wat je doet met je haar, je uiteindelijk op zoek slecht en rommelig. Dit zijn de dagen dat zelfs mensen met gezond haar niet gespaard van. Laat u verrassen, maar ja, het gebeurt zelfs met beroemdheden. Zij beheren deze dagen, het spelen van hun haar anders.

Je wilt nooit een slechte haar dag ooit. Maar als je er een hebt, hier zijn enkele manieren om te overleven!


4 snelle tips om een ​​Slechte Dag van het Haar redden

Rommelige opsteekkapsel

Je kunt echt weer een slechte haardag in een elegante een met deze rommelige updo. E 'werd gespot op de meeste tracks. Rommelig broodjes zijn echt cool en trendy voor elk feest, bruiloft of een toevallige dagje uit. U kunt zeker krijgen de schijnwerpers waar je ook gaat. Uiteraard op een goede manier! Gebruik haarspeldjes aantrekkelijke bloemen of om meer plezier toe te voegen en je bent goed om te gaan!

Accessorize je haar

De beste truc, in mijn bad hair days, is accessorizing. Het is echt de makkelijkste ding om een ​​bad hair day te lossen. Idee is om iets dat je aandacht wegneemt van de styling doen. Toebehoren dat ook te doen. Geeft het haar een kijkje en pept je persoonlijkheid ook compleet anders. Probeer accessoires zoals haarbanden, dassen, hoeden en zelfs haar clips in verschillende kleuren en vormen. Haarbanden en fantasie haar band zijn erg in de mode deze dagen. Dus, zou je ook trendy zijn, terwijl het herstellen van de slechte haar dag.

Dry Shampoo

In het algemeen is de olie die de slechte haar dag vernietigt. Dry Shampoo is een uitvinding die het grootste deel slaat deze horror. Helpt de olie uit het haar. Het absorbeert de olie, geeft volume en geeft direct lift aan. Deze shampoos zijn beschikbaar op de markt. Dus je moet investeren in een en afscheid te nemen van je bad hair days.

De hier getoonde afbeeldingen tonen het verschil vóór en na het gebruik van een droge shampoo. Je kunt duidelijk zien hoe het haar krijgt een onmiddellijke rebound en zo droog shampoo absorbeert olie. Nog steeds niet geloven, probeer een voor jezelf.

Braid haar

Slechte haardag vlak voor een feestje? Je zal uiteraard niet genoeg tijd om je haar te wassen. Maak je geen zorgen; in plaats daarvan probeer het vlechten van je haar. Geloof me dit is een van de beste opties. Afhankelijk van de haarlengte en het type, om te beslissen het type vlecht je wilt. U kunt proberen een eenvoudige 3 draadomvlechting of fancy touw vlechten of een vlecht of kroon enzovoort; Dus experimenteren met haar en vlecht. Vlechten kapsels zijn zeer chique en eenvoudig. En het beste deel, die helpen om slechte haardag overleven!

Vergeet niet, niet veel paniek. Denken met het hoofd koel en kalm. Proberen een manier uit te werken. Een van deze oplossingen slechte haardag zou zeker helpen besparen uw haar. En als bij toeval, hij niet, geen stress. U kunt altijd een glimlach met vertrouwen! Het is niet de beste ding om te dragen na al!

Vertel ons hoe u de dag slechte haar gered. Laat je commentaar hieronder en tips en trucs, slechte haardag met ons te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha