4 beste voordelen en toepassingen van Black Zout voor de huid, haar en gezondheidVoor FotoosVanRobin (oorspronkelijk op Flickr geplaatst is als Black Salt), via Wikimedia Commons

Indiase zwart zout, alom bekend als kala Namak, is een verscheidenheid aan Indiase vulkanisch gesteente zout; is populair in India, Pakistan en andere landen over de hele wereld. Door de aanwezigheid van ijzer en andere mineralen, het zout roze grijs. Het bestaat uit een enkele component zwavel- vaker dan gekookt eigeel. Wordt erkend als een van de duurste van de aarde, het zout is het fundament van de menselijke beschaving. E 'is geliefd om zijn voordelen voor de gezondheid, alsook zijn vermogen om voedsel op te slaan. De voordelen voor de gezondheid zijn ontelbaar, maar de vorderingen zijn erg vaag, omdat er geen wetenschappelijk onderzoek is nog niet uitgevoerd op kala namak of Indiase zwart zout.


Deze speciale variëteit aan kamers heeft zijn oorsprong in de Himalaya en wordt gebruikt in de Indiase gerechten zoals koken en garnering zout. Naast de culinaire uitzonderlijke prestaties, heeft een aantal grote voordelen voor de gezondheid als goed. In India wordt het vaak aanbevolen aan mensen met een hoge bloeddruk en voor degenen die op diëten laag in zout. De reden hiervoor is dat het lage natriumgehalte en geen verhoging van de hoeveelheid natrium in het bloed. Het is ook belangrijk om brandend maagzuur en darmgassen te verlichten. Kortom, het stimuleert de spijsvertering in het algemeen.

Voordelen zwart zout

De voordelen van zwarte zout bereik voor de gezondheid, huid en haar. Om het lezen te vergemakkelijken, hier verdeelde ze in de huid, haar en gezondheid tittles.

Black Salt Voordelen van de gezondheid:

Beste alternatief voor zeezout:

In het dagelijks leven, wordt het zout vaak gebruikt in een verscheidenheid aan snacks en maaltijden. Dit zout wordt grotendeels gejodeerd zout of zeezout. Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen van zeezout zijn verlamming, problemen met de schildklier, impotentie problemen en problemen van hoge bloeddruk. De twee meest schadelijke chemicaliën in zeezout en kaliumjodide zijn van aluminium silicaat. Dit is de belangrijkste reden waarom zeezout wordt in veel landen verboden. Gelukkig is er een uitstekend alternatief voor deze gejodeerd zout - zwarte zout. Hier zijn een aantal top voordelen van het gebruik van zwart zout in onze gerechten elke dag.

  • Deze thema's artritis
  • Wee Verlamming
  • Genezen problemen van hoge bloeddruk
  • Kwesties Impotentie

Therapeutische voordelen:

In overeenstemming met Ayurveda of de kennis van het leven, zwart zout is een zout van koeling en geladen met therapeutische voordelen. Naast het feit dat een laxeermiddel en behandelen intestinale aandoeningen, verbetert gezichtsvermogen ook. In de woorden van Ayurveda, zout of kala namak Indische zwarte variëteit is het meest gunstig zout. De reden hiervoor is dat, in tegenstelling tot de gemeenschappelijke gejodeerd zout, niet het natriumgehalte van het bloed verhogen. Dankzij zijn hoog zwavelgehalte, kunt u de hitte te verlagen en veroorzaken maag spijsvertering zwak. Dus, overweeg het gebruik van dit zout in uitgebalanceerde hoeveelheden.

Black Salt voordelen voor de huid:

Zachte en mooie huid:

In plaats van het gebruik van chemische gebaseerde zeep, voetbaden en spa, overweeg het gebruik van zwart zout in je badwater. Maar zorg ervoor dat het water niet te heet is. In het geval dat de huid gevoelig en vatbaar voor irritatie, het werkt als een element van goede genezing. Het werkt op magische wijze voor de voeten gebarsten, gezwollen voeten, voetschimmel, wratten en verdraaiingen. In het kort, zal het weg te genezen van al uw pijn en zorgen terwijl u geniet van een bad van pure zout en natuurlijk. Je lichaam zal voelen als herboren en aangevuld.

Zwarten voordelen Haar zout:

Sterk en haar probleemloos:

Als u last heeft van een terugwijkende haarlijn en gefrustreerd om alle medische supplementen en tonics gebruiken voor haar, probeer dan iets natuurlijks deze tijd. Van de zwarte zout bevat veel essentiële mineralen, helpt bij het stimuleren van de natuurlijke groei van je haar. Wat meer is, het versterkt het haar en gespleten uiteinde kwesties als goed. In geval van problemen van roos of haaruitval acute, overweeg zwart zout met tomatensap, ten minste eenmaal per dag. Het verbetert niet alleen de haargroei en de dikte, maar verbetert ook de glans en glans.

Probeer niet om dit prachtige natuurlijke product te gebruiken en zie het verschil. Vergeet niet om ons te schieten geplaatst. Blijf fit, gezond te blijven!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha