4 eenvoudige manieren Data Help diabetes controle'Nee, niet kijken naar de snoepwinkel. Snoepjes zijn niet goed voor je gezondheid ',' Hoe kan ik mijn smaakknop uit haar zoete verlangen? Ik wil altijd zoete voedingsmiddelen te eten. Maar, de grafiek dieet door mijn huisarts voorgeschreven is echt frustrerend. Waarom zijn het slachtoffer van deze aandoening zoete? 'Mensen krijgen vaak geïrriteerd met de grafiek dieet voorgeschreven voor de behandeling en controle van diabetes. Diabetes: een grote "NO" om suiker inname. Is het echt waar? Studies zeggen dat is niet waar. Diabetici moeten bewaken hun inname zoete plaats van te stoppen eten van voedsel. Controleer de kracht zoete langzaam afnemen het niveau van de bloedsuikerspiegel. Data, een fruit dessert natuurlijke eetbaar, zijn een gezond alternatief voor kunstmatige zoetstoffen. Ze zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de nabijgelegen markt of in containers worden verpakt of verkocht in bulk.

Diabetes is sterk groeiend gezondheidsprobleem in de wereld van vandaag. Dadelpalmen, de meer gangbare beeld van woestijngebieden heeft een subtiele relatie met diabetes. Data bevatten suiker en dus soms is het niet geschikt voor mensen die lijden aan diabetes. Voedingsmiddelen met een lage glykemische index (GI) wordt algemeen beter uitgerust aan patiënten met aandoeningen van de suiker. Het is noodzakelijk dat diabetici bloedglucoseinstelling. In het algemeen, verse groenten en fruit zijn de voedingsmiddelen met een lage glycemische index.
Redenen inbegrip van data voor de diabetische dieet plan:


Data en Diabetes - Hoe geef hulp controle diabetes?

Het heeft een lage GI en gezonder:

Het is vrij duidelijk dat uw arts moet hebben voorgesteld te zijn voorzichtig over de glycemische index van een levensmiddel die wordt verbruikt. Dit komt omdat een hoge GI voedsel zijn de belangrijkste verantwoordelijk voor het verhogen van het niveau van suiker in het bloed. Deskundigen hebben aangetoond dat de data zijn gezonder GI en dit is de reden dat ze worden voorgeschreven door veel artsen voor diabetici. Je zou graag de GI datum weten. De GI afhankelijk van het type gegevens dat u verbruikt. De snelheid van verandering is minimaal 35 tot maximaal 47 (1).

Data bevatten glucose en fructose:

Diabetici hebben de neiging om koolhydraten uit de voeding te verwijderen. In plaats van ze te verwijderen, moet u onder meer een gezonde volkoren koolhydraten. Als bijvoorbeeld een inname diabetes honderd gram data dus indirect verbruikt vijfenzeventig gram koolhydraten. Fructose, glucose, en, last but not least de sucrose zijn suikers beschikbaar in deze koolhydraten. Werk samen om direct energie (2) voorzien. Zo vele studies blijkt dat een diabetespatiënt een compleet pakket aan data kan handhaven, terwijl uit te gaan voor het werk. Dit komt omdat telkens de patiënt voelt lethargisch dan kan terugbrengen van de verloren energie door het eten één of twee data.

Vetvrije fruit zoet en voedzaam:

Diabetici moet zich ook bewust van het beheersen van hun gewicht. Ze moeten elimineren vele voedingsmiddelen uit hun snacks. Deze vrucht woestijn lief is cholesterol en vet, dus dienen als een element van grote snack (3). Vele ziekten zijn aanwezig in essentiële mineralen beschermende data ook. De mineralen zijn ijzer, zink-, kalium, calcium, fosfor, magnesium en koper ook. Deze mineralen zijn nodig in kleine hoeveelheden, maar als het lichaam wordt beroofd van deze voedingsstoffen kan dan de gezondheidstoestand verslechteren. De insulineproductie wordt versterkt door de aanwezigheid van zink. Suiker niveau wordt geregeld door magnesium.

Data bevatten voedingsvezels:

Spijsvertering wordt normaal als een persoon verbruikt grote hoeveelheden vezelrijk voedsel. Acht gram vezels aanwezig is in honderd gram data (4). Doorzoekt een oplosbare vezel die aanwezig Datums aanduiding beta-D-glucan is blootgesteld. Deze oplosbare vezels verlaagt cholesterol absorptie door de cellen van het lichaam. Glucose wordt geabsorbeerd uit de dunne darm. Daarom werd geconcludeerd dat het niveau van suiker in het bloed niet wordt verhoogd als een diabeticus verbruikt data binnen een bepaalde limiet.

Ik hoop dat dit artikel was informatief en je zou weten het feit van hoe het werk dateert van diabetes. Laat een reactie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha