4 beste manieren Tamarinde helpt je gewicht te verliezenHeb je ooit gezien de spiegel en zijn gefrustreerd met die extra kilo's of spieren los? Heb je wel eens moe om te genieten van diëten of wonder pillen om gewicht te verliezen, omdat ze geen resultaten gaven?

Als dit het geval is, is er een verrassend nieuws. Nu kunt u gewicht te verliezen, ik bedoel, echt gewicht te verliezen met deze super-ingrediënt dat beschikbaar is in uw keuken!


En 'tamarinde wonder-food. Je denkt als de nederige tamarinde kan u helpen gewicht te verliezen? Zitten en lezen op! U zult verrast zijn!

Wat is Tamarind?

Tamarinde is een boom die behoren tot de peulvruchten familie Fabaceae en inwoner van tropisch Afrika. De tamarinde boom produceert noten, zoals eetbare, die op grote schaal worden gebruikt in keukens over de hele wereld.

Voedingswaarden van Tamarinde

Om te begrijpen hoe tamarinde helpt je gewicht te verliezen, moeten we eerst een kijkje nemen op alle daarin aanwezige voedingsstoffen.

Hier zijn de voedingswaarde feiten van tamarinde.

Tamarindevruchten, rawNutritional waarde per 100 g (5 oz) Energy239 kcal (1000 kJ) Carbohydrates65 gSugars54Dietary fiber1 gFat0.6 gProtein8 gVitaminsThiamine (B1) (37%) 0,428 mgRiboflavin (B2) (13%) 0152 mgNiacin (B3) (13%) 938 mgPantothenic zuur (B5) (3%) 0,143 mgVitamin B6 (5%) 0.066 mgFolate (B9) (4%) 14 μgCholine (2%) 6 mgVitamin C (4%) 5 mgVitamin E (1%) 0,1 mgVitamin K (3%) 8 μgTrace metalsCalcium (7%) 74 mgIron (22%) 8 mgMagnesium (26%) 92 mgPhosphorus (16%) 113 mgPotassium (13%) 628 mgSodium (2%) 28 mgZinc (1%) 0, 1 mgLink USDA Database entryUnits mcg = microgram • mg = milligram IE = Internationale unitsPercentages zijn ongeveer benaderd met behulp van de VS aanbevelingen voor volwassenen.
Bron: USDA Nutrient Database

Nu we weten dat de voedingsstoffen tamarinde heeft, proberen we te begrijpen hoe is de koning als het gaat om het helpen bij gewichtsverlies.

Tamarinde voor Weight Loss

Aanwezigheid van hydroxy citroenzuur:

Tamarinde bevat HCA - Hydroxy citroenzuur, dat vertraagt ​​de productie van vet. HCA is vergelijkbaar met citroenzuur. Dit zuur aanwezig in veel andere planten is ook, maar is meer prominent in tamarinde. HCA remt het enzym in het lichaam die accumulatie bevordert. De hydroxycitroenzuur ook onderdrukt de eetlust door verhoging van serotonine niveaus. Het brandt ook vet tijdens lange oefeningen. Onderzoek is uitgevoerd om het effect van HCA op metabolisatiesnelheid testen.

Laxeermiddel:

Tamarinde fungeert ook als laxeermiddel. Tamarindesap is effectief bij de behandeling en preventie van aandoeningen gal.

Het helpt de spijsvertering:

Verbruik hulp tamarinde in de goede werking van het spijsverteringsstelsel. Dit garandeert de gezondheid blijft op een optimaal niveau.

Helpt te voorkomen:

Als u zich ophopen pond te wijten aan eetbuien en het gebrek aan beheersing van jezelf, dan tamarinde kan worden gebruikt als een behandeling om uw eetlust recht te zetten.

Wat zijn de andere voordelen van Tamarind?

  1. Tamarinde helpt u niet alleen gewicht te verliezen, maar biedt ook tal van andere voordelen, dankzij de rijkdom aan vitaminen, mineralen en vezels in.
  2. Tamarinde kan worden gebruikt om een ​​zere keel behandelen.
  3. Tamarinde vecht tegen kanker ook. Het bevat hoge niveaus van antioxidanten, die helpen om kanker te bestrijden en te voorkomen.
  4. Tamarinde is rijk aan vitamine C. Dus dient als een fantastische remedie voor scheurbuik en andere gezondheidsproblemen in verband met het gebrek aan vitamine C.
  5. Tamarinde wordt gebruikt om ontstoken enkels te behandelen en pijn in de gewrichten te behandelen.
  6. De toepassing van de tamarinde op oppervlakkige brandwonden leidt tot een snellere genezing.

Tamarinde is het best bekend om zijn pittige smaak. Maar de prachtige gewichtsverlies voordelen die niet bekend zijn bij velen. Nu je weet dat heeft veel te bieden, niet meer genegeerd worden, toch?

Tamarinde maken een deel van uw dieet gewichtsverlies en helpen je lichaam kick weg die extra kilo's!

Hoe deze vrucht te gebruiken in uw keuken? Schiet een reactie en laat het ons weten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha